kendimi iğrenc hissediyorum

bilgisayarın tam bilinmediği dönemlerde internet cafedeyim bir chat sitesindeyim herkes merhaba flan diyor kimine cavap veriyordum kimi cevapsız her neyse sonra birisi bişey göndermiş bana yeşil butona bas açılsın dedi.bende bastım tabi ne bileyim ben neyle karşılaşıcamresim açıladursun bi de baktım bana ne yollamış penisini çekip göndermiş benim başıma kaynar sular döküldü kapatmak istedim ekran dodu kaldı gelen geçen bakıyor rezil oldum rezalleti.
Telefon yayılınca bunların ahizeye üfler misiniz versiyonları da çıkmıştı :KK53: :KK53:
 
"Iyiya takıl bana hayatını yaşa bay Abaza " diyeydiniz :)

Programı hiç bilmiyorum ama bir erkeğin bir kadına kalabalık içinde böyle demesi kafasının içinde sadece et parçası taşıdığını gösterir. Dengesiz. Takılmayın hiç.
 
kişi kendinden bilir derler herhalde ordan biliyosun derdim. densiz! üzerinde bile durmayın. kendisi abazalıkta master yapmış bence.
 
Swarm gibi bir programi sevismek icin kullanan o kadar düşmüş bir adam var karsinda tatlim mutlaka bir ortamda bu konuyu acip programin asil amacina uygunsuz kullandığı icin o arkadasi rezil edebilirsin.
sahsen ben öyle yapardim
 
Back
X