kendimi iğrenc hissediyorum

aman bunları ne dert ediyorsunuz

15 yaşındakiler bunu dert eder

boş verin

sen nereden biliyorsun sen abaza mısın deseydiniz susardı

sana mı soracağım hangi programı kullanacağımı de geç git

bir de sevmediğim insanların yanı vs demişsiniz

umursamayın insanları

dünyada tek bir önemli ve sevilecek kişi var o da kendiniz

kendinizi sevin ki diğer kişileri de sevebilin

gereksiz insanların agzına laf verildi boşu boşuna.dert ettıgım onun hadsizliği karsısında sen kimsin sanane diyecegıme sanki babammış gibi acıklama yaptım aa ben bilmiyordum öylemiymiş dedikçe üstüme geldi yok gercekten bir abazayla karsılasmadım

gereksiz insanların agzına laf verildi boşu boşuna.dert ettıgım onun hadsizliği karsısında sen kimsin sanane diyecegıme sanki babammış gibi acıklama yaptım aa ben bilmiyordum öylemiymiş dedikçe üstüme geldi yok gercekten bir abazayla karsılasmadım

ben de sen nereden biliyorsun demek istemiştim

yani abaza olan sensin o zaman bunu bildiğine göre diye

İnsan abazaysa her programı kadın bulmak için kullanır, kelimelikten tut, dil öğrenme app ına kadar. En kötü telefonu poposuna sokar çıkartır zevklenir. O dümbük iş arkadaşın var ya ablacım, hem işyerinde y.vşaklaşıyor, hem de abuk subuk konuşuyor. Haddini bildir bence.

işte dimi internette her türlü seyi kullanıyor o tür kişiler.daha gecen gün burada erkek üye millete msj atmıştı.burayıdamı kullanmayalım dimi canım
kendimi yediğim şey o zaten ama sasırdım boş bulundum

okuduğumda ilk aklıma gelen bu oldu bu durumda onun utanması gerek size böyle birşey söylediği için terbiyesiz adam ben bile sinir oldum burda okurken

hata benim.alt tarafı gördüğün bir program simgesi sanırsınkı cinsel msjımı gördü
ben kimse kırılmasın dedıkce insanlar hadlerini asıyor
ee yalnızımya kesin birini bulup sevişiyorumdur tövbe yarabbi

hata benim.alt tarafı gördüğün bir program simgesi sanırsınkı cinsel msjımı gördü
ben kimse kırılmasın dedıkce insanlar hadlerini asıyor
ee yalnızımya kesin birini bulup sevişiyorumdur tövbe yarabbi
herkezi kendisi gibi abaza zannetti heralde terbiyesiz boşverin böyle dengesizler okadar çokki kafanıza takmanıza bile değmez

Merhaba arkadaslar
telefonu aldıgımda checkın yapılan bır programda yukluydu
ben bu programa giriş yaptım ve sosyal medya ghesabımla girdiğim için ordakı arkadaslarda bu programa eklendı
toplasan 3veya 5 kez kullandım can sıkıntısından
bugün iş arkadasıma bir mail için telimi verdim erkek bu arada ..programı görünce sacma sapan konusmaya basladı
o program abaza programıymış sevişmek için kullanılıyormuş vb..
rezil oldum bilmiyordum silerim falan dedim ama sevmediğim insanların içinde cok iğrenc hissettim kendimi
şimdi ona bişey demek istıyorumki bidaha böyle bişeye cesaret etmesin 42 yasındayım ben niye kimseye kendimi ispat etmem gerekiyorki.hayatımda kimse olmadıgı içinmi ..gercekten ben o programı o amac için kullanmadım
Kime ne ya, kendi sevişmek için kullanmış sanırım boşver kişi kendi gibi bilirmiş

Swarmı severim Kullanırım 3 senedir. Gittiğim mekanlara puan verir eleştiririm gitmeyi düşündüğüm yerler için ön bilgi sahibi olabilirim. Şimdiye kadar da hiçbir abazaya denk gelmedim Sevişmek için de hiç aklıma gelmezdi. Demekki annesi kardeşi falan o amaçla kullanmış gocunmuş anlayış göster !??

Back
X