kendimi iğrenc hissediyorum

ablacım kurban olurum sana ya oyle bir şey yok ben de kullanıyorum o programi ne yani biz de mi öyleyiz? hadsizin tekiymis hic umursamayın bir daha böyle şeyler demeye kalkarsa haddini bildirin bence

Kendisi de o amaçla kullanıyormuş demek ki. Hiç takılmayın bile millet kendine baksın sonra etrafındakilere laf söylesin.

Merhaba arkadaslar
telefonu aldıgımda checkın yapılan bır programda yukluydu
ben bu programa giriş yaptım ve sosyal medya ghesabımla girdiğim için ordakı arkadaslarda bu programa eklendı
toplasan 3veya 5 kez kullandım can sıkıntısından
bugün iş arkadasıma bir mail için telimi verdim erkek bu arada ..programı görünce sacma sapan konusmaya basladı
o program abaza programıymış sevişmek için kullanılıyormuş vb..
rezil oldum bilmiyordum silerim falan dedim ama sevmediğim insanların içinde cok iğrenc hissettim kendimi
şimdi ona bişey demek istıyorumki bidaha böyle bişeye cesaret etmesin 42 yasındayım ben niye kimseye kendimi ispat etmem gerekiyorki.hayatımda kimse olmadıgı içinmi ..gercekten ben o programı o amac için kullanmadım
bildigine gore sendemi kullaniyorsun o abazalardan biri senmisin yoksa deseydin keske birde dalga gecer gibi gulecektin.

Erkeklerin cogu o amacla kullaniyor. Gidilen yerde check in yapan kizlara mesajlar atiliyor.. birinden biri kabul eder düsüncesiyle. Hem Swarm olunca "asosyal" damgasi yemiyor erkek.. "Seni gördüm, bende ordaydim.. begendin mi orasini" kiz cevap yazarsa ordan devam. Ondan bir erkegin gözünde o tarz programlar abaza programi olarak sabitdir :)

Sen niye kendini sucluyorsun, bir suru insan kullaniyor o programi. Dersane hocalarimiz yemege gitmis check in yapmis, arkadasimla bulustuk arkadasim yapmisti, benim akilli telefonum bile yok su an ama kullananlardan goruyorum, deseydin ya sen ne fesat insanmişsin demek ki sen o niyetle kullandin diye...

İster o amaçla kullanırsın, ister keyfin için açmışssındır, onu zerre ilgilendirmez.
Afedersin de o kişi mok yemek düşer...

ben o programı devamlı kullanıyorum valla akrabalarım arkadaşlarım ne yapıyor hepsinden haberim oluyor hiçte sevişmek için kullanmadım sevişmek için kullanan kimseyi de görmedim.
geçen yakın arkadaşımla ben de tartıştım. Ne kadar salak bir program ne saçma dedi.
Ben de ağzıma geleni söyledim dedim ki biz senin programı kullanmamana saygı gösteriyorsak sen de kullananlara saygı göstereceksin her kullananı salak yerine koyamazsın dedim sonra geldi benden özür diledi.
Asla kullandığım programları bile ezmelerine izin vermem gereksiz olduğunu düşünsem de kendim kullanıyorum diye laf getirmem neden ağzının payını vermediniz

ne salak bi yorum yapmış
swarm ben de kullanıyorum ve sadece tanıdığım insanlar var, tanımadıklarımdan istek geliyor reddediyorum
başka amaçla kullanan da vardır muhakkak, hem kullanan kullansın ona ne, bize ne yani
kendisi o amaçla kullandığı için başka sebeplerle kullanılabileceğini bilmiyor demek
programı çok detaylı bilmediğiniz için sanki yanlış bir şey yapıyormuşsunuz gibi hissetmişsiniz, yoksa benim ne amaçla kullanacağım sizi hiç ilgilendirmez demeliydiniz
tekrar konusu geçerse en azından tepkisiz kalmazsınız

:skandal::KK48:olabilir böyle şeyler siz kendinizi kimseye ispat etmek zorunda değilsin sana az sonra benim başıma geleni anlatıcam:KK53::KK53:

tabiki acıklama yapmak zorunda degilim.
ancak programı tam bilmediğim için bide boş bulundum sanırım zaten korkum olsa teli göstermem gördüğü sadece programın simgesi.bi anda noluyor ben ne yaptımkı moduna gırdım ona sinir oldum

bilgisayarın tam bilinmediği dönemlerde internet cafedeyim bir chat sitesindeyim herkes merhaba flan diyor kimine cavap veriyordum kimi cevapsız her neyse sonra birisi bişey göndermiş bana yeşil butona bas açılsın dedi.bende bastım tabi ne bileyim ben neyle karşılaşıcamresim açıladursun bi de baktım bana ne yollamış penisini çekip göndermiş benim başıma kaynar sular döküldü kapatmak istedim ekran dodu kaldı gelen geçen bakıyor rezil oldum rezalleti.

Sizin bu zamana kadarki davranışlarınızın duruşunuzun hiç bir önemi yok muda bır program nedenıyle hemen yanlış anlaşılasınız..ve arkadasınızda bıraz edepli olsa o programın o maksatlı kullanıldıgını dıle getırmez görmezden gelir veya sizi uyarır yanlışlıkla indirdin sanırım vs. Der. Lütfen rahat olun önemli olan sizi ALlahın bilmesı ve sizin kendınızı bilmeniz..

Ayy hiç takıntı yapmayın. İstediğinizi yapabilirsiniz kimse de karışamaz. Kendinizi de iğrenç hissetmeyin iğrenç olan onun kendini bilmezliği. Ben de foursquare iken kullanmıştım sonrasında sildim hesabımı. Sevişmek için de kullanmadım. Kişi kendinden bilirmiş işi. Arkadaşınız onun için kullandığından sizi de öyle sanmış densiz şey.

Back
X