10 günlük evliyim. işimiz dolayısıyla başka bi ilde yaşıyoruz. buranın havası farklı, suyu farklı, her şeyi farklı. yaptığım yemekler hiç güzel olmuyo. evdeki kaplar farklı. hiçbi şeyin kıvamını tadını tutturamıyorum. ilk gece korkum yüzünden hala ilişkiye giremedik. kendimi işe yaramaz hissediyorum. sanki hiçbi işi beceremiyorummutsuzum
off canı ay yapma böle
inan bunlar geçince güleceksin kendine
off bilrim bn gurbeti çok ii bilirim
hergün ağlardım hergeün
ama ne oldu cicim ayları pok oldu
olan bana oldu....haa üzülünür evet biliyorum ama hayatını zehir etmene gerek yok
bn ettim sn etme ya..sonradan keşke diyor insan
cinselliğe gelincede azdaha sabret gevşe..mutlu olursan rahat olursun mutlu olmaya çalış
umarım herşey yoluna girer:))
arkadaşım ne desek boş milyonlarca kadının ve erkeğin yaptığı bişey sonuçta bunu zaten biliyosun
kaldıki hayatında ondan çok çok daha fazla acı yaşadığın anlar olmuştur
bence sakinleştirici al bi tane ve öyle gir
yarı uykulu bu ilk yapma korkusu geçince sorun kalmıycaktır sanırım
yemek mevzuna takılma elin zamanla alışıcaktır
en güzel günlerin bunlar senin kendinin yiyip de mahvetme
mrk etme demez asla öyle...zamanla olacak..oda olgun bi adaamsa buna sabretmesini bilir elbet.çok sağol gerçekten. ama böyle de olunce ister istemez korkuyorum. sanki sonunda eşimin canına yetecek de "nasıl kadınsın sen. elinden hiçbi iş gelmez. mutfakta bi işe yaramazsın yatakta bi işe yaramazsın." deyiverecekmiş gibi hissediyorum
gerçekten sakinleştirici işe yarar mı peki
mrk etme demez asla öyle...zamanla olacak..oda olgun bi adaamsa buna sabretmesini bilir elbet.
neden yaramasınki yarar tabi ki..ama bak nette cinsel problemlerle ilgili danışma hatlarının nosunu bulursun mutlaka..herşyin bi nosu var bu8nunda vardır kesin
orayı ara belki seni rahatlatacak işe yarayan tavsiyelere bulunurlarbilmiyorumkismile
çok teşekkür ederim yaa. çok sağol. bu iş olsun ilk sana sölücem:)bilmiyorumkismileopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?