kendimi işe yaramaz hissediyorum

bnde ilk evlendiğimde eskiden yaptığım şeyleri yemekleri bile unutmuştum
insanın kafa uçuyor biraz ya evlenince
tabak çanakk bardak ne varsa kırıyordum
elim tutmuyodu resmen.
ama artık alıştım
herşey zamanla cnm..gülüceksin kendine snra:)

ilişki konusuna gelince gerçekten korkucak bişey yok.
başka şeyler düşün sürekli
kafana yorma oraya

canım ağlama hepsi geçicek dönüp hatırlamıyacaksın bile evlendiğinde bir boşluğa düşüyorsun 1 ay falan sürer alışman bende 1 hafta giremedim gerdeğe düğün stresi çeşit çeşit hurafeler falan kaldırdım attım kafamdan o da şöyle oldu herkez yapıyorda ben nasıl başaramam dedim kendi kendime hep pozitif düşündüm ve sonunda oldu

Canım öncelikle kendini işe yaramaz düşünme.
Daha evleneli günler olmuş.
Alışacaksın bunlar geçici seyler..

canım varmı bir gelişme ?buraya yaz bilgilendir bizi olurmu merak ederim valla olumunekankayizsmile

Bence bütün iş o ilk gece korkusuna dayanıyor.
Sorun yemek filan değil.
O sorunu çözebilirsen gerisi kendiliğinden gelir zaten.

bugün yemmeği yaktım. yapamıycam ben bu işi lanet olsun((

ohooo bn evi yakıyodum nerdeyse..
olur bunlar oluur ...sadece sakin olmaya çalış.
mutfak saatleri var şimdi ondan al bitane
böle çaydanlık tencere şeklinde küçücük.
yemeğin süresini ayarlıyosun o saatte bangır bangır çalıyo:))
şimdi heryerde var..mutfak eşyassı satan yerlerde vardır.
al bitane bu sorunda hallolur:):1hug:

Ohooo dur bakalım..
Daha 10 gün olmuş, benim eşim 2 yıl olacak nerdeyse o berbat yemeklere birşey demedi.
Kaç döktüm, kaç kere yaktım. Haddi hesabı yok. Bir tencere takımım gitti..
Evlenmeden önce iş bölümü yapmıştık, ütüyü ben yapmam demiştim.
Bir ara ben ütü yaptım eşim yemek yaptı.
Sonra dayanamadım tekrar eski düzene döndük, hala pek beceremiyorum..
Senin yine ölçü, kullandığın su problemin var sanırım, olur onlar alışırsın hiç takma kafana..
Tek derdin bu olur umarım olumunekankayizsmile

Diğer sorun için vokta-redbull diyecem ama ramazandayız :kedi:

bendeeee alt tarafi kahve yapayim derken unutt ocakta ev duman oldu..yaktimmm...olur boyle kazalarr..kaydirigubbakcemile3hemen umudunu kesme..

ben tecrübeli değilim ama bence herşeyden önce kendini mutlu hissettt! gün içinde kendini iyi ve mutlu hissedirecek şeyleri yapsan biraz?yani bekarken de her zaman yaptığın şeyler..kendini motive eetttt önce kendinii süper hisseett sonra herşeyin üstesinden gelebilirsin..:sm_cool::hooray:

ilişki konusuna gelince gerçekten korkucak bişey yok.
başka şeyler düşün sürekli
kafana yorma oraya

ah life_city ah. kafanı yorma diyosun da daha işin başında bile benim aklım hep orda bi türlü başka şeyler düşünemiyorum. ha acıdı ha acıcak derken her şey işkenceye dönüyo sanki

yemek için gelincik sofrası diye bir kitap var ölçüleri çok güzel onu tavsiye ederim..deneyin pişman olmazsınız..yenş bir eve yeni bir insana alışmak tabiki kolay degil yeni bir şehre umarım herşey düzelir..benim kankimde orda:))
iliişki içinde ayıp olacak ama eczanaeden jel alın ve kas gevşetici.çok kasmayın kendinizi elinizde degişldir muhtemelen...

birde olaya şöyle bak..
sen her kötü yaptığın yemekle biraz tecrübe ediniyorsun.
mesela pilav yaptın yandı diyelim.en azından kaç dakika ocakta durursa yanacağını öğrenmiş oluyorsun.birdahakine buna daha çok dikkat edeceksin..
insan her hatasında birşeyler öğrenir.en azından ne yapmaman gerektiğini öğreniyosun.o yüzden bu kadar yüklenme kendine.

gelişmelerden haberdar et

bugün yemmeği yaktım. yapamıycam ben bu işi lanet olsun((

oohhh dert etme ben evi yakacaktım diye korktum..kızımı uyutmak için yanına yatınca hemen uykum gelir benim de uykuya düşkünüm malesef( kızım diyor ki;anne dışardan bi koku geliyor..ne bileyim kızım birisi bişey yapıyor diyoruz..kızım uyuyor ben de Allah tan uyandım bi anda..nedense mutfağa gideyim dedim ki o anda aklıma ocaktaki kuru fasülye geldi... mutfak duman içinde kalmış tencere simsiyah fasülyeler kömür.......şükür evi yakmadım ya patlasaydı Allah korusun..
anlattım ki bil ki bi sen değilsin yani...herkesin başına gelen şeyler..yemek de yakar insan tadı hiç olmaz olduğu gibi çöpe de gider öyle öyle öğrenirsin...şimdilik kızartmalarla idare et eşin evde yokken gündüz denemeler yap netten kolay tarifler bulabilirsin..

ah life_city ah. kafanı yorma diyosun da daha işin başında bile benim aklım hep orda bi türlü başka şeyler düşünemiyorum. ha acıdı ha acıcak derken her şey işkenceye dönüyo sanki

tekrar söyleyim sakinleştirici al derim....arkadaşım böyle halletti bu sorununu...korku heyecan falan kalmıyormuş..

10 gün mü :sm_cool:
size rahat batıyor canım, 10 gün benim eşimin evlendikten sonra benle kalacağı gün sayısı, 10 gün bekler miyim yahu? elinizde sadece 10 gününüz olsa öyle bi yapardınız ki :icecream:

canın illaki acıyacak ama korkacak bişey yok kendini eşine bırak. bak bi çok sorunun beraberinde çözülecek.

kusura bakma ama bu da benim elimde olan bişey değil ne yazık ki. liseye giderken bana karşı tecavüz girişiminde bulundular. rahat mı batıyo diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…