- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Aslında bunu denemedim. Aklıma geldi fakat hep şunu düşündüm tadını beğenmezse kesin öğ deyip çıkaracak. Acaba denesem mi? Diyprum şimdiTabağı sevimli hale getirmeyi denediniz mi? Zeytinden göz yumurtadan kaplumbağa falan? İlgilerini çekiyor genelde
Bence denemelisin :) yedirirken oluşturduğunuz şeklin adını söyleyerek ağzına doğru uçak hareketiyle atarsanız öğreticide olurAslında bunu denemedim. Aklıma geldi fakat hep şunu düşündüm tadını beğenmezse kesin öğ deyip çıkaracak. Acaba denesem mi? Diyprum şimdi
Bazen ay kedi geldi uçak uçtu vs derken yediriyordum ama bunu şekilerle yapmadım inşallah faydası olsun. Çok ihtiyacım var buna.Bence denemelisin :) yedirirken oluşturduğunuz şeklin adını söyleyerek ağzına doğru uçak hareketiyle atarsanız öğreticide olur
Bu akşam aç yattı. Yemek yemeyince beslenemez gibi geliyor. Beslenemez hasta olur vs diye türlü türlü kuruyorum aklımda.Bu sıcaklarda biz bile bazen yemek istemiyoruz. Bence kendinize de çocuğa da bu kadar yüklenmeyin.
Eğer yemiyorsa bırakın aç kalsın, aç mezarı yok. Elbet acıkınca gelip yiyecek. Zamanla da düzeni oturur
Normalde öğün vardı arada ama kestim vermiyorum artık. Mesela 8 de sabah kahvaltı 12 bisküvi, yumurta küçük peynir yedi ya bitiyor öğlen yemek 2 gibi oluyor genelde. Acaba bisküvi fazla mı geliyor tahıllı falan tok mu tutuyor mümkün mü sizce? Sonra tek tip yemek ya makarna ya yoğurt sonra sadece şeftali veya muz sonra 8 de akşam yemeği o da yine tek tip. Yani ben hep tel tip yediriyordum çünkü yemiyor gerçi aerık onuda yemiyorAra öğünleriniz çok mu?
Çevremde ne kadar yeme poblemi olan çocuk varsa ara öğünü çok.
Mesela ben kahvaltıdan sonra öğlen yemeğine kadar pek bir şey vermem. Çok acıkırsa bir kaç ceviz bir iki badem üç beş fıstık veririm. Öğlen ve akşam yemeği arasında da sadece meyve veririm. O da yine tıkayacak kadar değil de bir kaç üzüm bir elma gibidir. Muz mesela tıkayan bir meyve akşam yemeğinden sonraki ara öğünüdür.
Yani sofraya aç oturtuyorum ben. Ve asla bizden ayrı yemek çıkarmıyorum. Aç kalkmak isterse de aç kalkıyor. Doymadı diyr ekstra vermem. Bunu bir kaç aç geceden sonra anladı yer ondan
Ne beslenemeyenler gördük :)Bu akşam aç yattı. Yemek yemeyince beslenemez gibi geliyor. Beslenemez hasta olur vs diye türlü türlü kuruyorum aklımda.
Tabağı sevimli hale getirmeyi denediniz mi? Zeytinden göz yumurtadan kaplumbağa falan? İlgilerini çekiyor genelde
Sabah kahvaltısı yaptıktan sonra sağlıklı sadece su içiyorNe beslenemeyenler gördük :)
Siz yediği öğünleri sağlam veriyorsanız, arada sağlıklı atıştırmalık veriyorsanız dert etmeyin. Daha çok küçük, illa ki yiyecektir. Bu gece aç yatar, yarın çok yorulup acıkır, seve seve yer.
Bunu mutlaka deneyeceğim aslında aklıma geldi ama hep acabalar oldu tadını sevmezse kesin yemek gibi. İnşallah yer bu sefer.Aynen katılıyorum. Bunu denemelisiniz. Yemez diye kendinizi soğutmayın denemekde fayda var . L Love_your_life
Bebeğim yemezse çok huysuz oluyır durmuyor uyumuyor hiç kaliteli zaman geçirmiyor. Ondan da çok takıldım sanırım.Biraz abartmiyor musunuz?
Ben koca insanim bazen ac durdugum oluyor.cunku sadece ve sadece yemek istemiyorum.
bazende gayet iyi yiyorum.
Birakin yemesin hicbisey olmaz.ama siz yemek konusunda usteledikce daha cok yemekten sogutursunuz
Normalde öğün vardı arada ama kestim vermiyorum artık. Mesela 8 de sabah kahvaltı 12 bisküvi, yumurta küçük peynir yedi ya bitiyor öğlen yemek 2 gibi oluyor genelde. Acaba bisküvi fazla mı geliyor tahıllı falan tok mu tutuyor mümkün mü sizce? Sonra tek tip yemek ya makarna ya yoğurt sonra sadece şeftali veya muz sonra 8 de akşam yemeği o da yine tek tip. Yani ben hep tel tip yediriyordum çünkü yemiyor gerçi aerık onuda yemiyor
Yemedigi zaman mi sadece boyle oluyor yoksa siz buna mi yordunuz?Bebeğim yemezse çok huysuz oluyır durmuyor uyumuyor hiç kaliteli zaman geçirmiyor. Ondan da çok takıldım sanırım.
Bisküvi yerime sabah ne yapabilirim peki mesela siz ne veriyorsunuz. Verdiniz? Benim kızım çok abur cubur gidiyor sanki ya hele anneme gittik mi tamamdır hep öyleBüskivi mesela tıkayıcı bir şey ben olsam vermezdim.
Ara öğünde genelde kuruyemiş meyve tercih ederim.
Benim bir arkadaş yemez diyordu bir gün ara öğünde yedirdiklerini yazmış kendi de şaşormıl amma çokyemiş diye
Yemek yediği zamanlarda daha güzel oyun oynuyoruz mesela. Baya iyi takılıyoruz. Saatlerce oynasak sıkılmıyor. Karnı açsa mesela asla oyun oynamıyor. Ih mıh sürwkli ağlama bağırma kızma vs oluyor.Yemedigi zaman mi sadece boyle oluyor yoksa siz buna mi yordunuz?
Benim kendimden de cevremden de gordugum cocuga nekadar yeme konusunda baski yapilirsa cocuk okadar uzaklasiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?