Kendimi iyi hissetmiyorum.

Kendinizi suclamaktan vaz geçin ve bu da size ders olsun yaşandı bitti önünüze bakın , hepimiz o çocukta insan her zaman canımız yemek yemek istemez anlayışlı olun o ne istediğini aslında bilir onu dinleyin zorlamayin kafaya takmayin mamasını verin geçin ayına göre istediği şeyi gösterecek bı ayda isterse işaret eder zaten benim oğlum 15 aylık kiyaslamiyorum her çocuk bir değil fakat benim oğlum da bir ay yemek yemedi şimdi geri düzeldi zaman zaman olur öyle siz o yiyecek gibi yemeğini her gün hazırlamaya özen gösterin ve buna devam edin aklıma ne geldi bakın acaba tek başına kendisi oynayarak bocalayarak yemek istiyor olabilir mi bir de bunu deneyin malum bebekler oyun oynar inceler anlamazsa ağzına götürür hoşuna giderse yutar kendinizi affedin ruhunuzu iyilestirin yarına kadar ve bir daha asla ona bagirmayin güzel anılar biriktirinki ilerde aklınızda güzel şeyler canlansin aynısı bebeğiniz içinde geçerli biliyorsunuz onlar kayıt cihazı gibi .

Bir kaç gece sonra öyle anlıyor ve adapte oluyorlar ki. Hiç canınızı sıkmayın sabaha aç uyanır daha güzel yer

Günleri günlerine uymuyof. Bugün akşam benim oğlan da etini yemedi. Sadece bir kaç makarna yedi yarım kefir içti o kadar. Yarımdan fazla muz yedirip uyuttum daha yeni
Sabaha aç kalkar diyorum kendimi rahatlatıyorum böyle. Biz annelerin kafasında sürekli miktarlar dönüyor, onu yedi bunu yemedi diye. Yer acıkınca diyr kendimi sürekli teskine diyorum ben.
Çünkü büskivi krakerle doyup yatmasındansa azıcık aç uyuması iyidir. Uzun vadede şekerin koruyucunun glikoz şurubunun vereceği hasarla kıyas kabul etmez aç uyumaları. Zararlı değil en azından diğeri direkt kanserojen. Ben böyle teskin ediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…