Sen bence de bi psikioga git antidepresan yazarlar Hem kilo alirsin hemde kafan rahatlarNormaldi canım
Araştıracağım muhakkak teşekkürler canımİmom omega3 Eki Görüntüle 1817734
işte buuuu
Evet canım stres bırakmıyor beni çünkü :-( kesinlikle uğrayacağımSen bence de bi psikioga git antidepresan yazarlar Hem kilo alirsin hemde kafan rahatlar
Takil bana kilo aldirayim sanaÇok kırılgan bir insanım.Önemsiz bi şeyi bile kafama günlerce takarım
Evlenmeden önce yine biraz iyiydim.Evlilikten sonra daha da hassaslaştım. Biraz sorunlarım da vardı eşimle.Baktım yıpranan benim. Eşim ne dert ediyor ne bi şey.Ben de akışına bıraktım bir iki haftadır.uzun süredir tartmamıştım kendimi.dün basküle çıktım. 55 kilodan 50 ye düşmüşüm
 Bu son aylar çok çökmüştüm farkındaydım bacaklarım çıta gibi olmuştu.gözlerimin altı çukurlaşmış yüzüm çökmüştü.her gören de zaten ne hale girmişsin diyordu sürekli.bazen birileri sorduğunda öğretmenim yada evliyim dediğimde kimse inanmıyor.ay biz seni lise öğrencisi sandık diyorlar.Lise öğrencileri bile benden daha gelişken
Anladım ki sen kendine bakmazsan kimse senin canın olmuyor.eşimle sorunlarımız vardı bilenler biliyor.Sürekli ağlıyordum.kpss stresi de bi taraftan zaten.Sonra dün bi eşime baktım bi kendime.O da üzülüyor bazı şeylere ama en azından kendine bakıyor.Adam olmuş 80 kilo.
Bana diyor biraz gamsız ol.Her şeyi çok takma problem etme.Düşündüm de. Doğru dedim.Düzeliyr her şey zamanla.bi ölüme çare yok.Kendime daha ii bakacağm bundan böyle bakalım ne oluyor.
Ama şuan çok üzüldüğüm konu ise zayıflığım.Belki bazılarınız idealdir,keşke biz de o kiloda olsak vb diyebilirsinz ama ben en az 55 olmalıyım. Çünkü zayıflık bana hiiç ama hiç yakışmıyor.
Mayısın son haftası önemli bi düğün var davetliyiz.Dün kıyafet bakmaya çıktık.Görseniz 38 beden üzerimde torba gibi.beğendiğim hiçbi şey olmadı bana.utandım resmen kabinden çıkıp eşime gözükmeye. Ondan da öte kendim bile aynada kendime bakmaya Utandım. Göğüs desen ufacık fındık gibi olmuşlar,bacaklar çıta,yüz göz çökmüş,kalça dyie bi şey yok,moralim çok fena bozuldu
Ve ben bu durumdan kurtulmak istiyorum.Bi kaç gündür çok yiyorum. Daha önce de vitamin,bitkisel toz (kilo aldığı) kullandığım falan oldu.hiç bi işe yaramadılar.doktora da gitmiştim değerlerim hepsi normal.
Sebebi de Stres stres..
Napayım kızlar söyler misiniz
Nasıl umursamaz olayım
Ve en kısa sürede kendimi kilo için nasıl toparlayabilirim. Var mı hızlı sonuç verecek önerileriniz
Kendimi böyle hiç kadın gibi hissetmiyorum..Elle tutulacak hiç bi tarafım yok.
Güzelim güya ama bu zayıflık stres üzüntü sayesinde güzellik de kalmadı ortada :-(
Çook teşekkür ederim önerileriniz için.depresyon ya da stres kilo aldırabileceği gibi zayıflatabilir de.. bünye meselesi. bazısı doğru dürüst yemese de kilo aldıkça alır bazısı yese de zayıflar depresyon döneminde. tanı kriterleri içinde sebepsiz (sporsuz ve beslenme değişikliği olmaksızın) hızlı kilo verme ya da alma da vardır.
Bu kadar hassaslık da kişilik yapısından olmayabilir, major depresyon, yineleyici depresyon, anksiyete vs vs, bunlar ihtimal dahilinde görünüyor.. tanınızı bir doktor koyacaktır. kilo kaybı, çökkünlük.. üstüne de kendini beğenmeme başlamış, tabi ki herkes kendi ideal kilosunu bilir ama 5 kilo için bu kadar aynalardan nefret ettiyseniz yine o da depresyon ihtimalini akla getiriyor. yoğun ve kronik stres genellikle depresyonla sonuçlanır zaten.
Bence mutlaka acil olarak bir psikiyatriste gidin... lütfen ihmal etmeyin. hayat koşulları ağırken kişi baş edemeyebilir. aynı koşullardan geçen iki insanın zihninde ve ruh halinde, duyarlılık seviyesine göre farklı tepkiler ortaya çıkabilir. kendinize yapabileceğiniz en büyük iyilik, iyi hissetmiyosanız kendinizi onarmaktır, bu da her zaman tek başına mümkün olmaz, hele ki artık fiziksel etkilerini de görüyorsanız, bitkin, çökkün hissediyorsanız, artık uzman yardımı zamanı çoktan gelmiştir.
depresyon testleri var bazı psikiyatri sitelerinde, onu yaptığınızda depresyonda olma ihtimalinizin yüksek çıkacağını düşünüyorum. siz de bir bakın o testlere isterseniz, bunlar dergi testleri değil yanlış anlamayın, uzmanların hazırladığı testler, testi yapmadan sitenin psikiyatri ile ilgili olduğuna, bir sağlık kurumunun ya da hekimin olduğuna dikkat edin yeter. ve ne olur ihmal etmeyin bu konuyu.. antidepresanlar genelde 3-5 kilo yapar zaten, bir de anksiyete, depresyon ya da stres yüzünden kilo verildiyse kişi tedavi ile mutlaka kilo olarak da toplayacaktır. ama tabi ki asıl etkisi beyninizedir. artık bir müdahale lazım, yardım almalısınız diye düşünüyorum...
ayrıca yeniden kilo alana kadar alışverişe çıktığınızda direk 36 ya da 34 beden giysiler deneyin, çok daha güzel durur üzerinizde moraliniz bu kadar bozulmaz
Canim ins istedigin kiloya ulasirsin ben yillarca ugrastim bi re benim bu cabami sacma gorenlerle ugrastim o yuzden seni anliyorumEvet canım stres bırakmıyor beni çünkü :-( kesinlikle uğrayacağım
Stresten benim hep canım :)Takil bana kilo aldirayim sanaZiraa bu siralar kilo almis durumdayim 3 kilo fazlam var sende bana kilo verme yontemini ogret Stres donem donem herkese ugrayan bir durumdur .bendede cok kafaya takma durumlari var maalesef karsimizdaki insanlar bunu anlamiyor anlatamiyoruz o yuzden at kafandan bu durumu insanlari takmamaya bak .esinle mutlu olmaya bak kilonu kafaya takma taktikca zayiflayamiyor yada kilo alamiyoruz.ins hersey istedigin gibi olur mutlu olursun.
İnşallah canım inşallahCanim ins istedigin kiloya ulasirsin ben yillarca ugrastim bi re benim bu cabami sacma gorenlerle ugrastim o yuzden seni anliyorum
Silikon istiyorum ama eşim istemiyorBence zayıf olmak güzel. Ama göğüsler tahta gibi olunca hiç bir sey yakışmıyor insana. Slikon yaptırın
Botox mimik kirisikliklari icinmis. Arastirmadim mi saniyosunBotoks yap olmazsa tatlım
bende bir ara cok zayiflamistim neler denedim neler hic bir ise yaramadi en sonÇok kırılgan bir insanım.Önemsiz bi şeyi bile kafama günlerce takarım
Evlenmeden önce yine biraz iyiydim.Evlilikten sonra daha da hassaslaştım. Biraz sorunlarım da vardı eşimle.Baktım yıpranan benim. Eşim ne dert ediyor ne bi şey.Ben de akışına bıraktım bir iki haftadır.uzun süredir tartmamıştım kendimi.dün basküle çıktım. 55 kilodan 50 ye düşmüşüm
 Bu son aylar çok çökmüştüm farkındaydım bacaklarım çıta gibi olmuştu.gözlerimin altı çukurlaşmış yüzüm çökmüştü.her gören de zaten ne hale girmişsin diyordu sürekli.bazen birileri sorduğunda öğretmenim yada evliyim dediğimde kimse inanmıyor.ay biz seni lise öğrencisi sandık diyorlar.Lise öğrencileri bile benden daha gelişken
Anladım ki sen kendine bakmazsan kimse senin canın olmuyor.eşimle sorunlarımız vardı bilenler biliyor.Sürekli ağlıyordum.kpss stresi de bi taraftan zaten.Sonra dün bi eşime baktım bi kendime.O da üzülüyor bazı şeylere ama en azından kendine bakıyor.Adam olmuş 80 kilo.
Bana diyor biraz gamsız ol.Her şeyi çok takma problem etme.Düşündüm de. Doğru dedim.Düzeliyr her şey zamanla.bi ölüme çare yok.Kendime daha ii bakacağm bundan böyle bakalım ne oluyor.
Ama şuan çok üzüldüğüm konu ise zayıflığım.Belki bazılarınız idealdir,keşke biz de o kiloda olsak vb diyebilirsinz ama ben en az 55 olmalıyım. Çünkü zayıflık bana hiiç ama hiç yakışmıyor.
Mayısın son haftası önemli bi düğün var davetliyiz.Dün kıyafet bakmaya çıktık.Görseniz 38 beden üzerimde torba gibi.beğendiğim hiçbi şey olmadı bana.utandım resmen kabinden çıkıp eşime gözükmeye. Ondan da öte kendim bile aynada kendime bakmaya Utandım. Göğüs desen ufacık fındık gibi olmuşlar,bacaklar çıta,yüz göz çökmüş,kalça dyie bi şey yok,moralim çok fena bozuldu
Ve ben bu durumdan kurtulmak istiyorum.Bi kaç gündür çok yiyorum. Daha önce de vitamin,bitkisel toz (kilo aldığı) kullandığım falan oldu.hiç bi işe yaramadılar.doktora da gitmiştim değerlerim hepsi normal.
Sebebi de Stres stres..
Napayım kızlar söyler misiniz
Nasıl umursamaz olayım
Ve en kısa sürede kendimi kilo için nasıl toparlayabilirim. Var mı hızlı sonuç verecek önerileriniz
Kendimi böyle hiç kadın gibi hissetmiyorum..Elle tutulacak hiç bi tarafım yok.
Güzelim güya ama bu zayıflık stres üzüntü sayesinde güzellik de kalmadı ortada :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?