Kendimi kadın gibi hissetmiyorum artık

Takil bana kilo aldirayim sanaZiraa bu siralar kilo almis durumdayim 3 kilo fazlam var sende bana kilo verme yontemini ogretStres donem donem herkese ugrayan bir durumdur .bendede cok kafaya takma durumlari var maalesef karsimizdaki insanlar bunu anlamiyor anlatamiyoruz o yuzden at kafandan bu durumu insanlari takmamaya bak .esinle mutlu olmaya bak kilonu kafaya takma taktikca zayiflayamiyor yada kilo alamiyoruz.ins hersey istedigin gibi olur mutlu olursun.

Çook teşekkür ederim önerileriniz için.
Psikolojikmen benimki kesinlikle
Baktıracağım muhakkak

Stresten benim hep canım :)
Amin inşallah Allah razı olsun tatlım
Kafam o kadar çok dolu ki gerçekten

Bence zayıf olmak güzel. Ama göğüsler tahta gibi olunca hiç bir sey yakışmıyor insana. Slikon yaptırın

Balık hapı için tok olarak.

Lütfen abur çubuk v.b sağlıksız yiyeceklerden uzak durun. Sağlık herseyden önemli.
Yaglanmak değil kilo almak amaç.

bende bir ara cok zayiflamistim neler denedim neler hic bir ise yaramadi en son
prakten surup kullandim bir kac haftada toparladim denemeni tavsiye ederim bana bir zarari olmadi kisa surede cozum istersen .

İlk konunuza yorum yapacağım. Gamsız bir insanla yaşamak herşeyi kafasina takan bir insanla yasamaktan daha kolaydır bence. Öncelikle pozitif olun bence

Kilo almak yerine spor yapıp vücudunuzu şekillendirin bence. Kilolu olmakla dolgun kalçalara, göğüslere sahip olmanın hiçbir alakası yok. Bu biraz da vücut yapısıyla alakalı bir durumdur çünkü. Mesela benim 45 kiloda bir arkadaşım var, kızın o kiloya rağmen poposu çok dolgun ve sıkı; 70 kiloluk arkadaşım da var, onun ise poposu dümdüz göbeği kocaman. Kısacası vücut yapısıyla alakalı biraz da. Kilo almak için sağlıksız besinlere dadanıp vücudunuzun yapısını iyice bozmayın. Bacaklarda selülit, bel bölgesinde koca bir simit, vücutta sarkmalar olabilir. En iyisi spor yapıp kas yapın o zaman hatlarınız çok daha belirgin olur.

Konu sahibi çok hoşsunuz, zayıflıktan şikayet edip kendinizden daha zayıfını duyunca çok azmış ya gibi bir yorum yaparak beni benden aldınız sabah sabah. :))

50 kilo halinle ne diye 38 beden denersin ki ondan öyle gelmissindir gözüne. Ben 59 kiloyum bazen 36 da oluyor boyum da 1.68. Senin ne guzel 34-36 arasına sığıyor olman lazım. Ayrıca abur cubur yiyip sekilsiz kilo almak kadar iğrenç bir sey yok. Bence bi psikologa git. Verecegi depresyon ilacı sana zaten kilo aldirir.

Ben de 42-45 arasıyım. Bırak 38'i 36 beden bile çuval gibi oluyor. 4 yıl üniversite okuduğumu duyanlar şaşırıyor. Lise 2 gibi duruyormuşum. Yaşımı duyan şaşıtıyor. 15 gösteriyosuuun diyorlar. Ama herkesin böyle demesinin tek nedeni kilo değildir tabi. Ama siz evlisiniz dikkat etmelisiniz. Bu kadar stres yapmamıza gerek var mı mesela. Ölümden başka derde çare yok ki siz de yazmışsınız bunu. Eşiniz var ne güzel evlisiniz hem size destek de oluyormuş ne güzel. Önce stres yapmanıza neden olan faktörleri belirleyin, sonra nedenleri yok etmeye çalışın. Stresi azaltma yöntemlerini uygulayın. Kpss'yi bu kadar dert etmeyin. Stres öğrenmeyi, başarıyı olumsuz etkiler fazlası. Rahatlama egzersizleri yapın. Yürüyüş yapın açık havada. Akşam üzeri gün batarken çıkın dışarı derin derin nefes alarak yürüyüş yapın. Müzik dinleyin. Hangi dine inanıyorsanız maneviyata yönelin. Müslümansanız her gün Kur'an'ı Kerim okuyun. Bunun dışında uyku düzeninize dikkat edin. Dikkatinizi dağıtacak, sizi motive edip mutlu edecek şeyleri siz biliyorsunuzdur. Bunları uygulayın. Bir de mutlaka 3 öğün beslenin. Öğün atlamayın kesinlikle. Ara öğünlerinizde de elma gibi meyveler yiyin. Yoğurt yiyin. Bir de günde mutlaka 1.5-2 litre su için. Su hem stresinizi yok eder. Hem toksinleri vücudunuzdan atarak cildinizi güzelleştirir. Zekanızı açar beyni iyi çalıştırır. Günlük 2 litre su içmek önemli. Strese bire bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…