Kendimi kadın gibi hissetmiyorum artık

Decavit diye bir vitamin var hamileler kullaniyor. Ben de bir donem kullandim onun kadar istah acan bir sey daha gormedim. Resmen posetlerin icindeki seylerin kokusu bile beni cekiyordu.

Hem de degerlerinde dusukluk varsa yerine gelir.
Araştırayım bi onu
Teşekkürler canım

Maşallah maşallah :))

Sakın kilo almak için aburcubura yönelme. Tamamen yağ bağlar vücudun görüntü daha kötü olur sonra sarkan yağlarla uğraşırsın. Spor salonuna yazıl yada pilates kurslarına git. Sıkılaşırsın hem. Zaten karnın acıkacak spor yapınca sonrasındada protein ağırlıklı ve sağlıklı beslenirsin. Bir aya değişimi görürsün. Bende senin gibiydim. 1.68 boy 48 kiloda cılız sap gibi bişeydim. Şuanda 51 kiloyum ama kıvrımlarım ortaya çıktı, sıkılaştım.spor duruşu bile değiştiriyor. Evde bile yapabileceğin hareketler var. Pilates Videoları yardımcı olur hatta sana..

Canim aynı boydayiz. Yasin genç olduğu için 55-56 güzel olur sana.
Nutella işine katılıyorum ben de. Su boregi iskender vb bunlar aldırır kilo.

Bi ara kilo almaya çok takmıştım 5 kilo aldım yaklaşık 1 ayda. Cicibebe yiyordum günde iki kase. Biri yatmadan önce mutlaka. Bide günde bir snickers yiyordum en yüksek kalorili çikolata olur kendileri. Öyle kafana takma demekle olmuyor biliyorum. o yüzden fazla kalori almaya çalış. Kilo aldıkça Mutlu olursun zaten. Bebe bisküvisini unutma :)

depresyon ya da stres kilo aldırabileceği gibi zayıflatabilir de.. bünye meselesi. bazısı doğru dürüst yemese de kilo aldıkça alır bazısı yese de zayıflar depresyon döneminde. tanı kriterleri içinde sebepsiz (sporsuz ve beslenme değişikliği olmaksızın) hızlı kilo verme ya da alma da vardır.

Bu kadar hassaslık da kişilik yapısından olmayabilir, major depresyon, yineleyici depresyon, anksiyete vs vs, bunlar ihtimal dahilinde görünüyor.. tanınızı bir doktor koyacaktır. kilo kaybı, çökkünlük.. üstüne de kendini beğenmeme başlamış, tabi ki herkes kendi ideal kilosunu bilir ama 5 kilo için bu kadar aynalardan nefret ettiyseniz yine o da depresyon ihtimalini akla getiriyor. yoğun ve kronik stres genellikle depresyonla sonuçlanır zaten.

Bence mutlaka acil olarak bir psikiyatriste gidin... lütfen ihmal etmeyin. hayat koşulları ağırken kişi baş edemeyebilir. aynı koşullardan geçen iki insanın zihninde ve ruh halinde, duyarlılık seviyesine göre farklı tepkiler ortaya çıkabilir. kendinize yapabileceğiniz en büyük iyilik, iyi hissetmiyosanız kendinizi onarmaktır, bu da her zaman tek başına mümkün olmaz, hele ki artık fiziksel etkilerini de görüyorsanız, bitkin, çökkün hissediyorsanız, artık uzman yardımı zamanı çoktan gelmiştir.

depresyon testleri var bazı psikiyatri sitelerinde, onu yaptığınızda depresyonda olma ihtimalinizin yüksek çıkacağını düşünüyorum. siz de bir bakın o testlere isterseniz, bunlar dergi testleri değil yanlış anlamayın, uzmanların hazırladığı testler, testi yapmadan sitenin psikiyatri ile ilgili olduğuna, bir sağlık kurumunun ya da hekimin olduğuna dikkat edin yeter. ve ne olur ihmal etmeyin bu konuyu.. antidepresanlar genelde 3-5 kilo yapar zaten, bir de anksiyete, depresyon ya da stres yüzünden kilo verildiyse kişi tedavi ile mutlaka kilo olarak da toplayacaktır. ama tabi ki asıl etkisi beyninizedir. artık bir müdahale lazım, yardım almalısınız diye düşünüyorum...

ayrıca yeniden kilo alana kadar alışverişe çıktığınızda direk 36 ya da 34 beden giysiler deneyin, çok daha güzel durur üzerinizde moraliniz bu kadar bozulmaz

Bide iştah açıcı bi şurup var aslında alerji için kullanılıyor yan etkisi de iştah açması :)) onu kullanınca yüzde 90 kilo alırsın hamile değilsen veya emzirmiyorsan aile hekimine danışarak kullan acayip iştah açıyor inanamazsın :) Burdan adını söyleyemiyorum

Sakın diyim kullanmayın onu

Benim bobreklerim de agri yapti dr ye gittigimde acayip firca yemistim

Benim bobreklerim de agri yapti dr ye gittigimde acayip firca yemistim
Anladım canım bilmiyorum bana da doktor vermişti ama tabi ilaç sonuçta zararı olur illaki. Ama kilo alamamanın sıkıntısını bildiğim için kısa süreli tavsiye etmiştim

Anladım canım bilmiyorum bana da doktor vermişti ama tabi ilaç sonuçta zararı olur illaki. Ama kilo alamamanın sıkıntısını bildiğim için kısa süreli tavsiye etmiştim
Ah ah o kilo alamama probleminden yillwrca cektim bende bilirim cidden zor

bende zayıftım bekarken. doğumdan sonra ideal kiloma ulaştım. kolay kolay kilo alınmıyor malesef bünye kabul etmeyince.

Bebe bisküvisini deneyeceğim

Spora vakit bulamıyorum ama vakit ayırmaya çalışacağım inşallah
Benim de kıvrımlar belirginleşir umarımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…