Araştırayım bi onuDecavit diye bir vitamin var hamileler kullaniyor. Ben de bir donem kullandim onun kadar istah acan bir sey daha gormedim. Resmen posetlerin icindeki seylerin kokusu bile beni cekiyordu.
Hem de degerlerinde dusukluk varsa yerine gelir.
Maşallah maşallah :))Evet canım bende senin gibiydim çok zayıftım görsen herkes küçük biyer görseler sen sığarsın buraya diyorlardı.güvenim sıfırdı kendime.Sonra başladım ekmeğe günde 2 tane ekmek,yemeklerden bol bol yiyordum.2 sene sonra 8 kilo aldım.Aradan 2 sene geçti folik asitten dolayı üstüne 8 kilo daha aldım.Şimdi 64 kiloyum. 2 gün doğru dürüst yemek yemeden hemen 2 kilo gidiyo geçen gün chachap yaptırdım. Turp gibiyim maşallah bana
4 senede 16 kilo hatta 8 kilo sunu 6 ayda aldım folik asit sayesinde daha da alırım ama az yemeye çalışıyorum çünkü vitamin iştahımı kabartıyoMaşallah maşallah :))
Canim aynı boydayiz. Yasin genç olduğu için 55-56 güzel olur sana.1.63 üm yaş 24 ama kendime ne pantolon ne etek hiçbi şey yakıştıramıyorum maalesef
Çünkü gerçekten de yakışmıyor
Kilo aldığımda biraz vücudumun şekli hiç bozulmuyor tam tersi güzelleşiyor
Ben de kendimi itici buluyorum :-(
Çok kırılgan bir insanım.Önemsiz bi şeyi bile kafama günlerce takarım
Evlenmeden önce yine biraz iyiydim.Evlilikten sonra daha da hassaslaştım. Biraz sorunlarım da vardı eşimle.Baktım yıpranan benim. Eşim ne dert ediyor ne bi şey.Ben de akışına bıraktım bir iki haftadır.uzun süredir tartmamıştım kendimi.dün basküle çıktım. 55 kilodan 50 ye düşmüşüm
 Bu son aylar çok çökmüştüm farkındaydım bacaklarım çıta gibi olmuştu.gözlerimin altı çukurlaşmış yüzüm çökmüştü.her gören de zaten ne hale girmişsin diyordu sürekli.bazen birileri sorduğunda öğretmenim yada evliyim dediğimde kimse inanmıyor.ay biz seni lise öğrencisi sandık diyorlar.Lise öğrencileri bile benden daha gelişken
Anladım ki sen kendine bakmazsan kimse senin canın olmuyor.eşimle sorunlarımız vardı bilenler biliyor.Sürekli ağlıyordum.kpss stresi de bi taraftan zaten.Sonra dün bi eşime baktım bi kendime.O da üzülüyor bazı şeylere ama en azından kendine bakıyor.Adam olmuş 80 kilo.
Bana diyor biraz gamsız ol.Her şeyi çok takma problem etme.Düşündüm de. Doğru dedim.Düzeliyr her şey zamanla.bi ölüme çare yok.Kendime daha ii bakacağm bundan böyle bakalım ne oluyor.
Ama şuan çok üzüldüğüm konu ise zayıflığım.Belki bazılarınız idealdir,keşke biz de o kiloda olsak vb diyebilirsinz ama ben en az 55 olmalıyım. Çünkü zayıflık bana hiiç ama hiç yakışmıyor.
Mayısın son haftası önemli bi düğün var davetliyiz.Dün kıyafet bakmaya çıktık.Görseniz 38 beden üzerimde torba gibi.beğendiğim hiçbi şey olmadı bana.utandım resmen kabinden çıkıp eşime gözükmeye. Ondan da öte kendim bile aynada kendime bakmaya Utandım. Göğüs desen ufacık fındık gibi olmuşlar,bacaklar çıta,yüz göz çökmüş,kalça dyie bi şey yok,moralim çok fena bozuldu
Ve ben bu durumdan kurtulmak istiyorum.Bi kaç gündür çok yiyorum. Daha önce de vitamin,bitkisel toz (kilo aldığı) kullandığım falan oldu.hiç bi işe yaramadılar.doktora da gitmiştim değerlerim hepsi normal.
Sebebi de Stres stres..
Napayım kızlar söyler misiniz
Nasıl umursamaz olayım
Ve en kısa sürede kendimi kilo için nasıl toparlayabilirim. Var mı hızlı sonuç verecek önerileriniz
Kendimi böyle hiç kadın gibi hissetmiyorum..Elle tutulacak hiç bi tarafım yok.
Güzelim güya ama bu zayıflık stres üzüntü sayesinde güzellik de kalmadı ortada :-(
Sakın diyim kullanmayın onuBide iştah açıcı bi şurup var aslında alerji için kullanılıyor yan etkisi de iştah açması :)) onu kullanınca yüzde 90 kilo alırsın hamile değilsen veya emzirmiyorsan aile hekimine danışarak kullan acayip iştah açıyor inanamazsın :) Burdan adını söyleyemiyorum
Ben bi ara kullandım bi sakıncasını görmedim herkesin bünyesi farklı tabiki önce doktora danışmasını söyledim. Bide o şurup çocuklara da verilebiliyor. Neden kullanma dedin? Zararlı bişeyi mi çıktı duymadım daSakın diyim kullanmayın onu
Benim bobreklerim de agri yapti dr ye gittigimde acayip firca yemistimBen bi ara kullandım bi sakıncasını görmedim herkesin bünyesi farklı tabiki önce doktora danışmasını söyledim. Bide o şurup çocuklara da verilebiliyor. Neden kullanma dedin? Zararlı bişeyi mi çıktı duymadım da
Anladım canım bilmiyorum bana da doktor vermişti ama tabi ilaç sonuçta zararı olur illaki. Ama kilo alamamanın sıkıntısını bildiğim için kısa süreli tavsiye etmiştimBenim bobreklerim de agri yapti dr ye gittigimde acayip firca yemistim
Ah ah o kilo alamama probleminden yillwrca cektim bende bilirim cidden zorAnladım canım bilmiyorum bana da doktor vermişti ama tabi ilaç sonuçta zararı olur illaki. Ama kilo alamamanın sıkıntısını bildiğim için kısa süreli tavsiye etmiştim
Hangi vitamin canım4 senede 16 kilo hatta 8 kilo sunu 6 ayda aldım folik asit sayesinde daha da alırım ama az yemeye çalışıyorum çünkü vitamin iştahımı kabartıyo
bende zayıftım bekarken. doğumdan sonra ideal kiloma ulaştım. kolay kolay kilo alınmıyor malesef bünye kabul etmeyince.Çok kırılgan bir insanım.Önemsiz bi şeyi bile kafama günlerce takarım
Evlenmeden önce yine biraz iyiydim.Evlilikten sonra daha da hassaslaştım. Biraz sorunlarım da vardı eşimle.Baktım yıpranan benim. Eşim ne dert ediyor ne bi şey.Ben de akışına bıraktım bir iki haftadır.uzun süredir tartmamıştım kendimi.dün basküle çıktım. 55 kilodan 50 ye düşmüşüm
 Bu son aylar çok çökmüştüm farkındaydım bacaklarım çıta gibi olmuştu.gözlerimin altı çukurlaşmış yüzüm çökmüştü.her gören de zaten ne hale girmişsin diyordu sürekli.bazen birileri sorduğunda öğretmenim yada evliyim dediğimde kimse inanmıyor.ay biz seni lise öğrencisi sandık diyorlar.Lise öğrencileri bile benden daha gelişken
Anladım ki sen kendine bakmazsan kimse senin canın olmuyor.eşimle sorunlarımız vardı bilenler biliyor.Sürekli ağlıyordum.kpss stresi de bi taraftan zaten.Sonra dün bi eşime baktım bi kendime.O da üzülüyor bazı şeylere ama en azından kendine bakıyor.Adam olmuş 80 kilo.
Bana diyor biraz gamsız ol.Her şeyi çok takma problem etme.Düşündüm de. Doğru dedim.Düzeliyr her şey zamanla.bi ölüme çare yok.Kendime daha ii bakacağm bundan böyle bakalım ne oluyor.
Ama şuan çok üzüldüğüm konu ise zayıflığım.Belki bazılarınız idealdir,keşke biz de o kiloda olsak vb diyebilirsinz ama ben en az 55 olmalıyım. Çünkü zayıflık bana hiiç ama hiç yakışmıyor.
Mayısın son haftası önemli bi düğün var davetliyiz.Dün kıyafet bakmaya çıktık.Görseniz 38 beden üzerimde torba gibi.beğendiğim hiçbi şey olmadı bana.utandım resmen kabinden çıkıp eşime gözükmeye. Ondan da öte kendim bile aynada kendime bakmaya Utandım. Göğüs desen ufacık fındık gibi olmuşlar,bacaklar çıta,yüz göz çökmüş,kalça dyie bi şey yok,moralim çok fena bozuldu
Ve ben bu durumdan kurtulmak istiyorum.Bi kaç gündür çok yiyorum. Daha önce de vitamin,bitkisel toz (kilo aldığı) kullandığım falan oldu.hiç bi işe yaramadılar.doktora da gitmiştim değerlerim hepsi normal.
Sebebi de Stres stres..
Napayım kızlar söyler misiniz
Nasıl umursamaz olayım
Ve en kısa sürede kendimi kilo için nasıl toparlayabilirim. Var mı hızlı sonuç verecek önerileriniz
Kendimi böyle hiç kadın gibi hissetmiyorum..Elle tutulacak hiç bi tarafım yok.
Güzelim güya ama bu zayıflık stres üzüntü sayesinde güzellik de kalmadı ortada :-(
Normaldi canımTroidine baktırdın mı canım belki hızlı çalışıyodur
Bebe bisküvisini deneyeceğimBi ara kilo almaya çok takmıştım 5 kilo aldım yaklaşık 1 ayda. Cicibebe yiyordum günde iki kase. Biri yatmadan önce mutlaka. Bide günde bir snickers yiyordum en yüksek kalorili çikolata olur kendileri. Öyle kafana takma demekle olmuyor biliyorum. o yüzden fazla kalori almaya çalış. Kilo aldıkça Mutlu olursun zaten. Bebe bisküvisini unutma :)
Spora vakit bulamıyorum ama vakit ayırmaya çalışacağım inşallahSakın kilo almak için aburcubura yönelme. Tamamen yağ bağlar vücudun görüntü daha kötü olur sonra sarkan yağlarla uğraşırsın. Spor salonuna yazıl yada pilates kurslarına git. Sıkılaşırsın hem. Zaten karnın acıkacak spor yapınca sonrasındada protein ağırlıklı ve sağlıklı beslenirsin. Bir aya değişimi görürsün. Bende senin gibiydim. 1.68 boy 48 kiloda cılız sap gibi bişeydim. Şuanda 51 kiloyum ama kıvrımlarım ortaya çıktı, sıkılaştım.spor duruşu bile değiştiriyor. Evde bile yapabileceğin hareketler var. Pilates Videoları yardımcı olur hatta sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?