Arkadaşlar öncelikle biliyorum herkesin daha derin dertleri var ama bu da benim dertlerimden biri.
Gögüslerim çok küçük. Ve bu yüzden ne giyinsem ne kadar süslensem de çıtı pıtı genç kız oluyorum. Etrafımdaki arkadaşlarım daha alımlı olabiliyorlar. Benim gögsüm olmadığından dolayı gelişme çağındaki kızlara benziyorum. 23 yaşındayım. Allah'a şükür tipim,boyum yüzüm düzgündür. Ama bu olayı bir türlü aşamadım. Ve yıllar geçtikçe daha çok sinirime dokunuyor. Bende istiyorum ki kadın gibi hissedim. Ama olmuyor işte dümdüz birşeyim. Akılı verecek arkadaşlar var mı ?Bir de evlenmeden,çocugum olmadan silikon taktırsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ?
destekleyici sütyenler kullanın...
ayrıca kadın olmak sadece meme büyüklüğüyle ölçülmez canım..
hayır saçmalamıyorsun ama abartıyorsun...seninki küçük olunca büyük olanlar için mükemmel olduğunu düşünüyorsun ama durum öyle değil canım...o sadece minicik bi detay... ayrıca benim görüşüme göre iri memeler çok cazip gelmez...itici gelir bana... kadınsılık meme ile görülmez emin ol...ruhunla benimset kadınlığını...iri memeli olup ot gibi yaşayan kadın olmaktansa küçük olsun :)Canım tabiki biliyorum giyimim,kuşamım,makyajım,saçım,başım herşeyime dikkat etmeme rağmen böyle olması kendimi eksik hissetiriyor. Anlatabildim mi ben hep zarif kız,hoş kız vs diye anılırım ama istediğim saçma gelse de kadın gibi görünmek. Ne bilim arzulanacak şekilde olmak. Bu istek normal mi sizce ? Normal değilse de söyleyebilirsiniz alınmam. Belki ben saçmalıyorumdur.
Benim tanıdığım birisi burun estetiği olurken slikon da taktırmak istemiş ailesi zar zor vazgeçirmiş.Şimdi evli ,çocuk olduktan sonra o kadar büyük göğüsleri oldu ki ilk o bölgesi göz çarpıyor diyebilirim.
İler de göğüsler mutlaka etkileniyor.
İnsanın kendine güveniyle alakası var kardeşim eğer maddi imkanın da varsa git ol hiç kafana takıpta hayatı zindan etme kendine.
bende aynen katılıyorum....imkanın varsa yaptır..ama daha gençsin...ilerde evlenince doğumdan sonra falan büyüyo zaten...bence daha erken...hani evli olsan kocan rahatsız falan olsa hadi git hemen yaptır diyecem ama öyle bi durum yokki.. belki küçük sevecek kocan :) hiç takma kafana silikon olayına da hemen girme... kilon kaç acaba merak ettim..kilo ile baya alakası var göğüs büyüklüğünün...eğer çok zayıfsan ondan kaynaklanıyordur büyük ihtimal... zayıfsan bence silikonu düşünme, kilo alma yoluna git... kaç kilosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?