Kendimi kadın gibi hissetmiyorum.

sevdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
666
8
46
Adana
Arkadaşlar öncelikle biliyorum herkesin daha derin dertleri var ama bu da benim dertlerimden biri.
Gögüslerim çok küçük. Ve bu yüzden ne giyinsem ne kadar süslensem de çıtı pıtı genç kız oluyorum. Etrafımdaki arkadaşlarım daha alımlı olabiliyorlar. Benim gögsüm olmadığından dolayı gelişme çağındaki kızlara benziyorum. 23 yaşındayım. Allah'a şükür tipim,boyum yüzüm düzgündür. Ama bu olayı bir türlü aşamadım. Ve yıllar geçtikçe daha çok sinirime dokunuyor. Bende istiyorum ki kadın gibi hissedim. Ama olmuyor işte dümdüz birşeyim. Akılı verecek arkadaşlar var mı ?Bir de evlenmeden,çocugum olmadan silikon taktırsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ?

Dümdüz birşeylikten kastın sadece göğüslerin mi yoksa kalçaların,popon felan da mı yok ?

Göğüs büyütmek için hayıt tohumunu duymuştum kk'da
Doğal göğüs büyütme yöntemleri bölümünü öneririm
Belki işine yarayacak bişeyler bulabilirsin

kendını kadın gıbı hıssetmemen gogsunun kucukluguyle alakalı değil bence takıntılarını yenmelısın gerekırse bı psıkoterapı al canım...kendı kendıne ne kadar hoş alımlı oldugunu dusun yolda yururken bıle bunu hıssettır kendı kendıne asmaya calıs.pozitif düşün pozitif olsun...

Kalçam var canım normal oranda ama gögsüm için dolgulu sütyen kullanmama rağmen küçük görünüyor artık gerisini siz düşünün. Bu yüzden bol bol ya da kat kat şeyler giyinmekten bıktım.

Vücut yapın kime benziyorsa,anne veya teyze gibi...Onlarda durum nasıl ?
Evlendikten sonra göğüsler biraz büyüyor.
Çok rahatsız ediyorsa ve yapı olarak benzediğin büyüklerin aynı durumdaysa estetik düşünebilirsin.

o zaman 1 beden daha büyüğünü kullan,
silikon düşünüyorsan da KK da bununla ilgili bölüm var oradan faydalanabilirsin

destekleyici sütyenler kullanın...
ayrıca kadın olmak sadece meme büyüklüğüyle ölçülmez canım..

amaaan herşeyin caresı var desteklı camasır kullan zaten büyük göğüste iyi değil dogumdan sonra sarkıyor

destekleyici sütyenler kullanın...
ayrıca kadın olmak sadece meme büyüklüğüyle ölçülmez canım..

Canım tabiki biliyorum giyimim,kuşamım,makyajım,saçım,başım herşeyime dikkat etmeme rağmen böyle olması kendimi eksik hissetiriyor. Anlatabildim mi ben hep zarif kız,hoş kız vs diye anılırım ama istediğim saçma gelse de kadın gibi görünmek. Ne bilim arzulanacak şekilde olmak. Bu istek normal mi sizce ? Normal değilse de söyleyebilirsiniz alınmam. Belki ben saçmalıyorumdur.

göğüsle kadın olunsaydı göğsü koca koca kadınlar el üstünde tutulurdu canım...ne ünlü güzeller var artistler var göğüsleri küçük ama erkekler deli gibi gözlerini alamıyorlar.... destekli sütyenler çözüm değil sadece dışarıya karşı kamuflaj gibi olur...kendi kafanda yenmelisin bunu... evlenmekten çekiniyorsundur eminim ki...her göğsü küçük kız çekinir bu bi gerçek... ama önemli olan görüntü değil bunu benimse canım...üstelik evlenince de büyüyor baya...sıkınıtı yapma bence...estetik düşünebilirsin imkanın varsa... hem artık çok yaygınlaştı normal bi operasyon gibi artık....diş çektirmk gibi kolay artık... 75 beden falansa normal aslında...kaç bedensin..

hayır saçmalamıyorsun ama abartıyorsun...seninki küçük olunca büyük olanlar için mükemmel olduğunu düşünüyorsun ama durum öyle değil canım...o sadece minicik bi detay... ayrıca benim görüşüme göre iri memeler çok cazip gelmez...itici gelir bana... kadınsılık meme ile görülmez emin ol...ruhunla benimset kadınlığını...iri memeli olup ot gibi yaşayan kadın olmaktansa küçük olsun :)

göğüsleri dışardan bakılınca büyük göstermek çok kolay.. bende zannettim göğüs yok kalça yok yani dümdüz birşeysin Göğüslerine çorap felan koy en azından dar birşey giydiğinde büyük durur.. Yada silikon yaptır başka bir fikir gelmiyor aklıma :)

Benim tanıdığım birisi burun estetiği olurken slikon da taktırmak istemiş ailesi zar zor vazgeçirmiş.Şimdi evli ,çocuk olduktan sonra o kadar büyük göğüsleri oldu ki ilk o bölgesi göz çarpıyor diyebilirim.
İler de göğüsler mutlaka etkileniyor.
İnsanın kendine güveniyle alakası var kardeşim eğer maddi imkanın da varsa git ol hiç kafana takıpta hayatı zindan etme kendine.

bende aynen katılıyorum....imkanın varsa yaptır..ama daha gençsin...ilerde evlenince doğumdan sonra falan büyüyo zaten...bence daha erken...hani evli olsan kocan rahatsız falan olsa hadi git hemen yaptır diyecem ama öyle bi durum yokki.. belki küçük sevecek kocan :) hiç takma kafana silikon olayına da hemen girme... kilon kaç acaba merak ettim..kilo ile baya alakası var göğüs büyüklüğünün...eğer çok zayıfsan ondan kaynaklanıyordur büyük ihtimal... zayıfsan bence silikonu düşünme, kilo alma yoluna git... kaç kilosun..

Canım 1.64 boy 47 kiloyum. Bayağı zayıfım anlayacağın. B12 vitamini eksikliği kansızlık çıktı doktor iğne ve hap verdi. Sanırım verdiği iğne 1,2 kilo aldırıyormuş ama bakalım çünkü benim sadece yüzüm şişiyor kilo alınca vücut aynı

Silikon iyi midir bilmiyorum senin icin. Henuz anne olmamissin.

Sanirim sorun genel vucut hatlarinla ilgili. Neden imaj danismanina basvurmuyorsun. Simdiki kiyafetler oyke cesitli oyle hos ki. Dogru giyinmeyle istedigin cekicilige kavusabilirsin bence.

Çok zayıf olduğun için kız çocuğu gibi hissediyorsundur. Biraz kilo alsan önce göğüslere ve kalçaya gider zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…