Canım denemekte fayda var dediğiniBen bu doğum haplarını kullanmaktan korkuyorum ama deneyecem.
Kalçam var canım normal oranda ama gögsüm için dolgulu sütyen kullanmama rağmen küçük görünüyor artık gerisini siz düşünün. Bu yüzden bol bol ya da kat kat şeyler giyinmekten bıktım.
Canim ici su dolu, destekli , balenli bunlarla insan kendini kandirir. Cikarinca napicaksin peki? Evlendigin insan bile dolu dolu goguslerin var sanicak sonra cikarinca bir bakicak gogsun fln yok...Bence gereksiz sonucta o gogusun sende olmadigi belli. Aradaki fark barz nede olsa.Resmen marketten alinan cipsler gibi aciyorsun acinca farkediyorsun yarisindan cogu bos cipsinD
Canim evlenince gogus mu buyur Allahaskina?? bende hic oyle bisi olmadi, kuzenlerimde de olmadi. Cocuk olunca veya kilo alinca gogus buyur ama evlenmekten dolayi buyumez. Boyle birseyide ilk kez duyuyorum.
Kalçam var canım normal oranda ama gögsüm için dolgulu sütyen kullanmama rağmen küçük görünüyor artık gerisini siz düşünün. Bu yüzden bol bol ya da kat kat şeyler giyinmekten bıktım.
canım benim de senin gibibu durumdan üzülen bi kız arkadaşım var kızın gögüsleri yok denecek kadar ufak ve o da takıntılı sütyeninin içine corap pamuk falan bile koyuo sen düsün . 22 yaşında ama ve simdi estetik için gün aldı slikon taktırcak canım hiçbi sorun yok merak etme ve ol o amelytı :)
Arkadaşlar öncelikle biliyorum herkesin daha derin dertleri var ama bu da benim dertlerimden biri.
Gögüslerim çok küçük. Ve bu yüzden ne giyinsem ne kadar süslensem de çıtı pıtı genç kız oluyorum. Etrafımdaki arkadaşlarım daha alımlı olabiliyorlar. Benim gögsüm olmadığından dolayı gelişme çağındaki kızlara benziyorum. 23 yaşındayım. Allah'a şükür tipim,boyum yüzüm düzgündür. Ama bu olayı bir türlü aşamadım. Ve yıllar geçtikçe daha çok sinirime dokunuyor. Bende istiyorum ki kadın gibi hissedim. Ama olmuyor işte dümdüz birşeyim. Akılı verecek arkadaşlar var mı ?Bir de evlenmeden,çocugum olmadan silikon taktırsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?