- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 698
sakın silikon ,esteteık vs. yaptırma,cunku evlendıgın zaman büyüyecek emınolabılırsın:) eşim ılk zamanlar cok kucuk goğüslüsün deyıp begenmıyordu,zamanla buyudu,bırde cocuk doğurdugunda dahada buyuyecek,suan 90 benımkıler:)
Annem ben doğduğumda 70 takıyormuş. Emzirmemiş de hiç, yani ben emmemişim ama şu an 90. Zira senin kadar olmasa da o da çıtı pıtı. (1.52boy - 50kilo )
Ben de 70a takıyorum. Geçen gün yeni bir tane aldım, 85 gibi gösteriyor resmen.İçi su dolu.
Onlardan deneyebilirsin.
Arkadaşlar öncelikle biliyorum herkesin daha derin dertleri var ama bu da benim dertlerimden biri.
Gögüslerim çok küçük. Ve bu yüzden ne giyinsem ne kadar süslensem de çıtı pıtı genç kız oluyorum. Etrafımdaki arkadaşlarım daha alımlı olabiliyorlar. Benim gögsüm olmadığından dolayı gelişme çağındaki kızlara benziyorum. 23 yaşındayım. Allah'a şükür tipim,boyum yüzüm düzgündür. Ama bu olayı bir türlü aşamadım. Ve yıllar geçtikçe daha çok sinirime dokunuyor. Bende istiyorum ki kadın gibi hissedim. Ama olmuyor işte dümdüz birşeyim. Akılı verecek arkadaşlar var mı ?Bir de evlenmeden,çocugum olmadan silikon taktırsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ?
Canım ya aynı ben de senin gibiyim, belki dahada küçüktür.. boyum 170cm kilom 50.. 70a takıyorum.. İlk başlarda çok takıyordum arkadaşlarımın göğüsleri ne güzel bende birşey yok onu bırak sütyen bile bulmak ne kadar zor, bir tane beğeniyorsun aa çok hoş falan diyorsun, sonra bunun 70i var mı diye soruyorsun, kız tip tip bakıyor ve yok 75i var diyor.. off en nefret ettiğim durum bu.. Ama çözümü cevahirdeki debenhams mağazasında buldum minicik minicik ama süper model sütyenler var ne yalan söylim oraya gidince benim gibilerde varmış ohh be demiştim =)
Şimdi eskisi kadar takmıyorum kafama, rahat rahat yakası açık bluzlar giyebiliyorsun çatalım göründü, göğsüm fırladı derdi yok, yüzüstü yatabiliyorsun, sarkma derdi yok, koşarken ya da halay çekerken hop hop etmiyorlar =) (birde karadeniz düğünlerinde kadınlar horon teperler ya göğüsler aşağı yukarı hoppidi hoppidiöyle olsa daha mı iyi olurdu değil mi canım? )
Son olarak da erkek meselesini hiç mi hiç dert etme.. Bizi seven insan mememizi sevecekse hiç olmasın daha iyi.. Erkek arkadaşımdan ben de zamanında çok utanıyordum ama şimdi çok rahatım hatta bayağı bir makararasını yaparız; minikler napıyor der arada :26:bir defa da baktım aynanın karşısına geçmiş benim sütyeni takmış, baaakkk benimkiler daha büyük demişti yani beni de seviyor, minişleri de
Boşver canım ya genciz güzeliz ohh misvarsın küçük olsun ben seviyorum onları sen de sev, çünkü onlar bizi biz yapan detaylar
bende ne kadar sexsi hatun olursam olayım
hep erkek ler gibi bakım yapmadan rahat raht giyinip gezmeyi erkek olayı istemişimdir
Canım ya aynı ben de senin gibiyim, belki dahada küçüktür.. boyum 170cm kilom 50.. 70a takıyorum.. İlk başlarda çok takıyordum arkadaşlarımın göğüsleri ne güzel bende birşey yok onu bırak sütyen bile bulmak ne kadar zor, bir tane beğeniyorsun aa çok hoş falan diyorsun, sonra bunun 70i var mı diye soruyorsun, kız tip tip bakıyor ve yok 75i var diyor.. off en nefret ettiğim durum bu.. Ama çözümü cevahirdeki debenhams mağazasında buldum minicik minicik ama süper model sütyenler var ne yalan söylim oraya gidince benim gibilerde varmış ohh be demiştim =)
Şimdi eskisi kadar takmıyorum kafama, rahat rahat yakası açık bluzlar giyebiliyorsun çatalım göründü, göğsüm fırladı derdi yok, yüzüstü yatabiliyorsun, sarkma derdi yok, koşarken ya da halay çekerken hop hop etmiyorlar =) (birde karadeniz düğünlerinde kadınlar horon teperler ya göğüsler aşağı yukarı hoppidi hoppidiöyle olsa daha mı iyi olurdu değil mi canım? )
Son olarak da erkek meselesini hiç mi hiç dert etme.. Bizi seven insan mememizi sevecekse hiç olmasın daha iyi.. Erkek arkadaşımdan ben de zamanında çok utanıyordum ama şimdi çok rahatım hatta bayağı bir makararasını yaparız; minikler napıyor der arada :26:bir defa da baktım aynanın karşısına geçmiş benim sütyeni takmış, baaakkk benimkiler daha büyük demişti yani beni de seviyor, minişleri de
Boşver canım ya genciz güzeliz ohh misvarsın küçük olsun ben seviyorum onları sen de sev, çünkü onlar bizi biz yapan detaylar
ozaman önce giyim tarzını değiştir, daha seksi giyinCanım tabiki biliyorum giyimim,kuşamım,makyajım,saçım,başım herşeyime dikkat etmeme rağmen böyle olması kendimi eksik hissetiriyor. Anlatabildim mi ben hep zarif kız,hoş kız vs diye anılırım ama istediğim saçma gelse de kadın gibi görünmek. Ne bilim arzulanacak şekilde olmak. Bu istek normal mi sizce ? Normal değilse de söyleyebilirsiniz alınmam. Belki ben saçmalıyorumdur.
Canım bilmem bir işe yarar mı, yapı meselesi tabi ama ben geçen sene türkiye'ye geldiğimde doğum kontrol haplarımı almanya'da unuttuğumu fark ettim, kuzenimle birlikte bi eczaneye koşuverip almıştık. Kuzenim bana "Bellara" yı kullandığını söylemişti, iyi ben de onu alayım dedim. Bütün izin boyunca, yani tam 1 ay boyunca kullandım kontrol hapını, inanır mısın göğüslerim aşırı derece de büyüdüAlmanya'ya bi döndüm arkadaşlarım <-- aynen böyle baktılar "Naptın sen" gibisinden.
Hemem hemen aynı yaştayız ve belki sende bi faydasını görürsün canım araştır bence, işe yarıyorsa ne estetiğe ne de hamile kalana kadar beklemeye gerek var. Umarım yardımcı olabildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?