Kendimi kadın gibi hissetmiyorum.

Canim evlenince gogus mu buyur Allahaskina?? bende hic oyle bisi olmadi, kuzenlerimde de olmadi. Cocuk olunca veya kilo alinca gogus buyur ama evlenmekten dolayi buyumez. Boyle birseyide ilk kez duyuyorum.

Bence silikon yaptr,benim arkadaslarim buyuk kismi yaptirdi hepside memnun. Iyi doktor bulduktan sonra cok kollay bu isler. Ayrica cocugunu emzirmene vs engel olmaz. Estetik bolumu var kk da orada vakit gecir biraz arkadaslar yardimci olur.

Canim ici su dolu, destekli , balenli bunlarla insan kendini kandirir. Cikarinca napicaksin peki? Evlendigin insan bile dolu dolu goguslerin var sanicak sonra cikarinca bir bakicak gogsun fln yok...Bence gereksiz sonucta o gogusun sende olmadigi belli. Aradaki fark barz nede olsa.Resmen marketten alinan cipsler gibi aciyorsun acinca farkediyorsun yarisindan cogu bos cipsinD

bence bu kötü bir şey değil,çıtı pıtı olmayı eminim herkes ister. etrafındaki kadınsı,alımlı dediğin arkadaşların emin ol aslında lise çağında olduğu gibi çıtı pıtı,daha çocuksu görünmeyi isterlerdi.onlar da sana imreniyordur belki içten içe bunu da düşünmelisin.

Son düzenleme:
bence netten manken fotolarına bak.
hiç göğsü olmayan kızlar da var.
son derece de seksi ve güzeller.
kadın olmak koca memeli olmak değil ki.

Canım benim zaten çıtı pıtı olman gereken bir yaştasın,ne mutlu sana:) En büyük derdin bu olsun.Zaten yıllar o kadar çabuk geçiyor ve kadınsı bir hale geliveriyorsun ki,bugünlerinin tadını çıkar derim.Büyük göğüs sevmeyenlerdenim ben de çok fazla.Yaşlı ve kilolu gösteriyor bence, kadınsı değil.4 kişide silikon gördüm.Emin ol asla gerçeğinin yerini tutmuyor ne kadar iyi yapılırsa yapılsın.2 tanesi Türkiyenin en ünlü doktoruna yaptırdı,bunlardan birinin tek göğsü tekrar çıkarılıp takılmak zorunda kaldı ve akıntısı vs hiç bitmedi.Diğerlerini de yemin ederim hiç beğenmedim,yapay olduğu kesinlikle belli oluyor.Üstelik daha geçenlerde tv lerde gazetelerde cıktı bazı Fransız markası silikonların kansere sebep olduğu tespit edilmiş,tüm dünyada hastalar geri çağrılıyordu,Türkiye de dahil buna.Değer mi böyle bir riske canım?Eninde sonunda bu da bir ameliyat,narkozu var,riskleri var.Benim de mükemmel olmayan taraflarım var ama sağlık için gerekli olmadıkça hayatta güzellik için yatamam bıçak altına,canıma yazık.Allah zaten en güzel şekliyle yaratmış,bir anormallik yoksa.O yüzden sadece güzellik için o kadar sıkıntı çekmek nasıl bir psikolojidir hiç anlamamışımdır ben.Ama eminim sen bu boy ve kiloyla çok hoşsundur ve bu kiloya büyük göğüs yakışmaz bence.Kadınlık algısı,seksi olmak zaten büyük göğüsle olan bir şey değil ki.Çıtı pıtı halinle kocaman göğüslülerin giyemediği tüm tişörtleri ve bluzları giyip hayatın tadını çıkar derim :))

Canım ya aynı ben de senin gibiyim, belki dahada küçüktür.. boyum 170cm kilom 50.. 70a takıyorum.. İlk başlarda çok takıyordum arkadaşlarımın göğüsleri ne güzel bende birşey yok onu bırak sütyen bile bulmak ne kadar zor, bir tane beğeniyorsun aa çok hoş falan diyorsun, sonra bunun 70i var mı diye soruyorsun, kız tip tip bakıyor ve yok 75i var diyor.. off en nefret ettiğim durum bu.. Ama çözümü cevahirdeki debenhams mağazasında buldum minicik minicik ama süper model sütyenler var ne yalan söylim oraya gidince benim gibilerde varmış ohh be demiştim =)

Şimdi eskisi kadar takmıyorum kafama, rahat rahat yakası açık bluzlar giyebiliyorsun çatalım göründü, göğsüm fırladı derdi yok, yüzüstü yatabiliyorsun, sarkma derdi yok, koşarken ya da halay çekerken hop hop etmiyorlar =) (birde karadeniz düğünlerinde kadınlar horon teperler ya göğüsler aşağı yukarı hoppidi hoppidi öyle olsa daha mı iyi olurdu değil mi canım? )

Son olarak da erkek meselesini hiç mi hiç dert etme.. Bizi seven insan mememizi sevecekse hiç olmasın daha iyi.. Erkek arkadaşımdan ben de zamanında çok utanıyordum ama şimdi çok rahatım hatta bayağı bir makararasını yaparız; minikler napıyor der arada :26: bir defa da baktım aynanın karşısına geçmiş benim sütyeni takmış, baaakkk benimkiler daha büyük demişti yani beni de seviyor, minişleri de

Boşver canım ya genciz güzeliz ohh mis varsın küçük olsun ben seviyorum onları sen de sev, çünkü onlar bizi biz yapan detaylar

çok güzel bi yorum çok beğendim hemde güldüm esprilerinize...hoppidi falan :)

Evlenmeden önce silikon yaptırmayı düşünmek yerine, evlenip çocuğun olduktan sonra yine göğüslerinde hiçbi büyüme olmazsa o zaman yaptırmayı düşün bence.Çünki hamilelik ve sonrasında emzirme göğüslerde kalıcı olarak büyümeye neden oluyo.

canım bence goguslerın olmadıgı ıcın degıl ,
asırı zayıf olmandan dolayı halıyle gogusler de bedenle
beraber kuculuyor .
164 boya 47 kılo gercekten cok az .
ben kendımden ornek vereyım ;167 boyum 53 kıloydum .
standart kılom 53 dur .goguslerımın boyutu da gayet normaldı bu kıloda .
ama sımdı kıs nedenınden rahat bır 5 kılo aldım .bedenımle bırlıkte
goguslerım de ınanılmaz derece buyuduler .suan goguslerım benden onde gıdıyor .
ve gercekten cevrem de bunu herkes farketmeye basladı .ve ınanılmaz rahatsız oluyorum .
cunku boyuma gore o buyukluk bır garıp duruyor.gıydıklerım hıc estetık durmuyor.
kısmetse yaza ınsallah zayıflayacagım.goguslerını buyutmek ıstıyorsan eger canım ,işe once
bıraz kılo almakla baslayabılırsın .ama kılo almak ıstemıyorum sadece dısarıdan var gıbı gorunsun
ıstıyorsan da bır cok ıc camasır fırmasının hava yastıklı pedlerı var .o pedlerı sutyene yerlestırıp
ozel pomposu ıle sısrıyorsun .kullanan arkadaslarım var .straplez gıydıklerın de gogusler resmen yukarıdan tasıp fırlıyor
tavsıye ederım cnm .desteklı sutyenler pek fazla ıstedıgın sonucu saglamaz .

bende ne kadar sexsi hatun olursam olayım
hep erkek ler gibi bakım yapmadan rahat raht giyinip gezmeyi erkek olayı istemişimdir

seksı olmak sızı rahatsız edıyor ıse ,o dedıklerını uygularsan eger rahatca seksılıkden kurtulabılırsın

Son düzenleme:

çok moral yükseltici bi yorum olmuş, sevdim :))
kadın hissetmek konusunda eskiden ben de konu sahibi arkadaş gibiydim, gögüslerim yoktu ve çok üzülüyordum.
sonra birini sevdim, kendimi kadın gibi hissettim yanında. ve sebebi ne bilmiyorum ama benim minişler az da olsa büyüdü, yani kendimi o açıdan kadın hissediyorum.
ama şimdi o sevdiğim erkek yok. ve ben kadın olmak ne demek unuttum. bence kadın gibi hisstmek demek gögüslerin olması demek değil, adam gibi adamın yanında kadınlığının değerini bilmek. puf kurduğum cümleyi beğenmedim. felsefe yapamadım.
sonuç olarak, şu an kafayı taktığım konuyu önemseme, doğal yollarla büyüyo işte benimki gibi. daha büyük sorunlar var bu hayatta.

hımmm bayagı ufak tefeksin öncelikle biraz daha kilo almaya çalış ve bunu kafana takma çünkü benim işyerimde 5,6 tane kız arkadasım vardı hepsi küçük güğüslüydü hatta biri evli çocuguda var göğsü yok desem yeri hafif bi kabartı var sanki hepsi şikayetçi benimkileri yokluyolar ahh ohh diyolar vede arkadaslarımın hepsi gayet güzel her anlamda başarılı iş göğüsle bitmez hayatta seninde başka yerlerin başkalarına göre daha güzeldir olumlu düşün dert etme kendine

ayy arkadaşım gögüslerinin küçük olmasını hiiç dert etme bile..çok uzun süre yer çekimine karşı koyucaklarını bil önce kolay sarkma olmayacak.bir arkadaşın dediği gibi rahatça koşabileceksin.dekolteli kıyafetleri sütyensiz rahatlıkla kullanabileceksin.mesela benim bir arkadaşım var kızın boyu sanırım 1.55 civarında kilosuda en fazla 47 falandır ama gelgelelim gögüsler 90-95 :/ görüntüsünemi yansın taşıma zorluğunamı? ben onun biraz fazla ayakta durduğunda sırt ağrısından ağladığını bilirim.göğüslerini saklamak için kambur durduğundan şuan resmen oturuş bozukluğu belli oluyor.ama senin tarafından düşünürsek destekli sütyenlerle,üst kısmı daha açık renk kıyafetlerle,mesela plajda fırfırlı puantiyeli bikinilerle bu durumu rahatlıkla kamufle edebilirsin sadece giyiminde neyi nasıl saklayacağını yada ön plana çıkaracagını bil.bence işe kg alarak başla devamındada vücudunda bacaklarını beğeniyorsan onu ön plana çıkar yada kalçanı:) bakışlar başka yere kayınca sende daha rahat olursun birde benim küçük göğüslerim var yerine benim güzel bacaklarım var diye düşün

ozaman önce giyim tarzını değiştir, daha seksi giyin

Arkadaşlar günaydın hepinizin cevapları için teşekkür ederim. Sanırım bu gögüs olayını en azından evlenip çocugum olana kadar takmayıp kendime güvenimi geliştirmeliyim. Tabi destekli sütyenlere devam
Bu kadar motive edici yorum moralimi düzeltti diyebilirim.

Canım bilmem bir işe yarar mı, yapı meselesi tabi ama ben geçen sene türkiye'ye geldiğimde doğum kontrol haplarımı almanya'da unuttuğumu fark ettim, kuzenimle birlikte bi eczaneye koşuverip almıştık. Kuzenim bana "Bellara" yı kullandığını söylemişti, iyi ben de onu alayım dedim. Bütün izin boyunca, yani tam 1 ay boyunca kullandım kontrol hapını, inanır mısın göğüslerim aşırı derece de büyüdü Almanya'ya bi döndüm arkadaşlarım <-- aynen böyle baktılar "Naptın sen" gibisinden.

Hemem hemen aynı yaştayız ve belki sende bi faydasını görürsün canım araştır bence, işe yarıyorsa ne estetiğe ne de hamile kalana kadar beklemeye gerek var. Umarım yardımcı olabildim.

Canım denemekte fayda var dediğini Ben bu doğum haplarını kullanmaktan korkuyorum ama deneyecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…