Kendimi kadın gibi hissetmiyorum.

bende ne kadar sexsi hatun olursam olayım
hep erkek ler gibi bakım yapmadan rahat raht giyinip gezmeyi erkek olayı istemişimdir

canım sen çok zayıfsın ya ondan öyle görünüyordur estetiğe karşı falan değilim ama anne olmadan önce silikon önerilmiyor diye biliyorum.
bence kendine güvenmelisin bende ilk evlendiğm zaman zayıftım ve senin gibi takınım vardı ama şimdi biraz kilo aldım ve düzeldi.
kafaya takma yani.

günümüzde teknoloji sizin dert diye adlandıdığınız derde deva oluyor bu yüzden canını sıkmaya değmez..hem küçük göğüslü olmak avantajlıdır her ne kadar şu an hissetmesende evlendikten sonra hele ki çocuk doğurduktan sonra sarkma gibi sorunların olmayacakkkkkkkk.....haline şükretttt =))

Aynı durumdayız ya, benimde herşeyim düzgün bir şu göğüslerim küçük :26: Ben de destekli sütyen kullanıyorum ama nereye kadar çıkarınca yine görüyorsun yine moralin bozuluyor.. Ben doğal şeylerde denedim bir işe yaramadı.. Bilmiyorum ileride silikon taktırabilirim bende, gerçekten çok rahatsızlık verici bir durum.. :26:

Ayrıca evlilikte çözüm değil, bünye meselesi yapı meselesi göğüslerinin büyümesi canım.. Tanıdığım bir ablam vardı evli ve çocuğu vardı ama göğüs kısmı dümdüzdü :26: Yani illa evlendikten sonra büyücek diye birşey yok malesef, bende bu konuda takıntılıyım nolcak böyle bilmem :26:

Son düzenleme:
ahh bitanem ya, hamillelikkten sonra vucudu deforme olup böyle çıotı pıtı olmaya çalışan kaç insan var biliyomusun? bende evlendiğimde böyle çıtı pıtıydım şimdi hamilelik kilolarımdna kurtulup o hallerime dönmeye çalışıyor can atıyorum, kadın gibi durmak çok mu iyi ki, görüceksin o arkadslarının hepsi senden daha evvel çökücek hem her erkek büyük gögs sevmez ki tatlım, moral olsun diye söylemiyorum inanki, çok canını sıkıyorsa evlenmeden evvel bir operasyın geçirebilirsin, hiç bişey için canını sıkma herkes çıtı pıtı hallerini kıskansın

canım benım silikona hiç gerek yok kendine güven yeter benim küçük ve destekli takıyorum hiç sorun etme bence

Göğüslerin küçük diye kadın gibi hissetmemen çok yanlış!! Unutmayalım kızlar kadın demek televizyonlarda, gazetelerde gösterilen 90-60-90 olmak değil. Güzelllikte bu değil kadınlıkta. Şişman zayıf güzel çirkin göğüsleri küçük büyük kısa boylu uzun vs vs... hepimiz kadınız! bu takıntılarını yen. Benim göğüslerimde küçük hatta çok küçük ama bunu problem haline getirmıyorum. Erkeklerin begenmeyecegını düşnüüyorsan seni vücudun için seven birinden uzaklaş! gerçek sevgi bambaşka bir şeydir... İlla silikon taktırmak istiyorsan taktır ama kadınlıgın büyük memelerde olmadıgı bilincine ulaştıktan sonra taktır....

Vücudunda plastik bir cisimle nasıl rahat edeceksin ki?Takıntı yapmışsın bu durumu.

Benim göğüslerim normal ama ben kesinlikle doğumdan sonra dikleştirticem bişeyler yapıcam. Daha iyi hissedeceksem bıçak altına yatarım :) Kafama takmaya değmez diye düşünüyorum. Bence sen de çocuk doğurana kadar bekle sonra bişiler yaptırırsın canım :) Yeter ki mutlu ol.

başlıkta kendimi kadın gibi hissetmiyorum deyince bende farklı bişey sandım bence takma çocuk sahibi olunca farkı görüceksin

bence takma kafana yaşının fiziğinin tadını çıkar.40 ından sonrada özlersin bu görünüşünü.23 yaş zaten kadın gıbı hısetmek için bıraz erken.bedenini tanıdıkça zaten hissedeceksin

Kadinlik, kadinin göğüslerinde değildir ki... İçindedir bence.. Kendini sev, vücudunu sev..

Oyle dusunuldugu gibi her erkek de buyuk gogus sevmez. Kucuk goguslerin de fanlari var Sekli guzel olsun bence.

Benim de küçücüktur göguslerim. Ben de ilk genclik zamanlarimda sevmezdim, hatta dalga da gecerdi arkadaslarim 'tahta gibisin' demisti birisi bak hala unutmuyorum.

Yazin bazen sütyen bile takmam eger bol giyinmissem.. Evde zaten hicbir zaman takmam.. Bu da cok rahat birsey. Kolay sarkmazlar, deforme olmazlar, kosabilirsin Benim yasimdaki arkadaslarimin bir kisminin gogusleri sarkmis ama benimkiler hala taş gibi.. Gerci ben cocuk dogurmadim ve emzirmedim onun da etkisi vardir ama yine de direncliler. Spor yaparken daha rahatsin. Kucuk gogus icin de farkli dekolte cesitleri var o tarz kiyafetlere bakabilirsin.. Herkes 0 beden derdine dusmus (bu da cok sacma ) ama sen zaten zayifsin.. Inan sana da ozenen birsuru insan vardir. Keske herkes kendini oldugu gibi sevebilse.. Zaten o tarz insanlar dikkat cekici oluyo.. bak gercekten.. Biraz daha bekle bence silikon icin..

Moralini bozmak istemiyorum ama evlendikten sonra mucizevi bir şekilde birkaç beden büyümeyecek onlar.hamilelikte ve emzirme döneminde istediğin gibi olacaklar ama daha sonra bekarkenki halini bile arayabilirsin benim gibi..90 bedenden 85 e düştüm(hatta 80) ve evlendiğim kilonun altındayım şuan dolayısıyla sıkı değiller artık.emzirmeyi bırakınca da nolur hiç bilmiyorum...!:)şimdi müdahele için acele etme bence,nasıl bir değişime uğrayacağını bilemezsın ilerde düşünürsün..birkaç kilo alsan çocuksu gözükmezsin belki...

Son düzenleme:
sakın silikon ,esteteık vs. yaptırma,cunku evlendıgın zaman büyüyecek emınolabılırsın:) eşim ılk zamanlar cok kucuk goğüslüsün deyıp begenmıyordu,zamanla buyudu,bırde cocuk doğurdugunda dahada buyuyecek,suan 90 benımkıler:)

Annem ben doğduğumda 70 takıyormuş. Emzirmemiş de hiç, yani ben emmemişim ama şu an 90. Zira senin kadar olmasa da o da çıtı pıtı. (1.52boy - 50kilo )

Ben de 70a takıyorum. Geçen gün yeni bir tane aldım, 85 gibi gösteriyor resmen. İçi su dolu.

Onlardan deneyebilirsin.

göğüsleri çok küçük olup da çok seksi olan hatunlar var. mesela düşünüyorum da fit bir vücut, spor şık kıyafetler kısa kesilmiş sarı platin saçlar, dikkat çekici bir ruj.. hafif çapkın bakışlar... bunun farklı versiyonları da vardır elbet... takma yani illa da ciciklerim büyük olsun diosan şimdilik push uplara devam, sonra yaptırırsın en kötü

arkadaşım.yanlış anlama beni nacizane düşüncelerimi yazmak istedim.
bahsettiğin gibi biriyim ben de.göğüslerim yok denecek kadar az ve destekli sütyen de kullanmam.kalçam yok diyebilirim.hatta bugün arkadaşlarım kuru k*çlı diye bütün gün benle uğraştılar. boyuma göre çok zayıfım ve o bahsettiğin çıtı pıtı tanımındayım ve bir aydan daha kısa bir süre sonra dolu dolu 24 yaşında olacağım..ama hiç mi hiç bu halimi kafama takmıyorum.etrafımdaki insanların %90'ı o bahsettiğin kadın profilindeler ve bana göre iticiler.bu bir tarz olabilir fakat zaten evlenince o kadın profilini giyiminle kuşamınla,çocuk sahibi olunca üzerine alacaksın.yaşıtın olarak sana tavsiyem,bu şirinliğin tadını çıkar.doğal olmaya bak.ne kadar yapay olursak ileriki yaşlarımızda o kadar yaşlı gösteririz..
ha yok ben öyle olmak istiyorum diyorsan destekleyici sütyenler kullanabilirsin,finansal durumun el verirse silikon taktırabilirsin.ama çocuğun olduğunda zaten doğal büyümeyi az da olsa yaşarsın.daha kadınsı kıyafetler giyerek bu hale de bürünebilirsin.
yalnıııız...dediğim gibi buna hiç gerek yok.akışına bırak kendini,zamanla şekil alır zaten..
iyi akşamlar.

bence mutlu olacaksan taktır. elin göğsüne gidince boşluk değil doluluk hissi zaten senin ihtiyacın olan güveni verir. dünyaya bir kez geliyoruz. ben de benim özgüvenimi, psikolojimi etkileyecek bir sorunum olsa müdahale etmek isterdim. ben de göğüslerimi küçük bulurdum ki hala çok büyük olduklarını düşünmüyorum ama yine de büyükler. göğüs, saç baş makyaj, bacak vs bunlar kendimizi kadın gibi hissetmemizi sağlar, yani ben öyle düşünüyorum. eğer istiyorsan taktırmak taktır. evlenince büyür yalanına da inanma hamilelik zamanı doğum süreci falan o zaman şişiyor ama doğumdan sonra da balon gibi sönüyorlarmış ben de o zaman ileride düşünürüm operasyon gerekli olabilir çünkü. eğer göğüslerin yerine başka yöntemlerle kendini kadın gibi hissedeceksen onlara yönelerek göğüslerini ikinci plana atabilirsin. bak eda taşpınar ne kadar havalı göğüsleri de çok küçük. bilmiyorum ki.. ama ihtiyacın buysa ve mutlu olacaksan taktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…