- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O anca benim gibi kızları ağına düşürsün psikolojilerini alt üst etsin.Ay kendime zarar verdim diye mesaj mı attı
Yine becerememişsin diyeceksin aslında da neyse
Cevap vermeye tenezzül etme dua et kurtulmuşsun
O da okusun iş güç sahibi olsun bir an önce
Psikolojini bozacak başka konular bul kendine mutluluk duy büyük bir hatadan dönmüşsünO anca benim gibi kızları ağına düşürsün psikolojilerini alt üst etsin.
Annesi bana oğlumdan ne istiyorsun 3 yıldır oğlumu deli ettin dedi. Ben deli etmişim oğullarını... ben de bir daha rahatsız etmem kusura bakmayın dedim. Kız kardeşi de bu kadar hakareti sen kendine nasıl yediriyorsun bir daha ararsan Seni polise vericem gibi seyler zırvaladı. Ben rahatsız ediyormuşum oğullarını. Beynimden vurulmuşa döndüm onları duyuncaAnnesi kardeşi ne hakla sana bağırıyor onlar kim
Sil engelle bitir böyle saçma sapan tiplerle uğraşmayın
Sağolun Allah razı olsun. İyi geldi hepinizin söyledikleriPsikolojini bozacak başka konular bul kendine mutluluk duy büyük bir hatadan dönmüşsün
Haklısınız gercekten öyle kötü niyetli bir insanyapıp yapıp hatalı olunca giderken arkamdaki insanı psikolojik olarak batırıp gideyim derdi. asıl senin zamanına yazık.
Tamam boşver üzülmeAnnesi bana oğlumdan ne istiyorsun 3 yıldır oğlumu deli ettin dedi. Ben deli etmişim oğullarını... ben de bir daha rahatsız etmem kusura bakmayın dedim. Kız kardeşi de bu kadar hakareti sen kendine nasıl yediriyorsun bir daha ararsan Seni polise vericem gibi seyler zırvaladı. Ben rahatsız ediyormuşum oğullarını. Beynimden vurulmuşa döndüm onları duyunca
Seni haketmediği gibi vicdan yapmanı da haketmiyor o senin hakkına girdi sen değilHayır affetseydim o gün ağladığında affederdim. İcimden affetmek gelmiyor. Cok yıprandım o beni hak etmiyor
Engellwsene birak olsūniyi aksamlar arkadaslar. Daha önce de konu actım. 3 yıllık sevgilimle iliskimiz bitti geçen hafta. Kız arkadaşlarına daha çok değer vermesi bana kesinlikle erkeklerle konusma deyip kendisi kızlarla sohbet ediyordu arkadaş ayağına. Bunu dile getirince de bağırmıştı çağırmıştı kız kardeşi ve annesi beni arayıp bırak pesini bir daha arama demişlerdi bana. Daha önce de aldatmıştı beni cok yalvardığı icin affetmistim. Hakaret ettiği de cok oldu. Hatta son olayda ben suçluymuşum gibi bağırdı cağırdı annesini ve kız kardeşini üstüme salmıştı. O olaydan sonrA asla aramadım o bir bahaneyle arayıp durdu. Ben cevap vermeyince de abini ararım diye tehditlerde bulunuyordu bana. Cevap verdim tabi beni suçlamaya üstüne hakaret etmeye devam etti. İstemedğimi beni herkese rezil ettiğini söyledim ona. Yine bağırmalar çağırmalar delirmeler tabi. Pisman olacağımı hakkına girdiğimi sırf işsizmiş diye bıraktığımı falan söyledi. Ben memurum. O dA lise mezunu olduğunu söyleyip daha sonrA lise terk olduğunu öğrendiğim biriydi. İşi olursa evleniriz dedik. Ama olmadı. Yine geçen gece mesaj atmıs bana hastaneye gittim kendime zarar verdim hakkım sana haram demis. Kendimi suan cok kötü hissediyorum. İçim acıyor. Gercekten hakkına girmiş miyimdir. Bana hata yapan o simdi de hakkına girdiğimi iddia eden yine o. Ne olursunuz içimi ferahlatacak biseyler söyleyin![]()
Sen onu beklememişsin o beklememiş ki haksa senin hakkındaha çok. Resmen üste çıkmaya çalışıyor.3 yıldır evleniriz diye bekletiyormuşum. İşi olsun öyle evleniriz diyorduk. Ama kendisi hak deyip duruyor
Sen onu beklememişsin o beklememiş ki haksa senin hakkındaha çok. Resmen üste çıkmaya çalışıyor.3 yıldır evleniriz diye bekletiyormuşum. İşi olsun öyle evleniriz diyorduk. Ama kendisi hak deyip duruyor
Öyle yapıcam iyiydim sükür zaten ama kalkıp onları söyleyince üzüldümOf bu kızlar ne zaman akıllanacak acaba?
Kendini diri diri toprağa da gömse umrum olmaz! Ne hakkı?! O senin hakkına girmiş asıl. Kapat mevzuyu unut gitsin.
Cok sagolun engelledim ben de.Tamam boşver üzülme
Bir daha sana ulaşmalarını engelle
Asıl sen verirsin onları polise
Hadsizler
Evet ben bekledim is güç sahibi olsun diyeSen onu beklememişsin o beklememiş ki haksa senin hakkındaha çok. Resmen üste çıkmaya çalışıyor.
Dönmek istemiyorum. Ulasmadım suana kadar. Beni sevdiğine inanmıyorum. Bunu ona da söyledim ZAten. Ailesi evlendiricez demişlerdi. Evlendirsinlerİşsiz
Lise mezunu
Aldatma var
Ailesini rezalete sürüklemekten çekinmiyor
Sende ise garanti maaş var
Niye bırsksın ki seni,yağlı kapı bulmuş .3 senenin ilk senesinde iş bulsaydı ve evlenseydiniz bırak 3 seneyi 3 ay bile dayanamayacakton bu serseriye.
Adamı defet ve tamamen kurtuldığında iyi bir sadaka ver.
Ama bu sapsız seni kolay bırakmaz.Sevdiğinden değil omur boyu parana dadanacağı için.
Bence birdaha bu adama donme hatasını yapma.