Kendimi kötü hissediyorum gerçekten hakkına mı girdim?

Canim şu anda bu durumun sicakligiyla ve disaridan bakamadiğin icin kendini sucluyorsun. Ama biraz sogusun ve kendine gel. Konusmaya deger bile görmeyeceksin. Biraz toparlan zaman ver kendine. Ama sakın garip ve hastalikli sozleriyle kendini suclu hissettirmesine izin verme. Sonucta sen kendi niyetinin iyi oldugunu ve onu oyalamadigini biliyorsun.
Hayır asla. Neden oyalayayım ben cok sevdim. Beni aldatmasına ragmen affetmemden belli her sey. Ama o sürekli her seyde beni suçlu gördü. Benim sevgimden emin olduğu icin her kötülüğü yaptı bana. Ben böyle bırakınca da yediremedi kendine iste. Ona olmayacağını söyledim o dA kabullendi artık aramaz. Ben de onu Allah’a havale ettim.

Bundan sonra ölüyorum dese de bir daha açma telefonlarını.
Her yerden engelle telefon da dahil.
Bir şekilde ulaşırsa sana savcılığa vermekle tehdit et

Bundan sonra ölüyorum dese de bir daha açma telefonlarını.
Her yerden engelle telefon da dahil.
Bir şekilde ulaşırsa sana savcılığa vermekle tehdit et
Engelledim her yerden. Bana kendime zarar verdim deyince cok umursamadım o an. Bana ulaşacak yüzü bulamaz kendinde bir daha

İşsiz
Lise mezunu
Aldatma var
Ailesini rezalete sürüklemekten çekinmiyor
Sende ise garanti maaş var
Niye bırsksın ki seni,yağlı kapı bulmuş .3 senenin ilk senesinde iş bulsaydı ve evlenseydiniz bırak 3 seneyi 3 ay bile dayanamayacakton bu serseriye.
Adamı defet ve tamamen kurtuldığında iyi bir sadaka ver.
Ama bu sapsız seni kolay bırakmaz.Sevdiğinden değil omur boyu parana dadanacağı için.
Bence birdaha bu adama donme hatasını yapma.
Lise mezunu Bİle değilmis ki o konuda da bana yalan söylemis. İşsizliğini hic sorun etmedim ama o simdi işsizliğinden dolayı bıraktığımı düsünüyor vicdan yaptırıyor

Zaten normal olmadigi için kendine zarar veriyor. Sonra da size vicdan yaptirip sizin ayarlarinizla oynuyor tabiri caizse.
Kaç kurtar kendini. Hatta kurtulduguna milyon kere şükret. Allahin sevgili kuluymussun bir yerde bir iyilik yapmissin demekki. Ve bundan sonra da dengini bul.
Gercekten şükrediyorum suan durumuma. Allah büyük vardır bir bildiği elbet

Hiç muhattap olma
Herkes layıgını yasar Allaha havale et ve uzak dur kimle ne yapıyorsa yapsın ilgilenme
Sevmek sevilmek böyle bişey değil
Dilerim karsına karakteri vicdanı saglam biri cıksın
Bir daha da ne o ne de ben ulasacam ona.

bu kızlarda hiç akıl yok. adam lise terk, işsiz, terbiyesiz, aldatıyor,ayrıca kıza kötü davranıyor fakat kız ise hala ona karşı suç mu işledim derdinde. yahu böyle tavırlar alıp sizi rezil rüsva eden adam evlendiğinizde bir ton dayak atıp elinizden paranızı alınca mı aklınız başınıza gelecek anlamıyorum.

Tahminime gore sen bir sekilde affedeceksin. Bu is ine cika gide gele bir sonuca varacak.olayli nisanlar dugunler . Ama gercekten sonu kotu bitecek. Anlamadgm konuda memur olup atanacak kadar zekisiniz ama 3 yildir issiz biriyle konusacak kadar saf. Yanlis anlamayin ama vicdaniniza birakmayin kendinizi. Ziyan oluyosunuz

bu kızlarda hiç akıl yok. adam lise terk, işsiz, terbiyesiz, aldatıyor,ayrıca kıza kötü davranıyor fakat kız ise hala ona karşı suç mu işledim derdinde. yahu böyle tavırlar alıp sizi rezil rüsva eden adam evlendiğinizde bir ton dayak atıp elinizden paranızı alınca mı aklınız başınıza gelecek anlamıyorum.
Haklısınız bugüne kadar akılsızlık yaptım. Ama affetmedim. Bitti cünkü. Aradı acmadım ağladı ama yine de istemediğimi söyledim. Benim icin ailesini üstüme salması sondu. Hayırlısını diledim allahtan böyleymis hayırlsı

Tahminime gore sen bir sekilde affedeceksin. Bu is ine cika gide gele bir sonuca varacak.olayli nisanlar dugunler . Ama gercekten sonu kotu bitecek. Anlamadgm konuda memur olup atanacak kadar zekisiniz ama 3 yildir issiz biriyle konusacak kadar saf. Yanlis anlamayin ama vicdaniniza birakmayin kendinizi. Ziyan oluyosunuz
Evet vicdanım sızladı. Ama suan rahat vicdanım. Asla huzursuz değilim. Ben ona yanlış yapmadım. Sadakatsiz davranan küfür eden hakaret eden o oldu. Bitti cok sükür

iyi aksamlar arkadaslar. Daha önce de konu actım. 3 yıllık sevgilimle iliskimiz bitti geçen hafta. Kız arkadaşlarına daha çok değer vermesi bana kesinlikle erkeklerle konusma deyip kendisi kızlarla sohbet ediyordu arkadaş ayağına. Bunu dile getirince de bağırmıştı çağırmıştı kız kardeşi ve annesi beni arayıp bırak pesini bir daha arama demişlerdi bana. Daha önce de aldatmıştı beni cok yalvardığı icin affetmistim. Hakaret ettiği de cok oldu. Hatta son olayda ben suçluymuşum gibi bağırdı cağırdı annesini ve kız kardeşini üstüme salmıştı. O olaydan sonrA asla aramadım o bir bahaneyle arayıp durdu. Ben cevap vermeyince de abini ararım diye tehditlerde bulunuyordu bana. Cevap verdim tabi beni suçlamaya üstüne hakaret etmeye devam etti. İstemedğimi beni herkese rezil ettiğini söyledim ona. Yine bağırmalar çağırmalar delirmeler tabi. Pisman olacağımı hakkına girdiğimi sırf işsizmiş diye bıraktığımı falan söyledi. Ben memurum. O dA lise mezunu olduğunu söyleyip daha sonrA lise terk olduğunu öğrendiğim biriydi. İşi olursa evleniriz dedik. Ama olmadı. Yine geçen gece mesaj atmıs bana hastaneye gittim kendime zarar verdim hakkım sana haram demis. Kendimi suan cok kötü hissediyorum. İçim acıyor. Gercekten hakkına girmiş miyimdir. Bana hata yapan o simdi de hakkına girdiğimi iddia eden yine o. Ne olursunuz içimi ferahlatacak biseyler söyleyin :KK43:
Afedersin ama hakkına girdiğini düşünmek beyin yoksunluğu olur. Annesini ablasını ara bakın oğlunuz beni rahatsız ediyo intihar ne ediyo alın şunu başımdan de.

Afedersin ama hakkına girdiğini düşünmek beyin yoksunluğu olur. Annesini ablasını ara bakın oğlunuz beni rahatsız ediyo intihar ne ediyo alın şunu başımdan de.
Kendime zarar verdim hakkkm haram olsun deyince ister istemez vicdan yaptım. Evet bi daha arar da öyle birşey yaparsa ailesine söylicem durumu

Back
X