Kendimi kullanılmış hissediyorum

Denizwetett

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
36
7
1
29
Yasım 20.2 sene once biriyle konusuyodum sevıyodum beni sevdiğini sanıyodum ama amacı oyle degılmış ve bitmişti sonra onun arkadası yazdı onlada konuştum bazı yapmamam gereken seyler yaptım (öpüşme vs) belki deger verir diyeydi.. oda duygularımı kullandı. Hep konustugum kısıler o sevdıgım kısının arkadasıydı ve oynadılar resmen benle sonra yüzüme carptı bu kısı arkadaslarımla konustun diye ama hiç deger vermemişti ona ragmen böyle dedi ve kendimi asırı kullanılmış hissediyorum hergün ağlıyorum sadece sevilmek istedim iki paralık oldum cok kötüyüm belki arkadaslarıyla konusmamam gerekirdi biliyorum ama çok kötüyüm adım çıkmış gibi hissediyorum

size değer versin yada vermesin onun arkadaşlarıyla ne işiniz var.böyle kıskandırmak mı olur.çok saçmalamışsınız.

Ben de 20-21 yasindayim, benim niye boyle dertlerim yok Tam aksi evleniyorum 1 ay sonra

Canim ne diyim ki, olur bu yaslarda boyle seyler diyim o zaman kendimi katmadan. Kendini degersiz gorecegin bir sey yok ortada. Sen herkese guvenip kendini açma yeter

Takma boşver. Sessizce köşeye çekil ve hiçbiriyle görüşme. Hatalar unutuluyor. Önemli olan ders almak

Eşyalar kullanılır sadece. Reddetme imkanları yoktur çünkü..

Siz eşya mısınız?

İstedim kendi irademle yaptım hataydı biliyorum kullandırdım kendimi deyin bari.
Kullanmak başka kullandırmak başka çünkü.

Ve hatalarınızdan ders alıp tekrarını yapmamak olmalı amaç..
Ahh vahhh kar etmez artık çünkü..

Sırf deger gormek icin erkeklerle mi opustun?
Hem de onun arkadaslarıyla?
Sonra da hepsi benimle oynadı mı diyorsun?
Haketmissin.

Değer verir vs diye öpüşülmez. İki tarafın da zevk aldığı bir şeydir bu. Olduysa oldu kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz ki aslında öpüşmezdim demeye getiriyorsunuz. Yazınızdan arkadaşlarıyla yakınlaştığınızı anladım. Durum böyleyse hiç hoş olmamış. Şu anda geçmişle ilgili yapılabilecek hiçbir şey yok. Bundan sonra adım atarken yaşadığınız şu durumlardan duygularınızdan çıkarım yaparsınız. Kendinizi harap etmeyin.

Öyle yapacagım ama cok yıprandım..

Sevgilinin arkadaşlarıyla sana değer versin diye mi öpüştün?
Başkasıyla öpüşünce mi değer verecek?
Arkadandan dedikodunu yaptığına ve herkese anlatacağına emin ol.
Ah be yavrum yaa

Bu ne şimdi Allah aşkına? Bu yaşta olurmuş da kendini katmiyormus falan? Çok saçma bir mesaj olmuş. Kıza ne güzel yorum yapmışsın valla. En iyi sensin en süper sensin. Bu yaşta ilk bulduğunla evleniyorsun sen supersin bu kız da öyle bir kız işte. Te Allahım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…