- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
- Konu Sahibi Denizwetett
-
Sen benim ne yasadıgımı biliyomusnda yorum yapıyosunn ? Tövbe yaBi zahmet ciksin adın...erkek olsam cevreme sokmaktan cekinirim...senin gibiler anca rezil eder insanı
Bu yorum için cok tesekkur ederim :) tanımadıgınız birine karsı bu kadar içten yorum yapmanız nedense hoşuma gitti :)Ah be ablacım.
Kendi değerini düşürmemen gerektiğini büyüyünce anlayacaksin
Vahşi erkek dünyasında, her önüne gelenle öpüşen, yakınlaşan kız imaji verirsen, peşinden ayrilmazlar. Istediklerini alinca da gider birbirlerine abarta abarta anlatirlar. Sana da hiç deger vermez arkandan gülerler. Paçozlar.
Kaliteli ve beraber olmanin büyük şans olduğu kız imajini verirsen de bu terbiyesiz herifler yaklaşmaya cesaret edemezler.
Kendine deger ver. Düşünmeden hareket etme. Kaliteli ol biraz yahu. Okuyorsan başarılı ol okulda. Kitap oku. Sanatla ilgilen. Ülkeni gezmeye çalış. Kaliteli müzik ve filmlerle ilgilen. Az ve öz arkadaşın olsun. Vs vs. Ben senin yasindayken sırt çantamla tüm ülkeyi gezme çabasındaydim. Tarihi yerleri, müzeleri, restoranlari, konserleri, gölleri, yaylalari, deniz kıyılarini...
Bi git allah askina...her derdi olan gitsin sevgilisinin arkadaslariyla takilsin....en sevmedigim seyler...Sen benim ne yasadıgımı biliyomusnda yorum yapıyosunn ? Tövbe ya
burda yazamayacagım seylerde oldugu ıcin böyle yargısız infaz yapmanız ne derece dogru ya ben yanlısım farkndayım zaten pısmanlıgımı üzüntümü döküyorumBi git allah askina...her derdi olan gitsin sevgilisinin arkadaslariyla takilsin....en sevmedigim seyler...
Tesekkurle öyle yapıyorumO çocuktan ve arkadaşlarından o çevreden uzak dur bundan sonra.
Tamam saçma hatalar yapmışsın ama devam ettirme gerekirse hattını hesabını değiştir engelle onları yeni bir sayfa aç doğru adımlar at.
malesef farkındayımAslından sen onları kullanmaya calimissin kıskandırmak için ama malesef sen kullanılmissin. Muhtemelen bir araya geldiklerinde senden bahsediyorlardir.
Başında göğe erer o Zaman. Marifet o yaşta evlenmek gerçekten.Ben de 20-21 yasindayim, benim niye boyle dertlerim yokTam aksi evleniyorum 1 ay sonra
Canim ne diyim ki, olur bu yaslarda boyle seyler diyim o zaman kendimi katmadan. Kendini degersiz gorecegin bir sey yok ortada. Sen herkese guvenip kendini açma yeter
Ayyy cici kız seni sitemizin hanım kızı evleniiiyooorrrrBen de 20-21 yasindayim, benim niye boyle dertlerim yokTam aksi evleniyorum 1 ay sonra
Canim ne diyim ki, olur bu yaslarda boyle seyler diyim o zaman kendimi katmadan. Kendini degersiz gorecegin bir sey yok ortada. Sen herkese guvenip kendini açma yeter
Tam da bu yuzden uzulme ve sebep de aramaburda yazamayacagım seylerde oldugu ıcin böyle yargısız infaz yapmanız ne derece dogru ya ben yanlısım farkndayım zaten pısmanlıgımı üzüntümü döküyorum
Bu yazi bu konunun altina olmusmu Allah askina ya .. evleniyor olman zeka yasini ortmemis ...Ben de 20-21 yasindayim, benim niye boyle dertlerim yokTam aksi evleniyorum 1 ay sonra
Başında göğe erer o Zaman. Marifet o yaşta evlenmek gerçekten.
Ayyy cici kız seni sitemizin hanım kızı evleniiiyooorrrr
Bu yazi bu konunun altina olmusmu Allah askina ya .. evleniyor olman zeka yasini ortmemis ...
''Evleniyorum bir ay sonraInsanlari tanimadan yargilamak dogru mu? Bir kac post geriye giderseniz orda yazmistim.
Ben rusca mutercim tercumanlik ogrencisiydim, bolum birincisiydim asiktim okuluma ama bazi sebeplerden dolayi yarida kesmek ZORUNDA KALDIM. Ama kitap cevirileri yapiyorum suan, elim bir sekilde ekmek tutuyor. Yeniden girecegim sinava.
Benim burda benim boyle bir derdim yok ben evleniyorum demem hadi sende evlen demek degildi. Bu manaya geliyorsa hepinizden tek tek ozur dilerim basim onde..
Ama bilin ki soylemek istedigim bu degildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?