Kendimi kullanılmış hissediyorum

Bi zahmet ciksin adın...erkek olsam cevreme sokmaktan cekinirim...senin gibiler anca rezil eder insanı

Bu yorum için cok tesekkur ederim :) tanımadıgınız birine karsı bu kadar içten yorum yapmanız nedense hoşuma gitti :)

İşte değer versin diye yapılmayacak şeyi yaparsanız aslında tamda o vakit değersiz olurnuz hanımlar bilmem anladınızmı ? Sen asıl onun isteklerine boyun eğerek değersizleştirmişsin kendini hata sende !

O çocuktan ve arkadaşlarından o çevreden uzak dur bundan sonra.
Tamam saçma hatalar yapmışsın ama devam ettirme gerekirse hattını hesabını değiştir engelle onları yeni bir sayfa aç doğru adımlar at.

Aslından sen onları kullanmaya calimissin kıskandırmak için ama malesef sen kullanılmissin. Muhtemelen bir araya geldiklerinde senden bahsediyorlardir.

canım benim ortalık potansiyel sapık kaynıyor. nezen germiyen olayını bir araştır oku..

Başında göğe erer o Zaman. Marifet o yaşta evlenmek gerçekten.

Yaptıklarından pişmansan bi daha tekrarlama. Kendinide yiyip bitirme, olan olmuş önüne bak. Yaptığın şey hakkında kırıcı yorumlar yapmak istemiyorum, hepsinide sil engelle yoksay.

Ayyy cici kız seni sitemizin hanım kızı evleniiiyooorrrr

burda yazamayacagım seylerde oldugu ıcin böyle yargısız infaz yapmanız ne derece dogru ya ben yanlısım farkndayım zaten pısmanlıgımı üzüntümü döküyorum
Tam da bu yuzden uzulme ve sebep de arama
kendinle yuzlestin mi yuzlestin !
Bir daha bu tur seyler yapma olan sana oluyor...
uzulmen degil kendini tanimanin vakti simdi

Olan olmuş artık. Önemli olan bu hatalarından ders alman.
Unutma kimse öpüşünce veya sevişince değerli olmaz. Seni sen olduğun için sevmeli hayatında kişi.
Bir daha bu hatalara düşme.

Bu yazi bu konunun altina olmusmu Allah askina ya .. evleniyor olman zeka yasini ortmemis ...

Başında göğe erer o Zaman. Marifet o yaşta evlenmek gerçekten.
Ayyy cici kız seni sitemizin hanım kızı evleniiiyooorrrr
Bu yazi bu konunun altina olmusmu Allah askina ya .. evleniyor olman zeka yasini ortmemis ...

Insanlari tanimadan yargilamak dogru mu? Bir kac post geriye giderseniz orda yazmistim.
Ben rusca mutercim tercumanlik ogrencisiydim, bolum birincisiydim asiktim okuluma ama bazi sebeplerden dolayi yarida kesmek ZORUNDA KALDIM. Ama kitap cevirileri yapiyorum suan, elim bir sekilde ekmek tutuyor. Yeniden girecegim sinava.
Benim burda benim boyle bir derdim yok ben evleniyorum demem hadi sende evlen demek degildi. Bu manaya geliyorsa hepinizden tek tek ozur dilerim basim onde..
Ama bilin ki soylemek istedigim bu degildi.

''Evleniyorum bir ay sonra '' ve ''bende 21 yasindayim benim neden boyle dertlerim yok '' dersen yanlis anlasilirsin bolum birncisi olman tercuman olman bidi bidi bunlar msjinin uslubunu degistirmiyor ... nerde ne sekilde ne dedigin ve en onemlisi nasil bir uslup kullandigina dikkat tercumansin ya ondan diyorum ...

Yalnız o msj atanla öpüşmeye kadar ne ara getirdin işi siz mi çok hızlısınız ben mi yavaşım çözemedim yaff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…