Görüşünüz için teşekkür ederim ..cok kötü zamanlar gecirmişsin ama pişman olup tövbe ettikten sonra senin yapacagın pek bişi kalmıyo. dua et hakkında hayırlısını dile. günümüz erkekleri bekareti cok a önemsemiyo artık. sadece sevdiğin kişiyle olmaya bak. yalan söyleme kimseye tabiki. yalan üzerine kurulan yuvada mutlu olamazsın. kendin için bişeyler yapmaya calıs. oku meslek sahibi ol. kendini kurtar ilk önce. evlilik nasiptir. kendin için cabalarken nasibini bekle. asık ol sev iste ama yalan söyleme. benim fikrim
nedeni yok ki artık ben ne yapacağımı sordum .. İlgisiz bir ailem vardı maddeye başlayınca da gerisi çorap söküğü gibi geldi zaten olaylar anlattığım gibi değil yaşamak görmek lazım ama dilerim rabbim kimseye göstermesinbelki cok elestirecegiz sizi cocuk yasinda neden bu kadar ozentiye girdiniz bir anlik zevk ugruna hayatinizi karartiyorsunuz
Doğru her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmama gerek yok teşekkür ederim..olan olmuş eleştirmenin bir anlamı yok artık, zaten siz de yaptığınızın yanlış oldugunu farketmişsiniz. tövbe ettin yeni bir hayata başlamışsın, artık geçmişi karıştırma. sen şu an kimsin önemli olan o. diktirme kimseyi kandırma o zaman hiç huzur bulamazsın, akışına bırak aşık olmayı bekle. o da sana olursa sadece küçükken yanlışların oldugundan bahset ama uyusturucuymus onun için para karsılıgı ilişkiymiş bunları kurcalama ve lütfen tövbeni sakın bozma. sen dogru yolda git illaki karsılıgını alırsın
İnşallah öyle olur teşekkür ediyorum..Siz kendinizi eleştirdikten, yaşadığınız diğer hayatı bitirdikten sonra hiçbir insana laf söylemek düşmez.
Günahı da sevabı da sizin boynunuza olan bir hayatı yaşıyorsunuz.
Kimseye de geçmişiniz için kendinize laf etmesine müsade etmeyin.
Kalbinizi temiz tutun, düşünün, dileyin ve dua edin.
Karamsarlığa kapılmanın alemi yok.
Sizi çok seven ve sizin de onu seveceğiniz bir eşiniz, diğer yarınız elbet karşınıza çıkacaktır.
Aileme de kızmıyorum artık onlar da bilmiyorlardı böyle olacağını şimdi çok iyiler ama iş işten geçti işte sadece içim buruk inancım kalmadı hiçbir şeye ..güzel temennileriniz için teşekkürler..Canım benim ya neler yaşamışsın.Senin hiç suçun yok ki.. Tüm suç ailenin. Seni nasıl bu kadar sahipsiz, sevgisiz, başı boş bırakmışlar? Nasıl düşünememişler seni. Çok geçmiş olsun. Dilerim sonraki hayatında bütün mutluluklar senin olur.
Aileme de kızmıyorum artık onlar da bilmiyorlardı böyle olacağını şimdi çok iyiler ama iş işten geçti işte sadece içim buruk inancım kalmadı hiçbir şeye ..güzel temennileriniz için teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?