Niye her şeye yorum yapma zorunluluğunuz mu var?Yorum yapmadan once soralım o halde bu mesajı yazsam cocuk gibi mi davranmıs olurum ya da bu mesajı yazsam sıktı mı sizi rahatsız eder mi diye.
Yoo ama canımın istediğine yorum yazma özgürlüğüm var.Niye her şeye yorum yapma zorunluluğunuz mu var?
Niye her şeye yorum yapma zorunluluğunuz mu var?
Insanların problemlerine saygı göstererek yazın o zaman , burası sadece kaynana, elti , görümce, kocasıyla derdi olanların bölümü değil, insanlar cahil olabilir, yaşları küçük olabilir, sorunlarını birine anlatma ihtiyacı olabilir ve Tesadüfen bu siteye rastlamış olabilirler, o zaman şöyle bir Şart konulsun: cinsellikle ilgili bir derdiniz varsa en az başka üç beş konu açın ki öyle inandırıcı olsunYoo ama canımın istediğine yorum yazma özgürlüğüm var.
Çünkü her böyle konunun altına fake fake yazılmasını doğru bulmuyorum, insanların gerçekten sıkıntıları olabiliyor ve paylaşmak istiyorlar, fakeyse eğer KİB le gitsin, niye yorumlarınızla kalabalık yapıyorsunuz kşCanm sn niye bu kadar sikinti yaptn kendne senin yorumuna karisan varmi sn milletle ugrasiyon ..
ben sizden sıkıldım ama ya. Soyleyin yonetime ozaman konulsun o sart siz rahat ben rahat sonraInsanların problemlerine saygı göstererek yazın o zaman , burası sadece kaynana, elti , görümce, kocasıyla derdi olanların bölümü değil, insanlar cahil olabilir, yaşları küçük olabilir, sorunlarını birine anlatma ihtiyacı olabilir ve Tesadüfen bu siteye rastlamış olabilirler, o zaman şöyle bir Şart konulsun: cinsellikle ilgili bir derdiniz varsa en az başka üç beş konu açın ki öyle inandırıcı olsun
Bak konu sahibi yok o yazmiyo sen yaziyosun simdi kim inansin ki bu kiza yazdi iki sayfa sonra milleti izlyp gluyda olabilir hergun ne fake konu aciliyo inanmiyo olabilirÇünkü her böyle konunun altına fake fake yazılmasını doğru bulmuyorum, insanların gerçekten sıkıntıları olabiliyor ve paylaşmak istiyorlar, fakeyse eğer KİB le gitsin, niye yorumlarınızla kalabalık yapıyorsunuz kş
Belki çok kınayacaksınız.. Ama böyle olsun istemezdim. Kürt bir ailenin kızıyım kızlığa bekarete önem veririz alkol bağımlısı bir babam ve bilgisiz bir annem vardı bunlara rağmen çok çalışkan ve oturaklı temiz bir çocuktum sonra her şey mahfoldu..14 yaşımdan beri uyuşturucu kullanmaya başladım 7 aydır temizim özel bir hastanede tedavi oldum 15 yaşımda kızlığımı kaybettim para karşılığı yaptım bunu çünkü artık para yetiştiremiyordum hiçbir şeyin değeri yoktu gözümde 3 kişiyle istemeden de birlikte oldum haliyle kendimde olmuyordum kafam güzel olduğunda da onla bunla yani bu güne kadar 10 kişiyle birlikte olduğum gerçeğinin iğrençliğini şimdi anlıyorum pişmanlık çok kötü bir şey.. Şimdi 18 yaşımdayım her şeye tövbe ettim ve 7 aydır haram olan her şeyi bıraktım kapandım namaza başladım ancak... Her şeyi çok erken yaşadığım için içim buruk sekse çok düşkünüm bunu farkediyorum.. Ve ben nasıl evleneceğim bilmiyorum ben yalan söyleyemem karşıma çıkan adama şunu bunu yaptım derim yalan söyleyip kendimi diktirip bunun vebalini taşıyamam peki ya ben ne yapacağım Allah aşkına bir şey söyleyin siz olsanız ne düşünürsünüz ne yaparsınız?
Dilerim Allah tan siz de böyle beter bir şey yaşayın da bende size diyeyim " fake"...İçimden bi ses bu konu fake diyor.
Kendini çok uyanık hemen işten anlayan zannediyorsunuz.. Yalnız benim girdiğim ortamlarda herkes birbirinden beterdi inanmıyorsan burada konu dağıtma gün gelir sende ayvayı yersin o zaman anlarsın iyi çalışmayı..Özenle seçilen kelimeler, bekaret, para karsılığı ilişki, kürt, uğuşturucu, tövbe, namaz. İnce calısılmıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?