Kendimi mahvettim ne yapacağım ben ?

Yoo ama canımın istediğine yorum yazma özgürlüğüm var.
Insanların problemlerine saygı göstererek yazın o zaman , burası sadece kaynana, elti , görümce, kocasıyla derdi olanların bölümü değil, insanlar cahil olabilir, yaşları küçük olabilir, sorunlarını birine anlatma ihtiyacı olabilir ve Tesadüfen bu siteye rastlamış olabilirler, o zaman şöyle bir Şart konulsun: cinsellikle ilgili bir derdiniz varsa en az başka üç beş konu açın ki öyle inandırıcı olsun

Canm sn niye bu kadar sikinti yaptn kendne senin yorumuna karisan varmi sn milletle ugrasiyon ..
Çünkü her böyle konunun altına fake fake yazılmasını doğru bulmuyorum, insanların gerçekten sıkıntıları olabiliyor ve paylaşmak istiyorlar, fakeyse eğer KİB le gitsin, niye yorumlarınızla kalabalık yapıyorsunuz kş

ben sizden sıkıldım ama ya. Soyleyin yonetime ozaman konulsun o sart siz rahat ben rahat sonra

Bak konu sahibi yok o yazmiyo sen yaziyosun simdi kim inansin ki bu kiza yazdi iki sayfa sonra milleti izlyp gluyda olabilir hergun ne fake konu aciliyo inanmiyo olabilir

Dogru yolu bulmussun. Kötü hissetme artik kendini. Cok sükür o illet hayattan kurtulmussun, ne mutlu sana, cok sanslisin Allah sana böyle güzel bir yol acmis, sana böyle güzel bir yol acan Allah hakkinda da hayirlisini verecektir, gelecegi düsünme hic, hayirlisini iste Allah'tan sonra O'na birak.

Her insan hatalar yapar onemli olan hatalari anlayip vagzecmek sen dualarini et ibadetlerini yap Allah sana bi cikis yolu gostericektir

tatlım bunun adı hayat
başımıza herşey gelebilir
dindar ol ya da olma bu ayrı konu bağımlılığı bırakıp sağlıklı yaşamaya çalışmak ayrı konu
öncelikle maddi gelirin eğitim seviyen ne bilmiyorum ö yüzden farklı önerilerde bulunacağım
en başta üniversite oku derim sana
ya da çeşitli işkur kurslarına da gidebilirsin
aileyi boşver kendi hayatına bak
huzurevine git, çocuk yuvasına git, ya da bağımlılıkla ilgili bir dermekte aktif çalışabilirsin
kısaca sosyal ol
bol bol film izle kitap oku
dünyada cinsellik düşünmekten çok daha önemli öncelikli konular olduğunu beynin idrak edecektir zamanla
son sözüm şimdi olmayan birşeyi bu kadar düşünme
yalan söyler miyim dürüst olur muyum diye ne zaman ki karşına evlenmeye değer biri çıkar o zaman anlatırsın

Konu sahteyse yönetime KİB'lemek yeterli.
Lütfen gerçek mi değil mi anlamadan konu sahibesini yaftalamayınız.

Ve rica ediyorum polemiğe de girilmesin.

Bu yaşınız a rağmen çok kötü anlar yaşamış sn z ama tövbe etmiş sn z artık önünüze bakın.. illaki anlayisli sizi seven biri cikacaktir..

Inanmakta güçlük çektim okurken ama hayat bu herkes bir hayat yaşıyor, farkı olarak.. Çok üzüldüm anlattıklarına ama benim üzüldüğüm o yaşta o maddeyi temin edebilmen ve korkmadan kullanman. Bunu sana kim yaptı bilmiyorum bu illete nasıl alıştıysan Allah seni bu duruma düşürene hesabını bir bir sorsun inşallah. O küçük bedene bunlar nasıl ve hangi cesaretle yüklenir benim aklım almıyor..

hiç sıkıntı yapma bundan sonrasını kendine sonucta dogru yolu beynin kabul etmiş artık.. cinsel dürtülerini kendin yöneteceksin beynin ve iraden sana ayardım eder.. evlilik konusu nasip işi her önüne gelene evlenecem gözüyle bakma ve güvenmeden hemen yasantını anlatma sen kaybedersin..

burdaki çok bilmiş şımarık kadınları da kafana takma hiç.. kendi evlerinde kendi hayatlarındaki sorunlarını burda millete sararak kafalarından atıolar.. gül geç acınacak hallerine..

çok küçük yaşta özellikle bunları yaşamış olman cok kötü
bu kişiler etrafındamı , sana ulaşabilecekler mi?
ailen biliyormu?
evlendiğin zaman tabiki bu geçmişi saklayacaksın

geçmişte yaşanan ufak çapkı hatalar eş adayına anlatılmalı.yani özellikle hata yaparak tek kişiyle yaşanmış ilişkide bekaret kaybetmek gibi .fakat bu yaşadıkların kolay kolay bir erkeğin kabulleneceği şeyler değil.susmakta fayda var ilerisi için.önüne bak ve aynı hataları asla tekrarlama..

Özenle seçilen kelimeler, bekaret, para karsılığı ilişki, kürt, uğuşturucu, tövbe, namaz. İnce calısılmıs.
Kendini çok uyanık hemen işten anlayan zannediyorsunuz.. Yalnız benim girdiğim ortamlarda herkes birbirinden beterdi inanmıyorsan burada konu dağıtma gün gelir sende ayvayı yersin o zaman anlarsın iyi çalışmayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…