Kendimi mahvettim ne yapacağım ben ?

Bu saatten sonra arkana degil onune bakacaksin tekrar yasamamak icin kendine ders cikar yasadiklarindan sonrasi alin yazin

Olan olmus kendine acima ve aklini basina toplayip okumana bak meslek sahibi ol seni ancak bir meslek sahibi olmak kurtarir,yaptiginin yanlis oldugunu fark etmen guzel birsey kendine zarari olabilecek her seyden ve herkesten uzak durarak yeni hayatina baslayabilirsin

Konu net kurgu,ama var böyle hayatlar.İnşallah haklı çıkarım konu sahte dir,kimsenin başına böyle bir şey gelmesini istemem.Sahte de olsa gerçek de olsa tek tavsiyem sana samimiyeti ile yaklaşan kimseyi kandırma

Konu fake gibi geldi ama dogru oldugunu varsayarsak, kimseye hesep vermek gecmisini anlatmak zorunda degilsin.

Daha çok gençsin.ders çalış okulunu bitir.bu imkan dahilinde değilse de meslek edinmeye çalış.kuaförlük olabilir mesela.he en evlenmeyi düşünme.ayaklarının üzerinde dur sonra hayatına girecek kişiye söyleyıp soylememeyı dusunursun

Masallah konu derin mevzu
Yorum yapanlar genelde yeni uye
Birde ziyaretci sayisini gormus olsam emin olmaya yakinlasacam gibi

Kötü günleri gerinizde bırakın eminim sizi böyle kabul edecek insanlar çıkacaktır elbet sadece sabır.

Konunuz bana pek inandırıcı gelmedi. Bazı kelimeleri özellikle vurguladiginizi düşünüyorum.

Konu diğer bölümdeyken ordaki arkadaşlar ne güzel nasihat veriyorlar ama bdv ye geçince burdaki bazı kişiler hemen fake diye saldırıyor, herkesin derdi sizler gibi kaynana elti görümce olmayabilir, insanların cinsellikle ilgili problemleri olabilir, ilk konuymuş, yeni üyeymiş, cinsellikmiş, fakeymiş, size ne? Yorum yazmazsınız olur biter, inanın ifrit oluyorum siz gibilere...

İlk olarak kim günahsız bu devirde .. Sen hiç üzülme artık önüne bak, yaşanan yaşanmış kimse seni eleştiremez vede eleştirmemeli vede lütfen sende kendine karşı bu kadar acımasız olma. Sen istermiydin böyle olsun. Dilerim allahtan bundan sonra çok güzel mutlu huzurlu bir hayatın olsun. Sadece sana tavsiyem çok dikkatli seç bundan sonra sevgili yada eş seçimini. Olgun ve seni kırmayacak biri olmalı.

Kardeş sen neden bukadar sinirlendin ki

Çook çook kötü bir hayat ..
Umarım doğru yoldan çıkmazsın. .

Fake bir konuyla konu sahibini eglendirmek hosumuza gitmiyor desem
Hatta konu Buram Buram fake kokuyor

Konunun bazı anahtar kelimelerine bakarak hemen fake damgası yapıştırmanıza şaşırıyorum, dediğim gibi herkesin dersi kaynana, görümce ,?vs olcak değil, he fake oldugunu mu düşünüyorsun, bildirirsin o zaman yönetime onlar zaten gerekeni yapar , illede yorum yapıp Ahahah fake fake çocuk gibi davranıyorsunuz

sana inanirdim ama cinsellige duskunum deyince fake yim ben diye bagirmi$ oldun be arkadas
biraz daha ozenli seçin su kelimeleri , çok çali$in çokk

Hatalar insanlar içindir, önemli olan tekrarlamaman.
Daha çok küçüksün, önünde çok güzel uzun yıllar var.Evlenme fikrini at öncelikle kafandan.Bir meslek sahibi olmadan, okumadanda sakın bunu düşünme.
Hayatını kur, ayakların üzerinde durmayı öğren,herseyden önce kendini sevmeyi ve affetmeyi öğren, birgün seni günahınla sevabınla sevecek biri çıkar karşına.

Yorum yapmadan once soralım o halde bu mesajı yazsam cocuk gibi mi davranmıs olurum ya da bu mesajı yazsam sıktı mı sizi rahatsız eder mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…