Anlattığıma kurgu demek senin iç güdün veya doğal hakkın inanmak zorunda değilsin bende inandırmak zorunda değilim sen beni tanımazsın ben seni neden böyle kurgu çabasına gireyim ki ? Siz çok az düşünüyorsunuz gerçekten benim kat kat beterim olanları tanıdım ben hayatta her şey var her şey...Konu net kurgu,ama var böyle hayatlar.İnşallah haklı çıkarım konu sahte dir,kimsenin başına böyle bir şey gelmesini istemem.Sahte de olsa gerçek de olsa tek tavsiyem sana samimiyeti ile yaklaşan kimseyi kandırma
Ve senin boş yorumun .. Gereksiz yorumun.. Düşüncesiz yorumun.. İnanmak zorunda değilsin biraz düşünsen zaten gerçek olayların şoke ettiğini anlarsın ama anlamak zorunda değilsin..Anahtar kelimeler...
Senin gibi insanlar var oldukça insanlara karşı duyduğum kırılan inancım biraz iyileşiyor teşekkür ediyorum..Konu diğer bölümdeyken ordaki arkadaşlar ne güzel nasihat veriyorlar ama bdv ye geçince burdaki bazı kişiler hemen fake diye saldırıyor, herkesin derdi sizler gibi kaynana elti görümce olmayabilir, insanların cinsellikle ilgili problemleri olabilir, ilk konuymuş, yeni üyeymiş, cinsellikmiş, fakeymiş, size ne? Yorum yazmazsınız olur biter, inanın ifrit oluyorum siz gibilere...
Konun icin gerekli cevaplar verilmis.ben baska bir tavsiyede bulunacagim sana.omrunun geri kalan kisminda sana inanan,inanmayan ve hayatin ustunde yorum yapabilme hakkini kendinde goren bir suru insanla karsilasacaksin.bunlarla beddua ederek ,kufur ederek ne bilim ofkeyle basacikamazsin.sakin ol ,onune bak .zaman sana ne yapman gerektigini ogretecektirKendini çok uyanık hemen işten anlayan zannediyorsunuz.. Yalnız benim girdiğim ortamlarda herkes birbirinden beterdi inanmıyorsan burada konu dağıtma gün gelir sende ayvayı yersin o zaman anlarsın iyi çalışmayı..
Ne anlamda?Kürt olduğunu vurgulamani çok tatli buldum (!)
Haklısın.. Ama artık sinir sistemi kalmadı bende bakma beddua ettiğime düşmanım bile benim durumuma düşsün istemem..Konun icin gerekli cevaplar verilmis.ben baska bir tavsiyede bulunacagim sana.omrunun geri kalan kisminda sana inanan,inanmayan ve hayatin ustunde yorum yapabilme hakkini kendinde goren bir suru insanla karsilasacaksin.bunlarla beddua ederek ,kufur ederek ne bilim ofkeyle basacikamazsin.sakin ol ,onune bak .zaman sana ne yapman gerektigini ogretecektir
Belki çok kınayacaksınız.. Ama böyle olsun istemezdim. Kürt bir ailenin kızıyım kızlığa bekarete önem veririz alkol bağımlısı bir babam ve bilgisiz bir annem vardı bunlara rağmen çok çalışkan ve oturaklı temiz bir çocuktum sonra her şey mahfoldu..14 yaşımdan beri uyuşturucu kullanmaya başladım 7 aydır temizim özel bir hastanede tedavi oldum 15 yaşımda kızlığımı kaybettim para karşılığı yaptım bunu çünkü artık para yetiştiremiyordum hiçbir şeyin değeri yoktu gözümde 3 kişiyle istemeden de birlikte oldum haliyle kendimde olmuyordum kafam güzel olduğunda da onla bunla yani bu güne kadar 10 kişiyle birlikte olduğum gerçeğinin iğrençliğini şimdi anlıyorum pişmanlık çok kötü bir şey.. Şimdi 18 yaşımdayım her şeye tövbe ettim ve 7 aydır haram olan her şeyi bıraktım kapandım namaza başladım ancak... Her şeyi çok erken yaşadığım için içim buruk sekse çok düşkünüm bunu farkediyorum.. Ve ben nasıl evleneceğim bilmiyorum ben yalan söyleyemem karşıma çıkan adama şunu bunu yaptım derim yalan söyleyip kendimi diktirip bunun vebalini taşıyamam peki ya ben ne yapacağım Allah aşkına bir şey söyleyin siz olsanız ne düşünürsünüz ne yaparsınız?
İnşallah. Teşvik edici görüşünüz için teşekkürler zararın neresinden dönersen kardır demişler inşallah böyle devam ederim benim de isteğim bu..Öncelikle merhaba, yaşadıklarını okuyunca çok üzüldüm. Eğer o kadar şeyden sonra kendini toparlayıp doğru yolda ilerleyebilmeyi başarmışsan ki bence basarmışsin , bu çok güçlü bir kiz olduğunu gösterir. Canım sana tavsiyem asla namazı bırakma o senin yanında olsun herzaman, onunla beraber herseyin duzelecegine inan. Ve bence universite için calismayada başla derim ben sana bu hem kafani dağıtacak, hemde geleceğin için bir adım atmış olacaksın. Unutma bu kadar yol aldiysan daha fazlada alabilirsin
Teşekkür ediyorum..Belki de biz millet olarak bazi seyleri çok fazla dramatize ettiğimiz için işin içinden çıkamıyoruz.. yaşadıklarin küçük yaşın için büyük şeyler tabi ki. Ama sen azminle inancinla en önemli kısmını atlatmissin zaten. Hayatimi kararttim diye düşünme. Bu yanlışlardan donmeseydin hayatin asil o zaman kararmis olurdu. Hayatta önceliklerin olsun. Kariyer planlamasi yapmanı tavsiye ederim. Ve bir tavsiyem daha var güzel kardeşim seks kelimesini kullanmak için bile daha çok gencsin. Daha önemli şeyler var. Farkindaliklarin olsun. Üstesinden gelirsin sen herşeyin. Bekaret konusuna gelince de tabiki diktirmek gibi saçma sapan şeyler düşünme. Kadinda geçmiş aranır derler ama gecmisimiz olmadan biz hiçiz bence. Allah yolunu acik etsin
Kusura bakma da hem kurt oldugunu hem kapandığını belirtmişsin ben senin konunu biraz karalama olarak algıladım bilinç altına bi nevi telkin gibi. Konunun gerçekliğini bilemem bana oyle geldi kendim Türk'üm ama insanların bu sekilde lekelenmesini kaldıramıyorum.
kendi kendine tribe giriyorsun gir bakalım :)Sanki bakın her kapanan tertemiz degil der gibi bir algi oluşturmak istenilmis gibi
Belki çok kınayacaksınız.. Ama böyle olsun istemezdim. Kürt bir ailenin kızıyım kızlığa bekarete önem veririz alkol bağımlısı bir babam ve bilgisiz bir annem vardı bunlara rağmen çok çalışkan ve oturaklı temiz bir çocuktum sonra her şey mahfoldu..14 yaşımdan beri uyuşturucu kullanmaya başladım 7 aydır temizim özel bir hastanede tedavi oldum 15 yaşımda kızlığımı kaybettim para karşılığı yaptım bunu çünkü artık para yetiştiremiyordum hiçbir şeyin değeri yoktu gözümde 3 kişiyle istemeden de birlikte oldum haliyle kendimde olmuyordum kafam güzel olduğunda da onla bunla yani bu güne kadar 10 kişiyle birlikte olduğum gerçeğinin iğrençliğini şimdi anlıyorum pişmanlık çok kötü bir şey.. Şimdi 18 yaşımdayım her şeye tövbe ettim ve 7 aydır haram olan her şeyi bıraktım kapandım namaza başladım ancak... Her şeyi çok erken yaşadığım için içim buruk sekse çok düşkünüm bunu farkediyorum.. Ve ben nasıl evleneceğim bilmiyorum ben yalan söyleyemem karşıma çıkan adama şunu bunu yaptım derim yalan söyleyip kendimi diktirip bunun vebalini taşıyamam peki ya ben ne yapacağım Allah aşkına bir şey söyleyin siz olsanız ne düşünürsünüz ne yaparsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?