Kendimi mahvettim ne yapacağım ben ?

Anlattığıma kurgu demek senin iç güdün veya doğal hakkın inanmak zorunda değilsin bende inandırmak zorunda değilim sen beni tanımazsın ben seni neden böyle kurgu çabasına gireyim ki ? Siz çok az düşünüyorsunuz gerçekten benim kat kat beterim olanları tanıdım ben hayatta her şey var her şey...

Ve seni
Anahtar kelimeler...
Ve senin boş yorumun .. Gereksiz yorumun.. Düşüncesiz yorumun.. İnanmak zorunda değilsin biraz düşünsen zaten gerçek olayların şoke ettiğini anlarsın ama anlamak zorunda değilsin..

Senin gibi insanlar var oldukça insanlara karşı duyduğum kırılan inancım biraz iyileşiyor teşekkür ediyorum..

Konun icin gerekli cevaplar verilmis.ben baska bir tavsiyede bulunacagim sana.omrunun geri kalan kisminda sana inanan,inanmayan ve hayatin ustunde yorum yapabilme hakkini kendinde goren bir suru insanla karsilasacaksin.bunlarla beddua ederek ,kufur ederek ne bilim ofkeyle basacikamazsin.sakin ol ,onune bak .zaman sana ne yapman gerektigini ogretecektir

Haklısın.. Ama artık sinir sistemi kalmadı bende bakma beddua ettiğime düşmanım bile benim durumuma düşsün istemem..

Öncelikle merhaba, yaşadıklarını okuyunca çok üzüldüm. Eğer o kadar şeyden sonra kendini toparlayıp doğru yolda ilerleyebilmeyi başarmışsan ki bence basarmışsin , bu çok güçlü bir kiz olduğunu gösterir. Canım sana tavsiyem asla namazı bırakma o senin yanında olsun herzaman, onunla beraber herseyin duzelecegine inan. Ve bence universite için calismayada başla derim ben sana bu hem kafani dağıtacak, hemde geleceğin için bir adım atmış olacaksın. Unutma bu kadar yol aldiysan daha fazlada alabilirsin

İnşallah. Teşvik edici görüşünüz için teşekkürler zararın neresinden dönersen kardır demişler inşallah böyle devam ederim benim de isteğim bu..

Belki de biz millet olarak bazi seyleri çok fazla dramatize ettiğimiz için işin içinden çıkamıyoruz.. yaşadıklarin küçük yaşın için büyük şeyler tabi ki. Ama sen azminle inancinla en önemli kısmını atlatmissin zaten. Hayatimi kararttim diye düşünme. Bu yanlışlardan donmeseydin hayatin asil o zaman kararmis olurdu. Hayatta önceliklerin olsun. Kariyer planlamasi yapmanı tavsiye ederim. Ve bir tavsiyem daha var güzel kardeşim seks kelimesini kullanmak için bile daha çok gencsin. Daha önemli şeyler var. Farkindaliklarin olsun. Üstesinden gelirsin sen herşeyin. Bekaret konusuna gelince de tabiki diktirmek gibi saçma sapan şeyler düşünme. Kadinda geçmiş aranır derler ama gecmisimiz olmadan biz hiçiz bence. Allah yolunu acik etsin

Teşekkür ediyorum..

Bence uçlarda yaşaman gerekmiyor böyle bi hayatın oldu diye kapanıp namaza başlaman enteresan.Kendine çeki düzen ver okulunu bitir iş güç sahibi ol kafanı bunlara yorsan daha iyi hissedersin bence.Plansızlık ve gelecekte nolacağını bilmemek seni gene aynı uçuruma sürükleyebilir.

Gerçek mi fake mi bilemedim senin vicdanına bırakıyorum,yaşadıklarına üzüldüm..
Herşeyin çok başındasın hatalar bizim için,sürekli aklına getirip kendini kahretme.
Yanlışlardan çıkarttığın derslerle önünde güzel bir hayat seni bekler.
Şansın bol olsun..

Kusura bakma da hem kurt oldugunu hem kapandığını belirtmişsin ben senin konunu biraz karalama olarak algıladım bilinç altına bi nevi telkin gibi. Konunun gerçekliğini bilemem bana oyle geldi kendim Türk'üm ama insanların bu sekilde lekelenmesini kaldıramıyorum.

Sanki bakın her kapanan tertemiz degil der gibi bir algi oluşturmak istenilmis gibi

Sanki bakın her kapanan tertemiz degil der gibi bir algi oluşturmak istenilmis gibi
kendi kendine tribe giriyorsun gir bakalım :)

Yaşadıkların çok üzücü. Konu fake mi bilmiyorum fakat gerçek hayatta bu durumda olanlar muhakkak vardır.
Konunun gerçek mi düşündüren kısmı ise bu kadar acılar zorluklar yaşamış biri kendini anlatırken sekse çok düşkünüm nasıl diyebillir ki ?

Öncelikle iyi veya kötü anlayışlı veya anlayışsız şekilde görüş bildiren herkese teşekkür ediyorum . İnanın bende sizin yerinizde olsam inanmakta güçlük çekerdim anlattıklarıma .. Ancak şunu söylemeliyim ki hayat sürprizlerle dolu inanamayacağınız hayal bile edemeyeceğiniz şeyleri yaşayabiliyorsunuz .. Kimse anlattıklarıma inanıp inanmama zorunluluğunda değil ben sadece sizden görüş istedim bana da bazılarınızın yorumları çok tuhaf geldi dedim ki ya hu bunlar hiç mi dertli insan görmemişler , hep mi hor görürler ya da en basitinden dizi - filmdeki olayların bir çoğunun gerçek hayattan alındığınıda mı bilmiyorlar?

Özel hastane tedavi masraflarını kim karşıladı? Aileniz sanırım... O zaman aileniz uyuşturucu kullandığınızı da biliyor. O zaman onlara bu bekaret konusunuda anlatıp detek alabilirsiniz uyuşturucu kullandığınıza kızdıklarından daha çok kızacaklarını sanmam. Kapanmak namaz vs sizinle yukardaki arasında bizlik bir şey yok allah kabul etsin diyim. Türklük kürtlüklede konuyu bağdaştıramadım... 14 yaşınızda uyuşturucuya başladıysanız düzenli bir eğitim hayatınızda olmamıştır. Ama çoğu eğitimli insandan daha düzgün ve anlaşılır yazmışsınız. Bu detaylar bana tuhaf geldi. Amaç ne bilmiyorum ama bu konulara inanıp konu sahipleri için dua eden insanlar var. Eğer gerçek değilse vicdani yükü olmalı...

bağımlılığınız geçmemiş sadece biçim değiştirmiş gözüküyor. inşallah bu süreçte Allah iyileri karşınıza çıkarsın. İnternette yavuz tufan koçak ve aybuder diye aratırsanız bağımlılarla ilgili çalışmalarını görürsünüz. size destek olacaklarına eminim... her biri eski bağımlı olan kişilerin oluşturduğu ve çalışmaları olan insanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…