Konuyu çok dağıtmışsınız yani siz empati yapacak Durumda değilsiniz yok dayak yiyenler var benimki de dert mi falan, bakın dayak müptelası olup kocasından boşanmayanlar var boşverin milleti.
Nerede yaşıyorsunuz hindistan Endonezya Malezya ??? Siz kendinizden bahsedin nasıl bu duruma geldiniz
Ülkeyi pas geçiyorum. Yaşım 29. Uluslararası bir kuruluşta çalışıyordum bu ülkedeki ofisinde kadro olmadığı için ayrıldım. Eşimle dil eğitimi için yurtdışına gittiğimde tanışmıştım.
Bana da öyle geldiBir de yanlis mi anladim, hepiniz cumbur cemaat ayni evde mi yasiyorsunuz? Neresi burasi Hindistan benzeri bir yer mi?
Siz fragman kurbanı olmuşsunuz, ne yaşadığınız yer ne de orada yaşadığınız adam size hitap etmiyor, boş kaldığınız içinde bu çatışmalar kafanızda sürekli dönüp duruyor, uğraş edinmeniz bağımlılığınızı azaltmanız lazım, yerel dili öğrenmek için kursa gidin, yerel el sanatları veya yemek kursları falan sosyalleşin, odadaki hijyene dahi takar olmuşsunuzAslında gün içinde kafamda az çok dönüp dolaşan şeyler bunlar. Yazıya dökmek istedim. Kötü bir duruma geldim mi yoksa ben mi abartıyorum bunun çelişkisini yaşıyorum.
Eğer çalışacak imkanınız varsa kaç derim çekilmez hele ki çocuk yoksa koşşş başka birşey demem
Siz fragman kurbanı olmuşsunuz, ne yaşadığınız yet ne de orada yaşadığınız adam size hitap etmiyor, boş kaldığınız içinde bu çatışmalar kafanızda sürekli dönüp duruyor
Bir de yanlis mi anladim, hepiniz cumbur cemaat ayni evde mi yasiyorsunuz? Neresi burasi Hindistan benzeri bir yer mi?
İşte bunu anlaması için kafayı dağıtması lazım, eve tıkılıp kalmış dil öğrenmek de istemiyor gibi geldi bana. Yani yerel dil oldukça önemli hayata karışmak için, bakkaldan su alırken bile iki kelime etmek lazım. Ama mutsuzluğun kaynağını anlayamadığım için öneride bulundum açıkçasıBuna katiliyorum, ama yorumun geri kalanina pek katilmiyorum. Soyle ki, bence konu sahibesinin evliligi orda kalmasi icin yeterli bir sebep degil cunku iyi bir evlilik degil ve konu sahibesini mutlu etmiyor belli ki. Konu sahibesi gercekten orda yasamak istiyorsa yasasin. Ama bu kulturle, insanlarla, ulkeyle kimyam uymuyor derse mutsuz oldugu yerde durmasinin da hicbir anlami yok bence.
Şöyle anlamı var konu sahibi evet baskın bir kültürel durum var o ülkede bu adam Avrupa görmüş olsa da değişmez diye gaz vereceğizZiyaretime gelecekseniz söyleyeyim yoksa bir anlamı yok. Ülkeyi söylemek istemiyorum ama evli olmasaydım da yaşamayı düşündüğüm bir yerdi.
Ziyaretime gelecekseniz söyleyeyim yoksa bir anlamı yok. Ülkeyi söylemek istemiyorum ama evli olmasaydım da yaşamayı düşündüğüm bir yerdi.
Eger celiski yasiyorsan ortada bir sorun var demektir. Mutlu olsan bunlari dusunmezdin bile.Aslında gün içinde kafamda az çok dönüp dolaşan şeyler bunlar. Yazıya dökmek istedim. Kötü bir duruma geldim mi yoksa ben mi abartıyorum bunun çelişkisini yaşıyorum.
Şöyle anlamı var konu sahibi evet baskın bir kültürel durum var o ülkede bu adam Avrupa görmüş olsa da değişmez diye gaz vereceğiz
Hindistan’dan bir doktor vardı, başını yakan, onu anımsadım bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?