Kendimi öldürmüşüm

Her seyin farkindasiniz. Sizi mutsuz eden seyler neyse yazin bir kagida bunlarin uzerine gitmeyi deneyin birde ayri evdeyken evlilik iliskiniz nasildi bu kadar mutsuz muydunuz?

Ziyaretime gelecekseniz söyleyeyim yoksa bir anlamı yok. Ülkeyi söylemek istemiyorum ama evli olmasaydım da yaşamayı düşündüğüm bir yerdi.
Ülkeyi meraktan çatlayacağım söyleyin yahu çok gizemli oldu param bol olsun imkanlarım da elverirse gelicem söyle hadiii

Tamam yazmak istemiyorsanız yazmayın ama ben yazmamanızdan yaşadığınız yerden utandığınız ve çok da yaşanılası bir yer olmadığı kanısına vardım. Belki bir de ailenizin istemediği bir evlilik olmuştur karşınıza alıp gitmişsinizdir oralara. Şimdi yanılgıyı kabul etmek, belki haklı çıktıklarını görmek zor geliyordur dönemiyorsunuzdur o yüzden. O kadar egzotik bi yer ki türkiyeden gelin giden bi tek siz varsınız kimliğiniz mi açığa çıkacak 😁 işin şakası tabi bu ama söylemeyince içiniz neden daha rahat edecek kendi kendinize bunu da sorun çünkü bence bu da önemli bir soru

Çok fazla Türk olan bir ülke değil ve temel sebep ifşa olmak istemiyorum. İkincisi de hangi ülke olduğunu söylesem bakış açılarınıza etki edeceğini düşünmüyorum sadece merak giderilecek.

Çok fazla Türk olan bir ülke değil ve temel sebep ifşa olmak istemiyorum. İkincisi de hangi ülke olduğunu söylesem bakış açılarınıza etki edeceğini düşünmüyorum sadece merak giderilecek.
Zaten çok gizlenince merak ettik yoksa ha kenya ha hindistan ha isviçre çok farketmiyor biz okuyanlar için 😁 eşinizle konuşmadan çözülebilecek bir durum değil bence bu

Yazınızı çok beğendim o kadar güzel yazmışsınız ki herşeyin farkındasınız ve cümlelerinizi çok güzel oluşturmuşsunuz akıcı bir anlatım var tövbe sanki roman okuyorum ya :KK70: yoruma bak:KK70:
İşin aslına gelecek olursak gerçekten herşeyi çok güzel idrak etmişsiniz hakkınızda hayırlısı olsun kendi mantığınızla çok doğru kararlar vereceğinizi düşünüyorum bişey dememe yahut öneri sunmama hiç gerek görmüyorum

Ben başkasının konusu olsa yarısında sıkılır okuyamazdım herhalde. Çok teşekkürler yine aklınıza bir sey gelirse ya da öneride bulunursanız sevinirim.

Toplanın kızlar gidiyoruz konudan bi ülkenin adını sorduk ne var bunda yahu ülkeyi bilmeden yorum yapmak mümkün değil ki alışılacak ülke var alışılmayacak ülke var hindistan ile İngiltere bir mi bunun gibi yani anladınız mı

Her seyin farkindasiniz. Sizi mutsuz eden seyler neyse yazin bir kagida bunlarin uzerine gitmeyi deneyin birde ayri evdeyken evlilik iliskiniz nasildi bu kadar mutsuz muydunuz?

evlilik dışında başka sorunlarım vardı işimle ilgili, sürekli bir mutsuzluk sebebi oluyor galiba.

Snaa
Ben başkasının konusu olsa yarısında sıkılır okuyamazdım herhalde. Çok teşekkürler yine aklınıza bir sey gelirse ya da öneride bulunursanız sevinirim.
Sana önerim ülkenin adını söylemen meraktan değil gerçekten ayak uydurup uyduramayacağınız bir ülke mi ülke var ülke var

Derdinizi anlatabilmeniz, düzgün cümle kurabilmeniz , noktalama ve parafraf kullanmanız çok güzel . Konunun daha çok okunmasi acısından önemli.

Bana sorununuz yalnızlık gibi geldi. Temelde bir yalnızlık duygusu hissettim. Benzer şeyleri vaktiyle ben de yaşamıs olduğumdan bana cok tanıdık geldi.

Çevrenizin kültürü sizinkine yakın değil,dil bilmiyorsunuz, kendinize yabancı hissettiğiniz insanlarla bir evde yaşıyorsunuz.

Ama aslında oraya ait hissetmiyorsunuz.

Evin ortak kullanım alanlarında size ters düşen şeyleri önemsememeniz bana aidiyet hissetmediginizi düşündürdü.

Orda bir türk bulsanız sarılıp öpecek gibisiniz.

"Ait hissetmediginiz bir kültürün içinde yaşamak dünyanın en kötü hislerinden biridir." Tolstoyun bir sözü bu. Ve bence çok güzel bir tespit.

Size önerim orda türk arkadaşlar bulun. Bolca kitap okuyun. Bir el işi öğrenip yapin. Ve mümkünse en güzeli bir iş bulup çalışın.

Durumunuzun ilerisi depresyon gibi geldi bana.

Eşinize yalnızlığınızı ve yabanci hissettiğinizi anlatmaya çalışın.

Yaşamayan insanların anlayabileceği bi sey değil ama. Deneyin derim

Bence adapte olamamışsınız. Pes etmeyin. Hem eşinizden beklentilerinizin karşılanmaması hem de dillerini iyi bilmemeniz, kültür farkı vs sizi yormuş. Öğrenmek için biraz daha çabalayın. Birbirinizi daha iyi anlayınca belki sorunlarınız çözülür

Çok doğru adapte olmam zaman alıyor. Aynı süreçte hem evliliğe hem yeni bir ortama uyum sağlamaya çalışıyorum. Daha fazla anlayış bekliyorum ama belki beklentim olmaması lazım.

Sanirim esiniz arap kokenli. Aslinda araplar eslerine cok deger veriyor. Ama Tabi ulkeden ulkeye de degisiyor bu durum. Malesef size boylesi denk gelmis. Bu durumda ne yapabilirsiniz ki? Ya silkelenip kendinize geleceksiniz ve bu evliligi bitireceksiniz ya da boyle devam edeceksiniz. :KK43:

Derdinizi anlatabilmeniz, düzgün cümle kurabilmeniz , noktalama ve parafraf kullanmanız çok güzel . Konunun daha çok okunmasi acısından önemli.

Bana sorununuz yalnızlık gibi geldi. Temelde bir yalnızlık duygusu hissettim. Benzer şeyleri vaktiyle ben de yaşamıs olduğumdan bana cok tanıdık geldi.

Çevrenizin kültürü sizinkine yakın değil,dil bilmiyorsunuz, kendinize yabancı hissettiğiniz insanlarla bir evde yaşıyorsunuz.

Ama aslında oraya ait hissetmiyorsunuz.

Evin ortak kullanım alanlarında size ters düşen şeyleri önemsememeniz bana aidiyet hissetmediginizi düşündürdü.

Orda bir türk bulsanız sarılıp öpecek gibisiniz.

"Ait hissetmediginiz bir kültürün içinde yaşamak dünyanın en kötü hislerinden biridir." Tolstoyun bir sözü bu. Ve bence çok güzel bir tespit.

Size önerim orda türk arkadaşlar bulun. Bolca kitap okuyun. Bir el işi öğrenip yapin. Ve mümkünse en güzeli bir iş bulup çalışın.

Durumunuzun ilerisi depresyon gibi geldi bana.

Eşinize yalnızlığınızı ve yabanci hissettiğinizi anlatmaya çalışın.

Yaşamayan insanların anlayabileceği bi sey değil ama. Deneyin derim

Daha önce eğitim ve iş amaçlı birbirinden kültürel olarak çok farklı ülkelerde kısa süreli yaşadım, evet birkaç ay sonra ülkeme özlem oluyordu ama yine de istediğim an dönebilecek olmanın rahatlığı vardı.

Şimdi evliliği de idrak etmem gerekiyor. Daha önce buraya gezmeye gelmiştim ailemle hayatımızın en güzel zamanlarından biriydi. Ama şimdi ait olma mecburiyetim var. Evliliğim benim seçimimdi ve kolay elde etmedik. O yüzden ayrılık seçeneğini düşünmek istemiyorum.

Örneğin eşim açısından yalnızlık benim tercihim, kız kardeşleriyle sosyalleşebilirim. Ama çok iyi insanlar olmasına rağmen arkadaşlık kurmak bana göre bu kadar kolay değil ve tanıyana kadar onlarla mesafeli olmayı istiyorum.

Önerilerinizi de deneyeceğim. Çok teşekkür ederim.

Yanlis anlamayin ama bazi insanlar hayatim arabesk yanini cekiyor (misal ben) sizde mi boylesiniz bekarken mi boyleydi sonradan mi birseyler değişti?

Düşündüm de evlilik öncesinde duygularıma çok odaklanmamıştım galiba sürekli meşgul olduğum bir seyler oluyordu.

Bu kadar okuduk bari kv görümce den bahsedin de oraların kvsi gorumcesi nasılmış görelim:))

Eşinizle yalnızken mutlu iseniz ayrılın yanlarından yoksa hepten bitsin bu iş. Hem elin memleketi hem sorun zor olur.

Esinizden ve ailesinden soyutlanma imkaniniz var mı? Bir süre minimum muhattap olun. Şu an çalışıyor musunuz orasını anlamadım ama çalışıyorsanız iş yerinizden arkadaş bulabilirsiniz. Veya kendinize bir uğraş. Atıyorum çıkıp yürüyüş yapın resim yapın kitap okuyun veya kendinizi manevi anlamda rahatlatacak şeyler olabilir. İnancınız ne bilmiyorum ama manevi anlamda bir seyler yapmak gerektiğini bilip yapmayınca da insanda bir huzursuzluk oluşuyor.
Veya kısa da olsa eşinizle tatile çıksanız belki sakince sorunlarınızı konuşma imkanı bulursunuz

Back
X