Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ülkeyi meraktan çatlayacağım söyleyin yahu çok gizemli oldu param bol olsun imkanlarım da elverirse gelicem söyle hadiiiZiyaretime gelecekseniz söyleyeyim yoksa bir anlamı yok. Ülkeyi söylemek istemiyorum ama evli olmasaydım da yaşamayı düşündüğüm bir yerdi.
Tamam yazmak istemiyorsanız yazmayın ama ben yazmamanızdan yaşadığınız yerden utandığınız ve çok da yaşanılası bir yer olmadığı kanısına vardım. Belki bir de ailenizin istemediği bir evlilik olmuştur karşınıza alıp gitmişsinizdir oralara. Şimdi yanılgıyı kabul etmek, belki haklı çıktıklarını görmek zor geliyordur dönemiyorsunuzdur o yüzden. O kadar egzotik bi yer ki türkiyeden gelin giden bi tek siz varsınız kimliğiniz mi açığa çıkacakişin şakası tabi bu ama söylemeyince içiniz neden daha rahat edecek kendi kendinize bunu da sorun çünkü bence bu da önemli bir soru
Zaten çok gizlenince merak ettik yoksa ha kenya ha hindistan ha isviçre çok farketmiyor biz okuyanlar içinÇok fazla Türk olan bir ülke değil ve temel sebep ifşa olmak istemiyorum. İkincisi de hangi ülke olduğunu söylesem bakış açılarınıza etki edeceğini düşünmüyorum sadece merak giderilecek.
Yazınızı çok beğendim o kadar güzel yazmışsınız ki herşeyin farkındasınız ve cümlelerinizi çok güzel oluşturmuşsunuz akıcı bir anlatım var tövbe sanki roman okuyorum yayoruma bak
İşin aslına gelecek olursak gerçekten herşeyi çok güzel idrak etmişsiniz hakkınızda hayırlısı olsun kendi mantığınızla çok doğru kararlar vereceğinizi düşünüyorum bişey dememe yahut öneri sunmama hiç gerek görmüyorum
Her seyin farkindasiniz. Sizi mutsuz eden seyler neyse yazin bir kagida bunlarin uzerine gitmeyi deneyin birde ayri evdeyken evlilik iliskiniz nasildi bu kadar mutsuz muydunuz?
Sana önerim ülkenin adını söylemen meraktan değil gerçekten ayak uydurup uyduramayacağınız bir ülke mi ülke var ülke varBen başkasının konusu olsa yarısında sıkılır okuyamazdım herhalde. Çok teşekkürler yine aklınıza bir sey gelirse ya da öneride bulunursanız sevinirim.
Bence adapte olamamışsınız. Pes etmeyin. Hem eşinizden beklentilerinizin karşılanmaması hem de dillerini iyi bilmemeniz, kültür farkı vs sizi yormuş. Öğrenmek için biraz daha çabalayın. Birbirinizi daha iyi anlayınca belki sorunlarınız çözülür
evlilik dışında başka sorunlarım vardı işimle ilgili, sürekli bir mutsuzluk sebebi oluyor galiba.
Derdinizi anlatabilmeniz, düzgün cümle kurabilmeniz , noktalama ve parafraf kullanmanız çok güzel . Konunun daha çok okunmasi acısından önemli.
Bana sorununuz yalnızlık gibi geldi. Temelde bir yalnızlık duygusu hissettim. Benzer şeyleri vaktiyle ben de yaşamıs olduğumdan bana cok tanıdık geldi.
Çevrenizin kültürü sizinkine yakın değil,dil bilmiyorsunuz, kendinize yabancı hissettiğiniz insanlarla bir evde yaşıyorsunuz.
Ama aslında oraya ait hissetmiyorsunuz.
Evin ortak kullanım alanlarında size ters düşen şeyleri önemsememeniz bana aidiyet hissetmediginizi düşündürdü.
Orda bir türk bulsanız sarılıp öpecek gibisiniz.
"Ait hissetmediginiz bir kültürün içinde yaşamak dünyanın en kötü hislerinden biridir." Tolstoyun bir sözü bu. Ve bence çok güzel bir tespit.
Size önerim orda türk arkadaşlar bulun. Bolca kitap okuyun. Bir el işi öğrenip yapin. Ve mümkünse en güzeli bir iş bulup çalışın.
Durumunuzun ilerisi depresyon gibi geldi bana.
Eşinize yalnızlığınızı ve yabanci hissettiğinizi anlatmaya çalışın.
Yaşamayan insanların anlayabileceği bi sey değil ama. Deneyin derim
Yanlis anlamayin ama bazi insanlar hayatim arabesk yanini cekiyor (misal ben) sizde mi boylesiniz bekarken mi boyleydi sonradan mi birseyler değişti?