biz bayanlar genelede güzel sözcükler romantik bakışlarla sevildiğimizi hissetsekte.erkekler genelde sevildiklerini butür yakınlaşmalarla hissediyorlar ve karşısındaki sevilisinin sahibi olduğuna psikolajik olarak inanıyorlar.bence doğru bir düşünce olmakla beraber fazla ileri gitmeden tutkuyu yaşamalı çiftler
onu sevmiyo olabilir misin
Tabkde hayr canm seviyorum ama doğru mu bu.Hani hep toplumumuzda vardr ya sokak kızlarını gösterrler onların da o hali hep öpüşmeli fln olur.O durumda gibi hissedyrm kendmi öyle şeyler yaşaynca saçma belki ama bu yzden sizlere sormak istedm ne yapablrm diye çnkü çok karşığm ve ilişkm sırf bunun yüzünden yıpransın istemyorum
herşeyin bir sınırı olması gerekiyo tabiki. ama erkek arkadaşın onu öyle uluorta öpmek istemediğinde tartışma çıkarıyorsa ilişjkini gözden geçirmelisin
En doğrusunu ve yaşadığını ve aslında yaşayacklarınıda sen bilirisin,ne hissedersen onu yaşarsın arkadaşın cevabıda çok güzel olmuş eğer dokunmak seni rahatsız ediyosa sevmiyor olabilirsin,özdenetim şart yani sınır;sınır dediğim nokta ise ona beden olarak düşündüğünde bütün herşeyini teslim etme derim tavsiye olarak.aynı zamanda biz kadınlar bedenimizi değil ruhumuzuda sınırsızca veririz.bu ileride daha fazla düş kırıklığına uğratır,oyüzden duygularda bile bir özdenetim olmalı bana göre
Bende her zman her iki tarfanda gizemli kalması taraftrıyım.kesnlkle hersyni tam olarak sunmamak gerekyo evet doğru.Fakat ben bi yanaktan öpmekten mutlu olurken o yanktan burundan dudaktan ne biliym komk olabilir ama böyle oluyo. ters davranmıyorum surat yapmıyorum ona o anda ama sınırı geçtik mi diye düşünüyorum
canım sen ve sevgilin kaç yaşında?ve ne kadardır birliktesiniz?
sen istemiyorsan sırf o istedi diye öpüşme onunla... bu senin vucudun senin duyguların...erkek keyif alacak diye sen kötü hissedeceksin mutsuz olacaksın yok öyle birşey... böyle şeyler karşılıklı istenmeli karşılıklı bir çekim olmalı... bence kesin şekilde dile getir bunu konuş... darılırsa gücenirse gücensin...[/QUOT
Ben dile getirince öpmüyo evet ama bu sefer o durgun oluyo braz önceki mesajımda da dediğim gibi.. ben istiyorum yanlış anlaşılmasın ama sınır nedr onu bilemiyorum sizce sevgili bi insan için sınır nedr yanaktan öpmek mi dudaktan öpmek mi ben buna karar veremyorum doğrusu :
ben 20 erkek arkadaşım 22 3 sendrde brlktyz cnm
bu duyguları ve tutkuları yaşaman gereken yaştasın,örf,adet ve aile göreneklerin nasıldır bilmem ama.hayatını adayacağını düşündüğün ve sevdiğin bir erkekle olduğunu hissettiğinden emin olmalısın,dokunmak sevginin bir parçası olduğunu unutma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?