- 5 Şubat 2011
- 1.116
- 1.979
- 333
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Senin asıl hatan böyle düşünmen.Zaten çoğu insan aynı bu düşünceyle hayatını karartıyor.İşte sıkıntılar var ama o kadar emek verdim!devam etmeliyim.Hayır canım sevgilik döneminde emek verilmez bir şeyler yaşanır olmuyorsa ayrılır.Küfür ve çalışmamak bence çok büyük sorun hala sevebilirsiniz belki ama özellikle işe başladıktan sonra saygı duyuyor musunuz?Siz çalıştıkça zorlandıkça para kazandıkça evde oturması daha çok gözunuze batacak.Çok emek verdim vazgeçmek istemedim düşe kalka geldik bugüne. Onun dışında başla problemimiz yok.
Onun dedıgınde gelmedin, ne yapsa affettın onu gordu gıdemedıgını.Konumu biliyorsunuz sanırım evet öyle demişti hatta bırakırsın beni de demişti. Bende şimdi kendimi suçlu hissediyorum aklıma başkaları girmeye başladığı için. Onun dediğine geldim çünkü.
Dönemsel bir süreç mi diyorum. Kendime biraz zaman mı versem diyorum. Bilmiyorum kafam çok karışık. Kestirip atmak çok zor hemen.
Yok zaten sevgilim olsun diye bir derdim yok. Hayatımda kimse olmasa da mutluyum ben. İşim olduğu için yalnızlık artık aklıma bile gelmiyor hep meşgulüm. Sadece kendimi son günlerde suçlu hissetmeye başladım. İçim içimi yiyor. Sevgilime de haksızlık mı ediyorum diyorum iki sene az şey yaşamadık onun işsiz dönemi çok sıkıntılı geçiyor sadece. Sonrasında ne olur pişman olur muyum hiç bilmiyorum. Kafam allak bullak.
Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için dilerim sizde layık olduğunuz insanlarla karşılaşırsınız ömrünüz boyunca.
Harika bir cümleanasının eğitmeyi beceremediği hanzoların akşam okulu olmamak lazım
Konumu biliyorsunuz sanırım evet öyle demişti hatta bırakırsın beni de demişti. Bende şimdi kendimi suçlu hissediyorum aklıma başkaları girmeye başladığı için. Onun dediğine geldim çünkü.
Bir arkadaşım tıpkı sizin durumunuzdaydı, erkek arkadaşı okumadı atanamadi, sürekli kavga ediyorlardı, daha iyisi kızın karsisina çıkınca ayrıldı yeni kişi ile evlendiler, böyle olmak zorundaydı çünkü kız eski kız değildi kendini geliştirdi falan ama çocukta bir gram gelişme olmadığı için ayrılık kaçınılmaz oldu yani, simdi çok mutlu, sen de bundan en az 5 yıl sonraki kendinle mevcut erkek arkadaşının zihin yapisini düşün bence, kendini ve onu nerde görüyorsun ona göre seçimini yap derim.Bende kendimi sorguluyorum aslında alışkanlık mı diye. Yani başkasının aklıma girmesi normal mi herkesin başına gelebilir mi yoksa anormal bir durum mu?
Bende kendimi sorguluyorum aslında alışkanlık mı diye. Yani başkasının aklıma girmesi normal mi herkesin başına gelebilir mi yoksa anormal bir durum mu?
Alışkanlıktan. Bazen ilişkilerin süresi bitiyor. Deneyin ayrı kalmayı net anlarsınız.Öyle bir durum söz konusu değil zaten kimseye yapmam böyle bir şey ve bana yapılsın istemem.
Bilmiyorum sevgimden hem eminim hem değilim. İki senemi düşünüyorum. Bırakamam onu gibi geliyor ama bu alışkanlıktan mı sevgiden mi emin olamıyorum.
Alışkanlıktan. Bazen ilişkilerin süresi bitiyor. Deneyin ayrı kalmayı net anlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?