Aile arasında it köpek denilmesin ya. Adı üzerinde aile.Aile arasında olur öyle seyler
Evet hoş seyler degil ama
Ya bide bu erkekler keske oruç tutmasa
Tabiki denilmesin ama öyle bi zamandayızkiAile arasında it köpek denilmesin ya. Adı üzerinde aile.
Kendimi ezdirmediğim, sessiz kalmadığım için bu durumdayız onlara göre ama ben biraz iltimas göstersem daha kötü olacak farkındayım. Ki öyle bir anda sessiz kalayım gibi bir düşünce asla aklımdan geçmiyor. Elimde olmadan yükseliyorum, çünkü hiçbir canlı haketmiyor böyle bir muamele.Asla kendini suçlama.
Bence bu tarz durumlarda sessiz kalmak daha kötü. Karşındaki seni sindiriyor ve bir sonrakinde daha çok üzerine geliyor.
Annen, baban dahi olsa kimse sana hakaret edemez. Kimsenin haddine değil.
Böyle bir laf karşısında sakin kalabilen bana göre ermiş, evliya falandır.Kendimi ezdirmediğim, sessiz kalmadığım için bu durumdayız onlara göre ama ben biraz iltimas göstersem daha kötü olacak farkındayım. Ki öyle bir anda sessiz kalayım gibi bir düşünce asla aklımdan geçmiyor. Elimde olmadan yükseliyorum, çünkü hiçbir canlı haketmiyor böyle bir muamele.
Annem bambaşka bir dünya zaten. Babamla aramızın olmadığını bile bile bu tür şeyler yapar biz yaka paça kavga edince oturur ağlar. Ondaki mantaliteyi anlayabilmiş değilim.Sanki annen biraz ortalığı kızıştırıyor gibi, babanın huyunu biliyorsa iftar vakti niye ortalık kirleniyor diye söyleniyor, eğer kirlenmesini istemiyorsa kendisi yapsın. Anneler çocuklarla baba arasında köprü olur, ortalığı yatıştırır. Babana hiç değinmiyorum. Hiç gerek yokken hakaret etmesi falan. Sen iyi bile dayanmışsın, ikisinden de daha olgun ve aklı başında davranmışsın.
Annenle konuşsan; babamın sinirli olduğunu biliyorsun onun yanında üstüme gelmesen, anneler çocuklarının hatalarını örter hoş görür, bak biz kavga edince üzülüyorsun gibi konuşsan olmaz mı?Annem bambaşka bir dünya zaten. Babamla aramızın olmadığını bile bile bu tür şeyler yapar biz yaka paça kavga edince oturur ağlar. Ondaki mantaliteyi anlayabilmiş değilim.
Okuyorum kajmery. İlk yılım bitti henüz.Bundan sonrası için ne yemek yaparım ne de sohbetlerine katılırım.
Ama bu sizin ailenizle ilk kavganız değil. Acilen iş bulun kendinize ve sakın ha sakın bağımlı kalmayın babanıza.
Onların ki oruç olmuyor pek aç kalmak oluyorAile arasında olur öyle seyler
Evet hoş seyler degil ama
Ya bide bu erkekler keske oruç tutmasa
Babanem ve büyükbabam hiç böyle insanlar değil. Babam sevgisizliğinden yapıyor bunu. Benden başka kimseye de demez zaten.Ezanden önce müzikten rahatsız olmak ama aynı nefeste kızına "köpek" demek. Babanın kafası pırıl pırıl. Senin için üzüldüm, çünkü böyle anneden/babadan asaglayici konuşmalar bir çocuğu (ve bunun yaşı yok) ister istemez yaralar.. Cahil kelimeyi hiç sevmem, ama baban bunu cahillikten veya kendi de böyle gördüğü için yapıyordur. Bu saatden sonra değişmesi zor.
Sürekli diyorum şöyle düşündüm de yapmam tamam dediğini hatırlayamadım. Sizce neden bir anne bile bile bunu yapar?Annenle konuşsan; babamın sinirli olduğunu biliyorsun onun yanında üstüme gelmesen, anneler çocuklarının hatalarını örter hoş görür, bak biz kavga edince üzülüyorsun gibi konuşsan olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?