- 7 Kasım 2016
- 101
- 51
- 13
- Konu Sahibi Kespirella
Merhaba kızlar bir problemim var söyle ki 2 seneye yakın süren bir ilişkim var erkek arkadaşım 30 ben 22 yaşındayım aramızda 8 yaş var . Erkek arkadaşımın kalabalık bir arkadaş gruba var evli çiftler de var sevgili çıftlerde bekar erkeklerde var grupta vs baya samimiler çocukluktan beri. benim sorunum söyle ki ben arkadaşlarına karşı cok soguk davranıyorum istemeden bilmiyorum yaş farkından dolayımı nedense sohbet edemiyorum cok fazla kopukluk oluyor biraz cekiniyorum arkadaşlarının kız arkadaşlarıyla falanda pek konuşmuyorum çekiniyprum benden büyük oldukları için sanırım ama artık düzeltmek istiyorum Bu durumu . normalde cok konuşan biriyim sevgilim de diyo normalde susmuyorsun arkadaşlarımın yanında cok sessizsin diye . pasif biri gibi de durmak istemiyorum sevgilimleyken gayet herşey yerinde cok konuşuyorum hatta gereğinden fazla ama arkadaşlarına gelince çekiniyorum bişey oluyo heyecanlanıyorum sanırım bana gayet iyi davranıyorlar konusmak istiyorlar ama ben açılamıyorum .Onların beni pasif sessiz görmesini istemiyorum sonuçta ilerde evlenirsek onlarla hep görüşücez böyle hayat geçmez şimdiden teşekkürler öneriler için :)