- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Onları kız kardeşim paylaşmıştı nişanlısı için onun için profili ben kendi üzerime onayladım numaramdan bunlar için açıklama yapmak zorunda değilim kredi verebiliyorsa bankalar demek ki durumum iyi
Oğlu bizim yanımızda değil Can'ım 3 çocğa da bakabilecek gücüm var eşim belediye de kadrolu işçi hem sağlam işi hem de maaşı dolgun4 çocuğun var demedim senin 2 eşinin de ilk evliliğinden 1 çocuğu olsa etti 3 değil mi, e siz bir de ortak çocuk istiyorsunuz etti 4, nasıl bakacaksınız diyorum
Evet benden öğreneceksin işte ancak çocuğunun dövdürğrsün mesele çocuksa sinirlerim tavan yapıyor çocuğun varmış onu dövdürüyorsun çocuk doğurmaz mantıklı değil benim çocuğuma kimse el kaldıramaz canına okurum laflarım ağır olur altında kalır çok hassasım o konudaÇocuğuma sahip çıkmayı Şen'den mi öğreneceğim düzgün Yorum yap yada kes sesini hayret bişey bu durumdan rahatsız olmuşum Ki paylaşmak istedim senin başına gelse kayınbaban yapsa ne yapacaksın alıp dövecek misin ancak boş boş konuşuyorsun boş tenekeden çok ses çıkar
Evet aynen olamaz mıKız kardeşin de senin gibi 2.evliliğini yapti yani öyle mi, ikinizde 2.evliliklerinizi çocuklu adamlarla yaptınız?
Rn fazla 3000alır çok paramı ya bu devirde
Çocuğumu dövmedi canım yakasından tutmuştu bende aldım çocuğumu sen üslubunu düzelt önce ondan sonra çocuk eğit aksi takdirde çok asil bi nesil beklemiyor seniEvet benden öğreneceksin işte ancak çocuğunun dövdürğrsün mesele çocukla sinirlerim tavan yapıyor çocuğun varmış onu dövdürüyorsun çocuk doğurmaz mantıklı değil benim çocuğuma kimse el kaldıramaz canına okurum laflarım ağır olur altında kalır
Oğlu bizim yanımızda değil Can'ım 3 çocğa da bakabilecek gücüm var eşim belediye de kadrolu işçi hem sağlam işi hem de maaşı dolgun
Evet aynen olamaz mı
Benim için para canım 3000 lira bi evi geçindirmek için gayet güzel bi para sana mı kaldı o şimdiRn fazla 3000alır çok paramı ya bu devirde
Yakasındanmıntutuyor yuhhh adama bak sen çocuğum 4 yaşında evde kendi kalıyor...Çocuğumu dövmedi canım yakasından tutmuştu bende aldım çocuğumu sen üslubunu düzelt önce ondan sonra çocuk eğit aksi takdirde çok asil bi nesil beklemiyor seni
Sen çok ahilsin baksana akıyor fışkırıyor her yerinden kafanı kuma gömmüş başka yerinden bakıyorsun insanları yargılamak cahilin anlamaya çalışmak ahil insanın işidir ha haytYa ben cahillere yorum yaparım senim gibi akıllansın diye
Kızım senin derdin ne git kızınla ilgilen altına yapmıştırYakasındanmıntutuyor yuhhh adama bak sen çocuğum 4 yaşında evde kendi kalıyor...
Senin vizyonun değil bana kendi bildiğim yeter anladın mıBana dert evet vizyon sahibi olun biraz ya
Bahçedeki çiçekleri kopardı diye vurmuş sordum oğluma
Çocuğumu dövmedi canım yakasından tutmuştu bende aldım çocuğumu sen üslubunu düzelt önce ondan sonra çocuk eğit aksi takdirde çok asil bi nesil beklemiyor seni
Çok asoetiksin geçiremezsin o parayla ben geçindiririm evimi tamam mı ilk önce çocuklarına alırım kendime düşünürüm bakarım öyle herkes öyle sizin gibi zengin kıca bulamadıkBenim için para canım 3000 lira bi evi geçindirmek için gayet güzel bi para sana mı kaldı o şimdi
Tartakladı yazdım bak bi daha okuE vurdu diyen sensin şimdi dövmedi diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?