Kendimi zor tutuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3419
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kız kardeşin de senin gibi 2.evliliğini yapti yani öyle mi, ikinizde 2.evliliklerinizi çocuklu adamlarla yaptınız?

4 çocuğun var demedim senin 2 eşinin de ilk evliliğinden 1 çocuğu olsa etti 3 değil mi, e siz bir de ortak çocuk istiyorsunuz etti 4, nasıl bakacaksınız diyorum
Oğlu bizim yanımızda değil Can'ım 3 çocğa da bakabilecek gücüm var eşim belediye de kadrolu işçi hem sağlam işi hem de maaşı dolgun

Evet benden öğreneceksin işte ancak çocuğunun dövdürğrsün mesele çocuksa sinirlerim tavan yapıyor çocuğun varmış onu dövdürüyorsun çocuk doğurmaz mantıklı değil benim çocuğuma kimse el kaldıramaz canına okurum laflarım ağır olur altında kalır çok hassasım o konuda

Çocuğumu dövmedi canım yakasından tutmuştu bende aldım çocuğumu sen üslubunu düzelt önce ondan sonra çocuk eğit aksi takdirde çok asil bi nesil beklemiyor seni

Oğlu bizim yanımızda değil Can'ım 3 çocğa da bakabilecek gücüm var eşim belediye de kadrolu işçi hem sağlam işi hem de maaşı dolgun

Oğlu yanınızda olmayabilir ama hala oğlu değil mi? Elbet maddi destek olacak nafaka verecek, işçi en fazla 3 bin alır sen çalışıyo musun

Evet aynen olamaz mı

Olur tabi ama ben gene de durumu yönetime bildiricem

Çocuğumu dövmedi canım yakasından tutmuştu bende aldım çocuğumu sen üslubunu düzelt önce ondan sonra çocuk eğit aksi takdirde çok asil bi nesil beklemiyor seni
Yakasındanmıntutuyor yuhhh adama bak sen çocuğum 4 yaşında evde kendi kalıyor...

Ya ben cahillere yorum yaparım senim gibi akıllansın diye
Sen çok ahilsin baksana akıyor fışkırıyor her yerinden kafanı kuma gömmüş başka yerinden bakıyorsun insanları yargılamak cahilin anlamaya çalışmak ahil insanın işidir ha hayt

Benim için para canım 3000 lira bi evi geçindirmek için gayet güzel bi para sana mı kaldı o şimdi
Çok asoetiksin geçiremezsin o parayla ben geçindiririm evimi tamam mı ilk önce çocuklarına alırım kendime düşünürüm bakarım öyle herkes öyle sizin gibi zengin kıca bulamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…