Kendimi zor tutuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3419
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşiniz halledecek bu meseleyi,siz mümkün olduğu kadar adamla yalnız bırakmayın yeterli. Adam ahlaksız demek ki huyu bu. Eşinizle de sert konuşmayın. Çok üzüldüm moralim bozuldu, çocuk tabi ki yaramazlık yapacak biz büyüklere anlayışlı olmak lazım.böyle devam ederse ben görüşmeyi keserim ama sen oğlusun gidersin falan diyin.

Evet haklısınız başka yapacak bişey Yok yani

Kayinbabanla arana mesafe koy ayda yılda bir görüş birdaha çocuğuna bağırmasına bile izin verme

Kayinbabanla arana mesafe koy ayda yılda bir görüş birdaha çocuğuna bağırmasına bile izin verme
Zaten çok nadir görüşüyoruz fazla samimi olmuyrum çünkü ..kunu çıkarıyorlar zaten teşekkür ederim yorumumuz iöin

Okulda arkadaşlarıyla problem yaşaması, kavga etmesi başka mesele, kocaman bir adam tarafından darp edilmesi başka bir mesele... Ama bir veli çocuğuma vuracak olsa gene sessiz kalmam gene sessiz kalmam. O kimki benim çocuğuma vuracak? Eşinizle konuşup uyarı yaptırdığımız da utanacak mı sizce gerçekten? Utanacak birisi olsa zaten yapmaz ki...

Sen asıl 2.çocuğun olunca yapacakları ayrımı düşün, senin oğlun sadece senin ama hamile kalırsan 2.çocuğun onların kanı olacak

Gayette öz üvey konusu kendin yazmışsın öz torununa da müdahaleci ama vurduğunu görmedim diye

Senin 2 cocugun varmış eşinin de 1 çocuğu olduğunu varsayarsak bir de siz yapacaksınız etti 4, bu adam 4 çocuğa bakacak maddi güçte mi? Kanepenizin yarı parasını bile kaynanan veriyo

Maddi durum yok diye birlikte oturmussunuz başta, ama bir başka konunda bir kamyon çiçek pırlanta yüzük ve akşam yemeğinden bahsediyosun, ben anlamadım açıkçası, 4 çocuğa bakacak durumunuz var mı yok mu? Kamyon çiçek pırlanta diyince adam iş adamı sanılıyor ama kanepe bile alamıyorsa ayrı eve çıkamıyorsa durumu ne diyo insan

Ne demek bnm evladımı kaynpederm tartaklıcak. Eski evliliğindende olss şimdikindende olsa babam olsa vuramaz. Ne demek be

Başkasının evladı başkasına ucuz tabi.. ben olsam oğlumu alır çeker giderim koltukları da onların olsun.. bide daha öncede söylemiştim bu aileye çocuk neden diye? ? Zaten ikinizin de evladı varmış. En azından maddi durumunuz düzelene kadar erteleyin..

Ecet konularina bende baktim celiskili geldi.Kredi cekip aldi heralde bir kamyon cicegi

Ecet konularina bende baktim celiskili geldi.Kredi cekip aldi heralde bir kamyon cicegi
Onları kız kardeşim paylaşmıştı nişanlısı için onun için profili ben kendi üzerime onayladım numaramdan bunlar için açıklama yapmak zorunda değilim kredi verebiliyorsa bankalar demek ki durumum iyi

Koltuğu o aldı sayılmaz Ki haberim bile yoktu ben istemedim hatta vazgeçeceğimi söyleyecektim yani istemediğimi annem kırılır yapma kullan al dedi çocuk sahibi olan herkes milyarder değil bir de benim 4 çocuğum yok 2 çocuğum var

Gayette öz üvey konusu kendin yazmışsın öz torununa da müdahaleci ama vurduğunu görmedim diye
Benim yanımda yapmayan kızının yanında da yapmaz ona da vurup vurmadıği aşikar

Ben hiç evlenemezdım o adamında ağzına...
Kocam varsa etmediği ederdim hayatta en kıymetlim varsa oda kızımdır dünyayı yakarım onun için sen önce kendi çocuğuna sahip çık doğurmakta nevar

Durumum iyi canım benim Allah'a şükür krediyi çektik zaten herkesin malları mülkleri Yok ne insanlar var tedavilerde işin içine girince anlıyorsun Ki ben onlardan hiçbir zaman yardım istemedim istemem de kendisi kafasına göre yapmış zaten hepsini o vermedi

Ayrıca eski konulara bakarak burada onlar hakkında yorum yapmayın ben bu konuyla alakalı konu açtım yorum yapmak açık bulmak için can atıyorsunuz kamyon çiçek olayı benim değil evet beraber de yaşadım ama ben bunları sormuyorum şu an evim yolum ayrı ve konum da farklı

Ben hiç evlenemezdım o adamında ağzına...
Kocam varsa etmediği ederdim hayatta en kıymetlim varsa oda kızımdır dünyayı yakarım onun için sen önce kendi çocuğuna sahip çık doğurmakta nevar
Çocuğuma sahip çıkmayı Şen'den mi öğreneceğim düzgün Yorum yap yada kes sesini hayret bişey bu durumdan rahatsız olmuşum Ki paylaşmak istedim senin başına gelse kayınbaban yapsa ne yapacaksın alıp dövecek misin ancak boş boş konuşuyorsun boş tenekeden çok ses çıkar

4 çocuğun var demedim senin 2 eşinin de ilk evliliğinden 1 çocuğu olsa etti 3 değil mi, e siz bir de ortak çocuk istiyorsunuz etti 4, nasıl bakacaksınız diyorum

Utanmazsa kendi bilir aramdaki mesafe kalkar dağ olur bu kadar sıkıntı yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…