Evet haklısınız başka yapacak bişey Yok yaniEşiniz halledecek bu meseleyi,siz mümkün olduğu kadar adamla yalnız bırakmayın yeterli. Adam ahlaksız demek ki huyu bu. Eşinizle de sert konuşmayın. Çok üzüldüm moralim bozuldu, çocuk tabi ki yaramazlık yapacak biz büyüklere anlayışlı olmak lazım.böyle devam ederse ben görüşmeyi keserim ama sen oğlusun gidersin falan diyin.
Zaten çok nadir görüşüyoruz fazla samimi olmuyrum çünkü ..kunu çıkarıyorlar zaten teşekkür ederim yorumumuz iöinKayinbabanla arana mesafe koy ayda yılda bir görüş birdaha çocuğuna bağırmasına bile izin verme
Sanırım çoçuğunuz okula falan gitmiyor günlük neler oluyor o zaman o okulda dövmedğüm veli pataklamadığım öğrenci kalmaz sizin değişinize göre öyle olmuyor işte ben ona o konuyla ilgili bağırsam çıkışsam o başka şekilde aksedecek bunu düşünmek zorundayım öfkeyle kalkan zararla oturur daha öncede bi çok kez yaşadım bunu çünkü birdaha olmasını istemem öyle ya da böyle yüz yüze bakmak zorunda olduğum biri yaptığı kendi terbiyesizliği eşimle konuşup uyarı yaptırırım o utansın öbür türlü yapıp yuvamı sarsamam öyle ki herkes sırt çevirip eşim bana destek çıkmışken o sizin düşünceniz saygı duyarım
Öz üvey konusu değil aslında bu öz torununa da katlanamıyor eve bi misafir çocuğu gelse ona da orayı elleme otur yavaş ye dökme yani normalde katlanılması zor biri evdeki çöpleri günlük kontrol edip eşimle kavga ediyormuş evlenmeden önce neden atmadın diye huzursuz biri
Ecet konularina bende baktim celiskili geldi.Kredi cekip aldi heralde bir kamyon cicegiSenin 2 cocugun varmış eşinin de 1 çocuğu olduğunu varsayarsak bir de siz yapacaksınız etti 4, bu adam 4 çocuğa bakacak maddi güçte mi? Kanepenizin yarı parasını bile kaynanan veriyo
Maddi durum yok diye birlikte oturmussunuz başta, ama bir başka konunda bir kamyon çiçek pırlanta yüzük ve akşam yemeğinden bahsediyosun, ben anlamadım açıkçası, 4 çocuğa bakacak durumunuz var mı yok mu? Kamyon çiçek pırlanta diyince adam iş adamı sanılıyor ama kanepe bile alamıyorsa ayrı eve çıkamıyorsa durumu ne diyo insan
Onları kız kardeşim paylaşmıştı nişanlısı için onun için profili ben kendi üzerime onayladım numaramdan bunlar için açıklama yapmak zorunda değilim kredi verebiliyorsa bankalar demek ki durumum iyiEcet konularina bende baktim celiskili geldi.Kredi cekip aldi heralde bir kamyon cicegi
Koltuğu o aldı sayılmaz Ki haberim bile yoktu ben istemedim hatta vazgeçeceğimi söyleyecektim yani istemediğimi annem kırılır yapma kullan al dedi çocuk sahibi olan herkes milyarder değil bir de benim 4 çocuğum yok 2 çocuğum varSenin 2 cocugun varmış eşinin de 1 çocuğu olduğunu varsayarsak bir de siz yapacaksınız etti 4, bu adam 4 çocuğa bakacak maddi güçte mi? Kanepenizin yarı parasını bile kaynanan veriyo
Maddi durum yok diye birlikte oturmussunuz başta, ama bir başka konunda bir kamyon çiçek pırlanta yüzük ve akşam yemeğinden bahsediyosun, ben anlamadım açıkçası, 4 çocuğa bakacak durumunuz var mı yok mu? Kamyon çiçek pırlanta diyince adam iş adamı sanılıyor ama kanepe bile alamıyorsa ayrı eve çıkamıyorsa durumu ne diyo insan
Benim yanımda yapmayan kızının yanında da yapmaz ona da vurup vurmadıği aşikarGayette öz üvey konusu kendin yazmışsın öz torununa da müdahaleci ama vurduğunu görmedim diye
Durumum iyi canım benim Allah'a şükür krediyi çektik zaten herkesin malları mülkleri Yok ne insanlar var tedavilerde işin içine girince anlıyorsun Ki ben onlardan hiçbir zaman yardım istemedim istemem de kendisi kafasına göre yapmış zaten hepsini o vermediBaşkasının evladı başkasına ucuz tabi.. ben olsam oğlumu alır çeker giderim koltukları da onların olsun.. bide daha öncede söylemiştim bu aileye çocuk neden diye? ? Zaten ikinizin de evladı varmış. En azından maddi durumunuz düzelene kadar erteleyin..
Ayrıca eski konulara bakarak burada onlar hakkında yorum yapmayın ben bu konuyla alakalı konu açtım yorum yapmak açık bulmak için can atıyorsunuz kamyon çiçek olayı benim değil evet beraber de yaşadım ama ben bunları sormuyorum şu an evim yolum ayrı ve konum da farklıSenin 2 cocugun varmış eşinin de 1 çocuğu olduğunu varsayarsak bir de siz yapacaksınız etti 4, bu adam 4 çocuğa bakacak maddi güçte mi? Kanepenizin yarı parasını bile kaynanan veriyo
Çocuğuma sahip çıkmayı Şen'den mi öğreneceğim düzgün Yorum yap yada kes sesini hayret bişey bu durumdan rahatsız olmuşum Ki paylaşmak istedim senin başına gelse kayınbaban yapsa ne yapacaksın alıp dövecek misin ancak boş boş konuşuyorsun boş tenekeden çok ses çıkarBen hiç evlenemezdım o adamında ağzına...
Kocam varsa etmediği ederdim hayatta en kıymetlim varsa oda kızımdır dünyayı yakarım onun için sen önce kendi çocuğuna sahip çık doğurmakta nevar
Koltuğu o aldı sayılmaz Ki haberim bile yoktu ben istemedim hatta vazgeçeceğimi söyleyecektim yani istemediğimi annem kırılır yapma kullan al dedi çocuk sahibi olan herkes milyarder değil bir de benim 4 çocuğum yok 2 çocuğum var
Utanmazsa kendi bilir aramdaki mesafe kalkar dağ olur bu kadar sıkıntı yapmaOkulda arkadaşlarıyla problem yaşaması, kavga etmesi başka mesele, kocaman bir adam tarafından darp edilmesi başka bir mesele... Ama bir veli çocuğuma vuracak olsa gene sessiz kalmam gene sessiz kalmam. O kimki benim çocuğuma vuracak? Eşinizle konuşup uyarı yaptırdığımız da utanacak mı sizce gerçekten? Utanacak birisi olsa zaten yapmaz ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?