- Konu Sahibi YeldaBaris
-
altınımmm burdada buldum seni :) kız bende SAZ KURSUNA gitmiştim 3 4 ay kadar sürdü ama hala çalamıorum benim de sazım oyle evde duruyooo keske bende devam edebilseydim :)çok güzel bir konu olmuş canım en azından burdan gaza gelerek evet bende bir şey yapmalıyım demeli ve yapmak istediklerimizi faaliyete gaçirmeliyiz.
ben kendim için ımmmmm dün ilk defa paraya kıyıp pahalı bir ayakkabı aldımnormalda çok para vermem açıkçası ama son zamanlardaki koşturmaca ve eşimin bana verdiği gazla çalışıyorum okadar para kazanıyorum güzel bir ayakkabı hakkım diyerek iki tane harika kaliteli ayakkabı aldım. bunun yanı sıra evde yürüyüş yapmaya çalışıyorum. bide kendim için bebe yapmaya çalışıyorum.
yapmak istediğim daha çok sey var henüz düzenimi tam oturtamadım ama bir an önce yapıcam mesela saz kursuna gitmeyi istiyorum sazım var evde daha önce gittim yarım kaldı. daha çok şey yazdıkça uzar.
bende arkadaşlara katılıyorum ve evlendik vs diye kendimizi bırakmamalı tam tersi eş vs için değil kendimiz için birşeyler yapmalıyız. bizden bedenimizden daha kıymetli ve varki hayatta. önce can sonra canan
Konu çok iyi olmuş, yazılanlarda motive edici . Müsait bi ara dönüp yazacağım buraya inşallah
çok güzel bir konu olmuş canım en azından burdan gaza gelerek evet bende bir şey yapmalıyım demeli ve yapmak istediklerimizi faaliyete gaçirmeliyiz.
ben kendim için ımmmmm dün ilk defa paraya kıyıp pahalı bir ayakkabı aldımnormalda çok para vermem açıkçası ama son zamanlardaki koşturmaca ve eşimin bana verdiği gazla çalışıyorum okadar para kazanıyorum güzel bir ayakkabı hakkım diyerek iki tane harika kaliteli ayakkabı aldım. bunun yanı sıra evde yürüyüş yapmaya çalışıyorum. bide kendim için bebe yapmaya çalışıyorum.
yapmak istediğim daha çok sey var henüz düzenimi tam oturtamadım ama bir an önce yapıcam mesela saz kursuna gitmeyi istiyorum sazım var evde daha önce gittim yarım kaldı. daha çok şey yazdıkça uzar.
bende arkadaşlara katılıyorum ve evlendik vs diye kendimizi bırakmamalı tam tersi eş vs için değil kendimiz için birşeyler yapmalıyız. bizden bedenimizden daha kıymetli ve varki hayatta. önce can sonra canan
Süper:)Her akşam 1 saat plates yapıyorum ve inanın çok rahatlatıyor ınsanı.
altınımmm burdada buldum seni :) kız bende SAZ KURSUNA gitmiştim 3 4 ay kadar sürdü ama hala çalamıorum benim de sazım oyle evde duruyooo keske bende devam edebilseydim :)
AYY bende çok seviorum bir iki tıngırdatsam yeter bana :) aslen nerelisin sen canım :)canım ben sonradan anladımki benım gittiğim kursta hayır yok çünkü on saat nota öğretiyolar sanatçımı olcam sanki. 3 5 parça çalım yeter. babam gitti 5 gün falan takır takır 3 parça öğrendi az rahatlayım yine gidicem saz sesini türküyü çok seviyoru ben datlum :)
AYY bende çok seviorum bir iki tıngırdatsam yeter bana :) aslen nerelisin sen canım :)
hemsoo sun sen ya ben de sivaslıyım
kim eşliğinde video felan mı yoksa eğitimin var mı_?Her akşam 1 saat plates yapıyorum ve inanın çok rahatlatıyor ınsanı.
internetten ebru şallı ile yapıyorum uzun zamandır yaptıgım ıcın ezberledim hareketlerı zaten bazen videoya bakmadan yapıyorum.kim eşliğinde video felan mı yoksa eğitimin var mı_?
internetten ebru şallı ile yapıyorum uzun zamandır yaptıgım ıcın ezberledim hareketlerı zaten bazen videoya bakmadan yapıyorum.
bende geçenlerde denedim ve ilk gün zorlandım fazlaca sonra bıraktım :)
ama tekrar yapabilirm..
mümkünse link atar mısın_?
kedilerimiiii :)İlk 1 2 gun çok ağrın olur ama sonra ınan alışacaksın butun hareketlere youtubeden ebru şallı ile plates derslerı de orda nerenı calıştırmak ıstıyorsan o hareketlere çalış canım ben suan karın ve basen calısıyorum. Gereklı olan aletlerıde aldım ınternettenplates hocası gıbı hergun evde taytları cekıyorum ağırlık olarakta 2 tane kedım var 10 kilolar onları kuullanıyorum
aynen kedılerı ebru şallıda çocuklarını kullanıyor :d birini sağına birini soluna koyuyor her harekette öpüyr bnde kedılerıme yapıoyorumkedilerimiiii :)
aneeeem :))
komediye bak..
bende evde ekliptik bisikletim var onda çalışırken taytımı ayakkabbımı giyiyiorum :)
isteği artıo insanınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?