Mutlaka herkesin ayrı bir güzelliği vardır, zaten hiç kimsenin mükemmel tarifi yoktur, mükemmel birisi yokturda..
Bu kişi benim yanımda başka kızları gösterip bak çok güzel değil ama beni çeken bir tarafı var demesi, illaha güzel olcak değil ama beni çekmeli bir kız ayrıcada bana sende beni çekecek bişey yok demesi canımı çok sıktı..İnanın ben görüşmek istemedim onunla bu laflarından zorla, yine arayan o oldu..
Sorunları vardı, evet tam çözemedim. İnanın güzelce konuştum kaç kere bak böle yaparak etrafında kimse kalmayacak dedim, bana sendemi gidiyorsun dedi? evet dedim, artık dayanamıyorum senin bu hareketlerine demiştim. Tabiki düzelmedi dahada dozunu arttırdı, işi yanımda kızlara bakarak onlara ne tatlı ne güzel şansa bak, banada neleri geliyor demeye kadar götürdü..
Onun dış görünüşü elbetteki yakışıklı ve hoş değildi. Ama çevresindeki insanlara acımasızca eleştirmeye bayılan biri, bununda dobralık ve doğruluk olarak görüyor içinde. Ben onun beni sevmesini beğenmesini önemsedim, asıl sorunumda ondan sonra başladı.Buradaki yazan herkesin fikirlerini dikkate alacağım, sizede çok teşekkürler..
konuyu baştan sona okudum, elime bi sopa alıp o adama dalasım geldi.
Başkaları için değil, kendiniz için birşeyler yapmak istiyorsanız yapın. Sizi beğenmeyen, kıran, inciten bir insanla beraberliğinize son vererek en doğru şeyi yapmışsınız.
Bence hiç benimsemeyin,tınlamayın bile.
Kendisi çok mu yakışıklı ,bulunmaz hint kumaşı peki :mymeka: size böyle konuşabiliyor.Kendini brad pitt sanıyor olmalı
Sakın kendinizi değiştirmeyin hele hele sizi beğenmeyip sürekli aşağılayan biri için sakın yapmayın bunu.Bırakın ne düşünürse düşünsün.Onu hayatınızdan çıkarın siz hatta.
Sizi beğenmeyen biriyle ne işiniz olabilir ki daha fazla..
Psikolojinizi bozmaktan başka işe yaramıyor baksanıza.Hem madem sizi beğenmiyor yanınızda ne işi var öyleyse
ayyy parçalarım ben böyle adamı.
oyle bir insandan kurtulduguna sevin. terbiyesiz saygisiz bir insanmis! dislerinde sorun varsa yaptir tabiiki ama senin kendine has bir durusun ve imajin var dolayisiyla seni oldugun gibi sevecek bir insan gerek.. Benim kusurlarim var cokca bir kulagim cok az duyuyor dislerim yamuk kiloluyum ama esim bana dunya guzeli muamelesi yapiyor mukkemel hissettigim zamanlar bile oluyor kendimi ama aynaya baktigim zaman bu kadar simarma kendini ele al sinyalleri aliyorum.. kendin icin yapmalisin bir seyleri.. yasinida takma yasini sev cunku baska caren yok her gun omrumuzden gidiyor elin kompleksli tipleri icin kendine olan guvenini bitirme..
Çok teşekkür ederim desteğiniz için..Sevmek dediğiniz gibi herşekliyle kabul etmektir. Zoruma giden bu kişide bunu söylüyor, ama bana o kişi sen değilsin diyor, ruhen yıktı beni.
Ona inanmamdaki neden geçmiş ilişkilerim, sevilmedim bi türlü, bi taraftan yaşım yolun yarısına yaklaştı, halen bekar olmam, bi taraftan yaşadığım hayal kırıklıkları böle düşünmeme neden oldu.
Dişlerimi yaptırıyorum şuan, iyi gelecek gibi..ondan sonra her güldüğümde acaba karşımdaki kişi dişlerime bakıyormu? acaba içinden ne çirkin dişleri var? diye düşünüyormu oluyordu..Şimdi hiç olmazsa bunu üzerimden atarım diyorum.
olmazmı saçlarım kısa dikiyordum...eski sevgilim uzun saç hastasıydı hep laf sokardı bilinç altıma nasıl yerleştiyse uzatacağım diye canım çıkıyo...
çok şişmansın diyordu...165 boy 50 kiloyum hala zayıflamaya çalışıyorum..
boyun kısa dediler diye boya taktım uzatmak için neler yapmadım ki...
bi zaman sonra öz güven iyice oturunca beni allah böyle yaratmış sen kimsin ki yargılıyorsun diyorum tipime laf edenlere...
yoksa yedirir kafayı:icecream:
semtembercım o nasıl kompleksli bir tipmiş ya. uzak dur ondan neyaparsa yapsın sakın görüşme lütfen..hiçkimse böyle bir muameleyei haketmez..o önce insan sonra erkek olsun..
yaşını da hiç takma..insanlar sen yaşlarında öyle bir mutluluk yakalıyolar ki çoğu zaman..inan.
dişlerini yaptırıyor olmana da çok sevindim..çok ii gelecektir sana..
arkasından da saç, cilt. giyim olarak da yenilikler yaparsın belki kendinde..yüzüne bile bakma o ve onun gibilerin..kendisi nasıl allah bilir tövbe tövbeee...
böyle birşey yaşamadım ama ne olursa olsun ben kendimi olduğum gibi seviyorum ........insan kendini severse herşey ona vız gelir kimseye kulak asma ...güzellik göreceli bir kavramdır başkasına çok güzel gelen bir başkasına göre çirkin ve itici olabilir yani........
nasıl kişilikmiş bu erkek arkadaşın akıllara zarar...
bu tarz kendini bir şey zanneden bulunmaz hint kumaşı gibi olanların altından
kesin bir şey çıkar...bence asıl kendine güvenmeyen özgüveni gelişmemiş olup
bazı kompleksleriyle bunu bastıran kişi sevgilinmiş...
mümkün olduğunca uzak dur ...sen kendine güven ve inan gerisi
boş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?