Merhaba arkadaşlar, kendimize nasıl güvenebiliriz sice? bu konuda sizlerin fikrinizi almak istedim. Biraz daha açarsam konuyu dış görünüşümle alakalı sıkıntılarım var, aslında son erkek arkadaşımı tanıyana kadar öle bir takıntım yoktu. Devamlı benim çirkin olduğumu söylüyordu, heryerime bahaneler buluyordu, sık sık seni kimse almaz gibisinden imalarda bulunuyordu. Onunla görüşmeyi kestim, fakat burda peşimi bırakmayanda yinede kendisidir o ayrı bir konu..
Neyse ondan fazla bahsetmek istemiyorum,anlattıça tadım kaçıyor....
sizlerde böle dönem dönem sorun yaşadınız mı? nasıl atlattınız bu durumu? sanırım yaşımla ilgilide takıntılarım başladı, yakında 34 yaşında olacağım, o kişinin ister istemez dediklerini benimsiyorum gibi...eyvahedigeldismile
bazı insanlar karşısındakini istediği gibi bi şekle sokmak isterler ..
karşısındakinin güzelliğini görmek yerine istediği şekilde olsun ama benim olsun derler..
bende yaşadım bunu ablacım oysa her yaşın bi güzelliği var
kimisinin gözleri güzel değildir ama yanağındaki küçücük bi gamze yüzünü mükemmel gösterir..
kimisi kiloludur ama o kadar güzel giyinir ki karşısındaki onu daha tatlı daha güzel görür..
bayan olarak kendimize güvenip güzel yanlarımızı ortaya çıkarmak en doğrusu..
bu sadece dış görünüş değildir biliyosun insanın kalbi güzel olduktan sonra her türlü yüzüne yansır..
ve bence 30lu yaşlar bi bayanı olgun, alımlı, cezbedici ve en güzel gösteren yaş..
ben böyle düşünüyorum :)
Her zaman derim; "birine 40 defa sen aptalsın dersen aptal olur" diye...
O yüzden çevremizde bize negatif elektirik veren herkesten mümkün mertebe uzak duracağız...
Neyse ki ayrılmışsınız,bence artık geçmişe sünger çekin,şimdiki hayatınızın tadını çıkarın..
Teşekkür ederim larisa..haklısın aslında ama bunu defalarca söyleyince ister istemez bir takıntı oldu bende. Daha önceki ilişkilerimde hep başarısız... bir neden aradım, sanırım buldumda..dış görünüşüm etken dedim..ama o ana kadar inan kendimi gayet güzel buluyordum, şuan çevrem hep bu nu desede sanki karşı cinsten onay almadan huzura eremeyeceğim..
O kişi çok çirkin biri bunu ona söylediğimde anca gülüyordu canım..Kendi hastaydı benide sağlığımdan etti..
Kendinizde beğenmediğiniz taraflarınız nelerdir, burdan değişikliğe başlayabilirsiniz...
Mesela ten renginize göre uygun bir renge saçınızı boyatmak, yüzünüze göre uygun bir değişik kesimle saçınızı değiştirmek ilk adım olabilir...
Kendinizden bahsederseniz, yardımcı olabiliriz...
Ayrıca erkek arkadaşınız için yorum yapmaya bilmem gerek varmı!!!
O adamı (!) etrafınızdan uzaklaştırmakla başlamalısınız işe..:icecream:
Sizi gerçekten seven ve değer veren biri, emin olun bu kadar net bir şekilde olumsuz yönlerinizi görmez veya görse de bu şekilde inciterek dile getiremez.. :umursamaz:
Peşinizden ayrılmaması hiiiç kriter değil aslında..
Belki saplantılı bir insandır, belki sıkıntıdan takılıyordur vs milyonlarca sebebi olabilir.
Size değer verse zaten "madem bu kızı beğenmiyorum, eleştirecek bir sürü olumsuz yönünü görüyorum, onu inciteceğime uzak durayım" derdi. Bencil işte..:umursamaz:
herkesin çevresinde var bu tip insanlardan..
kendisine güveni olmayan bence o ..
eğer kendisine güvenseydi bu güveni sana sonuna kadar hissettirir ve iyi hissetmeni sağlardı ..
zaten bi insanın arkadaşı, dostu, eşi, sevgilisi vs .. yanındakine huzur, güven vermeli ki yanındaki de mutlu olabilsin ..
hayatta her şey bi tecrübe ..
sıkma canını güzelliğinin farkına var pozitiflik insana huzur veriyo yarım saat öncesine kadar moralim
bozuktu ama burda böyle konuşunca dinleyince nasılda iyi hissettim kendimi .. illa birine gerek yok
sen kendi kendinin tadına var opuyorumnanaktan
ben teşekkür ederim paylaştığın için ..
inşallah en kısa zaman da her şey süpppperrrrrrr oluuurrrr ..
ve inşallah ALLAH herkese hakettiği mutluluğu sonuna kadar yaşamayı nasip eder..
:1hug:
opuyorumnanaktan
bazen dünyanin en güzel insani olsa bile erkekler cok güzelsin falan demiyolar
o biraz karsisindaki havalanmasin diye sanirim hepsi degil amacogu böyle
buna takilmayin eger siz kendinizde olumsuzluklar buluyorsaniz görsel bir degisim yapabilirsiniz
tabi bundan kastim estetik degil atiyorum sacinizi boyarsiniz kilo verirsiniz yada zayifsaniz alirsiniz vs...
Kendinde beğenmedin yanlar varsa onları sadece ve sadece kendin için değiştirebilirsin.Mesala uzun boyluymuşsun kambur durmanı gerektirecek bir durum değil bu.Aksine salına salına yürümelisin.Görüntüden ziyade sağlığın için de dik durmalısın.
Dişlerinde sorun varsa yine sağlığıniçin bir adım atabilirsin.
Kendimize bakmalıyız,erkekler ya da başkaları için değil,sadece ve sadece kendimiz için.
Öyle abuk subuk konuşan ,aklınca seni aşağılayıp kırmaya çabalayan bir erkeğe de haddini bildirip yekmeyi basmalısın.
Hepsi bu kadarcık...bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?