- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi Tirilaylaylom
-
hepsı hormonların sucu :)
ben kendımı yuruyuse cıkarak toparlamıstım
eger evde oturursanız depresyona gırersınız
bırde bunun lohusalıgı varGerçekten öyle mi ? Hormonlar yüzünden mi böyle oluyorum . inan ki bakkala yada markete çıkmak bile külfet geliyor. Daraliyorum her yerde . ve çiğlik atmak üzereyim artik.
Merhaba
Dokulen sacları hic dert etme yenisi gelecek. Saçlarımın Ön kısmı dokuldu hamileyken bildiğin kel oldum. Cicili bicili bandanalar taktım.
Kilo aldım Özellikle goguslerım 2 3 beden buyudu ya ay nasıl mutluydum nasıl anlatamam..
Sana verebileceğim tavsiye. Aynadaki kadını sev sen boyle de güzelsin. Alınmış kilolar dokulmus saclar buyumus basenlerle. Hatta penguen gibi yurumenle :) herşey eskisi gibi olacak. İcindeki mucize varlık seni biraz degıstırdı o kadar :)
Ya öyle değil.
Evet saclarimin onleri gitti iyice. Kel olmaya başladım ama canımı sıkan o yada değişen vücudum değil ki.
Ben aynada bedenen değişmiş ve buna ek olarak çökmüş solmus bir kadin görüyorum.
Meleğim isterse 90 kilo yapsın onları dert etmiyorum. Iradem güçlüdür yani
Ama ruhumda var bi tuhaflık.
Hani boğulma hissi gibi. Hersey guzelken bu kadar heyecanliyken bu hissettiğim saçma sapan şeyleri anlamıyorum. Elimden gelse kendımı odaya kapatıp çiğlik çığlığa bağıracağım.
bırde bunun lohusalıgı var
korkutmak ıcın soylemıyorum hanı lohusalıga bılerek gırersenız daha bılınclı olunuyor :)
hamılelıkte bunu yasamayan yoktur sanırım... cok normal
ustesınden gelırsınız gecıcı bır surec
cok guzel bır anne olacaksınız ve emınım sıze hamılelık cok yakısmıstır
:) hava cok soguk olmasa gıyının sıkıca bır yuruyuse hava almaya veya kuafore gıdın derdım ama o kadar sogukkı en guzelı guzel bı sac ve el ayak bakımı yapmak guzel gıyınmek sacların seklını degıstırmek ballı sut yapıp guzel bır kıtap okumak :)
Ohh sal gitsin. Birgun de cirkin takil :) hangimiz yedi yirmi dort guzeliz ki? kendini boyle hissettigin icin oyle goruyorsundur ayrica. Buyuk bir bardaga sicak bir bitki cayi koy yasla kendini arkana al eline bi kitap okumaya basla. Anin tadini cikar. Sonra guzel bir maske tarifi ara onu karistir yapistir yuzune bak nasil kendine geliyorsun. Mutlulugu secmek bizim elimizde. Ama boyle hissediyorsan da bi ara da boyle takil neolmus. Hep mi mutlu olmak zorundayiz? Degiliz. Gun gelir nasil olsa yeniden canlaniriz. Hayat inisli cikisli..oyle kabul edelim. Gelip gecer bu gunler..allah anali babali buyutsun. Pitircik dunyaya gelince cok yorulacaksin suan keyfini cikar.
Hah iste bak. Bütün bunları yapmak isterim ama bedenim çökmüş hissediyo. Saglikliyim dinç ve iyiyim ama bedenen bu ağır his ruhumu daralttikca daralttı. Inan ki öğlen yataktan çıkıp kahvaltı yapmaktan bile nefret eder hale geldim.
Lohusalik depresyonu ile ilgili bi konu okumuş ve yorum yapmıştım.
*zaten normalde de böyle hissediyorum ben lohusa depresyonu olsam bile fark etmem* e getirmiştim lafı.
Acaba depresyonda olabilir miyim ben?
Eger oyleysem kurtarın kızlar beni. Enerjim tükeniyor sanki.
aslında suan hıslerınızın sebebı endıseHah iste bak. Bütün bunları yapmak isterim ama bedenim çökmüş hissediyo. Saglikliyim dinç ve iyiyim ama bedenen bu ağır his ruhumu daralttikca daralttı. Inan ki öğlen yataktan çıkıp kahvaltı yapmaktan bile nefret eder hale geldim.
Lohusalik depresyonu ile ilgili bi konu okumuş ve yorum yapmıştım.
*zaten normalde de böyle hissediyorum ben lohusa depresyonu olsam bile fark etmem* e getirmiştim lafı.
Acaba depresyonda olabilir miyim ben?
Eger oyleysem kurtarın kızlar beni. Enerjim tükeniyor sanki.
Aynadaki kadini degıstırmek senin elinde. Bakim yap kendine biraz mesela o zaman ruhun da otomatik düzelir. Sanırım o da içinden gelmiyor degil mi?
Disari cik yuru temiz hava al. Hormonlardan dolayi.Iyi forumlar hanımlar..
Uzatmadan giriyorum konuya....
bugün aynaya bakıyordum öyle. Yüzüme gözüme kaşıma burnuma..
6 aylık hamileyim.
Bu süreçte bedenen neler yaşadığımı az çok biliyorsunuzdur.
Aynaya baktığımda solmus, bitmiş tükenmiş bir kadin gördüm.
Saçlarım dokulmekten iyice seyreklesmis* zaten çok azdı ve dökülüyordu saçlarım*
Çirkin hissetmedim ama kendimi kendime çok yabancı hissettim. Aynadaki kadin ben miyim hala soruyorum kendime.
Ne oluyor bana. Neden böyle hissediyorum. Nerden çıktı bu tuhaf duygu.
Sebebini hiç bilmiyorum
Aynaya baktığımda gördüğüm kadını unutamıyorum. Aynaya her baktığımda bu duyguyu hissedecek miyim
Bu nedir ?
Bu bi kaç gündür içimde bi burukluk var. Ne yemek yemek ne dışarı çıkmak hicbirsey yapmak gelmiyor içimden.
Gülmek mutlu hissetmek istiyorum ama bunu da başaramıyorum . eskisi kadar güçlü hissetmiyorum kendimi. İçimde öldüm de haberim mi yok. Aynadaki kadına ne olmuş ...
Ağlamaklı ve aşırı sinirliyim. dikkatim hep dağınık sanki. 1haftadir KK de zaman geçiriyorum kafa dağıtmak için. Ne bileyim ya. Ne yaptığımı da bilmiyorum sanırım.
Üsengec bi insan değilim ama kipirdamaya mecalim yok sanki.
Off offff
Önerileriniz varmi bu konuda. Kendimi nasıl toplayabilirim?
aslında suan hıslerınızın sebebı endıse
vucut yorgunlugu
kolay degıl bır can buyutmek tamamen sızın ustunuzden beslenıyor
ıkı kat enerjı efor sarfedıyorsunuz
ama aynı zamanda suan en guclu oldugunuzda donem
bunu avantaja cevırın derım
boyle gıtmez elınıze bırsey de gecmez
boyle her anın tadını cıkaran neselı gulerek doguma gıden zafer ısaretıyle dogumdan cıkan bırı olmak ıstersınız degıl mı
bıyerden baslamak gerek
en basta zor gelecek
ama sonra ılk adımı attıkdan sonra hosunuza gıdecek sıze enerjı gelecek
kendınızı mutlu gormek sızı mutlu edıp tesvık edecek
estafurullahEvet hicbirsey içimden gelmiyor.
Inanki tuvalet im geliyor. Sıkışiyorum hatta ama resmen altima isiyene kadar gidemiyorum. 1 haftadır bu modda salak gibi birsey oldum.
bebıs ıcın alısverıse cıktınız mıSen bunları yazarken ve ben okurken gaza gelmem gerekiyor biliyorum. Ama bi kipirti bile yok. Tik yok ya. Hala suratim buruşuk muşamba gibi
Ağlamak geliyor hep içimden.
Kardeşim geldi tatil diye. Bu sabah daha. Ama onun mutluluğunu bile gölge altında yaşıyorum. Etrafıma da zarar veriyorum sanırım
Inan ki zaten o kadar yoruluyorum ki. Melegimin gelmesiyle dinleneceğim. Bunu ciddi söylüyorum. En azından zoruma gitmez canıma birseyler yaparken.
Suan bile yorum yaparken resmen dudagim cenem buruşuk muşamba gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?