Kendimle olan derdim

11 bittiyo yarın nasipse cisiyete bakılacak doktor randevum var inşallah 12. haftada belli olur diyordu doktorum yarına kadar uyuyamam zaten bakalım pipimi görcez yoksa dudumu bilmiyom çok heycanlıyım

Bize Dr 19 haftaya kadar prenses demişti :)) sonra ayrıntılı Ultrasyonla bakınca* fazlalığı var %90 erkek dedi.

Bakalım dogana kadar supriz olmazsa erkek bekliyoruz :)

Bu haftalarda bazen doğru olmuyor cinsiyet . benim Dr um tecrübeli olmasına rağmen yanilmisti. Bence 19 haftada ayrıntılı Ultrasyonla bakana kadar cinsiyetine kesin gözle bakma derim ben. Çünkü belki erken olsada alışveriş yaparsın sonra cinsiyet farklı derse zor duruma düşersin.

İnşallah sağlıklı bir evlat olur canım. Allah tamamina erdirsin inşallah.

Bu arada o sivilceler kusuyorsan eger ondanda oluyordur. Benim kusma 3 . ayin ortasına doğru bitmişti.

o kusmaları sorma mutfak resmen kokuyor bana bende bi garibim karmın acıkıyo kıyılıyor sanki güzel yiyorum sonra hepsini çıkartıyorum rahatlıyorum sadece ayran yada süt yudum yudum içebiliyom millet kilo alır bn kilo verdim resmen

Okuduğum ve tecrübe ettiğim kadarıyla her hamilelik kişiye özel oluyor. Ben de ilk 3 ay eziyet cekmistim kusmaktan. Suyu bile kusuyordum.
Dr ilaç verdi ama bi sure sonra bıraktım. Kimyasal sonuçta diye. Zaten vitamin alıyorum suan.

Maalesef o kusmalara pek çözüm yok. Ama sunu rahatlıkla diyebilirim ki 3 Aydan sonra en rahat dönem e giriyorsun. Ben 3 Aydan sonra kilo almaya başladım. Şimdiye kadar toplamda 5 kilo almışım* geri vermediysem tabi*

Doğuma kadar ne olur bilmiyorum.

Bu arada koku olayına hala çözüm yok. Resmen hersey iğrenç kokuyor. Hemde hersey. Bazen kendi vücudum bile kotu kokuyor burnuma.

Bu arada koku olayına hala çözüm yok. Resmen hersey iğrenç kokuyor. Hemde hersey. Bazen kendi vücudum bile kotu kokuyor burnuma.
töbe yarabbi bazen eşim bile kokuyomuş gibi geliyor geldiği gibi anyoya giriyo sonra yanıma geliyo napimm yaa üzülüyomda ama kokuyoo

töbe yarabbi bazen eşim bile kokuyomuş gibi geliyor geldiği gibi anyoya giriyo sonra yanıma geliyo napimm yaa üzülüyomda ama kokuyoo

Bi konu okumuştum daha geçenlerde. Kendi evi koktuğu icin evine giremeyen üye vardı. Iste o en kötüsü.

Çünkü koca ev.

Odaya sprey sıkıyorum ve sabah mis gibi bir koku karşılıyor beni . denemelisin

Bi konu okumuştum daha geçenlerde. Kendi evi koktuğu icin evine giremeyen üye vardı. Iste o en kötüsü.

Çünkü koca ev.

Odaya sprey sıkıyorum ve sabah mis gibi bir koku karşılıyor beni . denemelisin
oda spreyi kullanıyorumda heralde alerjim var spreylere fazla sıkamıyorum hapşuruyorum hep saol canım

oda spreyi kullanıyorumda heralde alerjim var spreylere fazla sıkamıyorum hapşuruyorum hep saol canım

Yok o hapsuruk ondan degil. Ben muhakkak her gun 2 li hapsuruk yaşıyorum. Bi keresinde gene ikili geldi oturuyordum tuhaf bi pozisyonda. Hapsuu Hapsuu dedim ama bi baktım isemisim altima ne günlerdi ya. Şimdi hala hapşuruyorum ama gelince ayağa kalkıyorum yavaşça. Böylece altima isemiyorum

hamilelikte saclar pek dokulmez bunun icin bir doktora gittiniz mi
aksine dogumdan sinra dokulur

Bence depresyondasınız.
Hamileliğim boyunca kendimi daha güzel,daha iyi hissettim. Hala karnım büyüdükçe ne kadar yakıştığını düşünüyorum aynaya bakınca.
Tabi ki kendimi beğenmediğim günler oldu ama o zaman da saçım makyajım kıyafetim ile daha iyi hissettirdim.
Yaşadığınız sorunlar varsa onlar etki olabilir.

Bu dediklerinin aynisi bende de oldu bi ara. Ama benim evde 85 yasinda baba var. Istedigim gibi disari cikamiyorum. Istedigim gibi tv izleyemiyorum. Bir yere gitsem kostur kostur eve geliyorum. Bazen evde bogazımi sıkıyorlarmıs gibi oluyor hemen o saatte bir sey uydurup markete bile olsa disari cikiyorum.

evett aynı benn oluyo arada napalım

Moralimiz çok bozuk bugün ikinci doz asi icin hastaneye gittim. Aşımı oldum. Sonra bide tartiliyim dedim.

52 çıktım. Ustumdekileri çık 51.
1hafta önce 55 çıkmıştı .usstumdekileri çık 54.

Nasıl olur da kilo veririm. Moralimiz çok bozuldu çok normal değil bu ya. Canım çok sıkkın

Gerçekten öyle mi ? Hormonlar yüzünden mi böyle oluyorum . inan ki bakkala yada markete çıkmak bile külfet geliyor. Daraliyorum her yerde . ve çiğlik atmak üzereyim artik.

evli değilim, hiç çocuğum olmadı :) ama düşünsenize; içinizde bir insan büyüyor. bu kadar yabancı hissetmeniz bence çok normal. Önemli olan depresif hallerinizin farkında olmak. ve siz farkındasınız. Daha önce yazılmış; evde durmayın. yürüyüşü alışkanlık haline getirin. İnanın faydasını görürsünüz.

Sağlıklı şekilde bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle

Amin canım INSALLLAAHHHHHH
Bu süreç geçici bunu biliyorum. Yabancı olduğum bi duygu da değil açıkçası depresif haller. Ama bugün asi icin hastaneye gittim. 5 dk yürüme mesafesinde özel bi hastane. Eve nasıl attım kendimi bilmiyorum. Dışarda olmak istemiyorum.. Insanlarla konuşmak dahi istemiyorum. Evdeyim şuan. Odaya geçtim mis gibi yatıyorum. Şuan dışarda olduğumdan daha mutlu haldeyimm

Reactions: KV_

Tatlım neden tedavi olmuyorsun? İnan kötü birşey değil. Bağımlılık yapacak birşey değil,nedir bağımlılık yapan biliyor musun? Hastalığın ilerlediği zaman,sen ilaçsız iyi olmayacağını düşünmeye başlıyor ve bırakamıyorsun. Bu tamamen senin düşünen ile alakalı kız kardeşimden biliyorum.
Bende depresyon yaşadım ve tedavi oldum 1 bucuk sene kadar kullandım.
Şimdi 8 ay oldu kullanmıyorum,gayet iyiyim. Eskisinden daha pozitif daha az alıngan,daha sakinim.
Yani kendine bunu yapma derim. Böyle devam edersen daha kötü olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…