Canım limonu dilimle cildine sür renk eşitsizliğine birebirArkadaşlar ben kendimi makyjasız çirkin hissedıyorum. Aslında fark da ediyor. Cildimin pürüzsüz olmasını istiyorum. Malesef renk eşitsizliklerim var ne kullnadıysam fayda etmedi. Bir bb Krem bile yokmuş gibi durup cildimi mükemmel gösteriyor. Ama hergun sürmek de zarar veriyor. Kendimle cildimle nasıl barışabilirim? Bir de nerdeyse tüm arkadaş çevrem hep makyajlı gördü beni. Hafif ama kurtarıcı kalem hafif parlatıcı gibi. Çevrenin makyajsız bakışları sanki hastaymısım gibi.
Kalıcı makyaj da abdest geçer mi diye endişe ettiğimden denemedim.Dudak ve kaşlara kalıcı makyaj yaptırabilirsiniz. Cildinizi her gün gül suyu ile temizleyin, fırçayla cilt masajı yapın.
Teşekkürler deneyeyim.Canım limonu dilimle cildine sür renk eşitsizliğine birebir
Teşekkür ederim. Deneyeyim.Milleti boşversene sen. Cildinden önemli mi?
Pirinç unu sür hergün, bir kaç saat bekle, soğuk suyla durula. Cildi sıkılaştırır,pürüzsüzleştiriir, çilleri azaltır, akneleri yok eder. Daha ne?
Teşekkür peki bb glow da su geçiriyor mu acaba aynı mantık mı ki?Dövme/ makyaj abdeste engel değil. Su geçiyor. Geçmese o yapılan yer buruşur ve hatta küflenmeye yol tutardi.
Merhaba bu sabah limonu dilimleyip yüzüme sürdüm. Yüzüm yandı ve kıpkırmızı oldum normal mi :) normalde de hep kızarıklık olur cildimde. Su bazlı bir nemlendirim var ne yapsam renk eşitsizliğim geçmiyor.Canım limonu dilimle cildine sür renk eşitsizliğine birebir
Limon cildi tahriş eder ozellikle cildiniz hassassa kullanmayinMerhaba bu sabah limonu dilimleyip yüzüme sürdüm. Yüzüm yandı ve kıpkırmızı oldum normal mi :) normalde de hep kızarıklık olur cildimde. Su bazlı bir nemlendirim var ne yapsam renk eşitsizliğim geçmiyor.
Canım bende de vardı aynı sorun esmer tenliyim özellikle de çene kısmım kararmıştı resmen ilk başlarda 2 günde bir limon sürdüm yakıyor tabi hatta kabuk falan da attı ama bende baya işe yaradıMerhaba bu sabah limonu dilimleyip yüzüme sürdüm. Yüzüm yandı ve kıpkırmızı oldum normal mi :) normalde de hep kızarıklık olur cildimde. Su bazlı bir nemlendirim var ne yapsam renk eşitsizliğim geçmiyor.
Ben de deneyeyim teşekkür ederim :) inşallah ben de de etki eder .Canım bende de vardı aynı sorun esmer tenliyim özellikle de çene kısmım kararmıştı resmen ilk başlarda 2 günde bir limon sürdüm yakıyor tabi hatta kabuk falan da attı ama bende baya işe yaradı
Şikayet ettiğim bb kremli hali değil. Bb kremsiz hali. Renk eşitsizliği çok kötü duruyor.sadece bb ile muhteşem oluyorum diyorsunuz ama şikayet ediyorsunuz komik geldi.
Arkadaşlar ben kendimi makyjasız çirkin hissedıyorum. Aslında fark da ediyor. Cildimin pürüzsüz olmasını istiyorum. Malesef renk eşitsizliklerim var ne kullnadıysam fayda etmedi. Bir bb Krem bile yokmuş gibi durup cildimi mükemmel gösteriyor. Ama hergun sürmek de zarar veriyor. Kendimle cildimle nasıl barışabilirim? Bir de nerdeyse tüm arkadaş çevrem hep makyajlı gördü beni. Hafif ama kurtarıcı kalem hafif parlatıcı gibi. Çevrenin makyajsız bakışları sanki hastaymısım gibi.
Bence boşuna kendinizi yoruyorsunuz gereğinden fazla takılmayın. Sıfır makyajla kim güzel ki dünyanın en güzel kadını olsa solgun duruyor görüyoruz magazinde.. Ben kendimi beğenen bir kadınım çevremde de beğenilirim ama tabiki makyajlı halimle makyajsız halim farklı. Ama ben makyajsız halimi de kabullendim ve sevdim. Önemli olan sizin kendinizi her zaman beğenmeniz kabullenmeniz çünkü kimse kusursuz değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?