Kendimle sorunlarım, bakımlı olma isteği

Bakım rutinlerinizi acaba paylaşabilir misiniz? Özelden yazamadım size.

Merhaba bende sizin gibi madecassol krem ve bepanthol nemlendirici kullanıyorum fakat madecassol kremi gece sadece lekelerin üstüne sürüyorum yani sadexe lokal olarak, sabah uyanınca da nemlendirici olarak bepanthol sürüyorum. Siz tüm yüzünüze mi uyguluyorsunuz madecassolü merak ettim

Evet ben tam uyguluyorum canım. Ama az alıyorum ürünü, ince tabaka halinde. Zaten sürttüğümüz zaman bembeyaz krem gibi oluyor.,

MADECASSOL devamlı kullanıyor musunuz? bir ay bir hafta gibi ara veriyor musunuz?

Kalıcı makyaj da abdest geçer mi diye endişe ettiğimden denemedim.
Kalıcı makyaj uzmanı ve eğitmeniyim. Bu uygulama işin ehli kişilerde yaptırırsanınız doğal cilt ile uyumlu su bazlı pigmentlerle çalışılır ve abdest geçirir. Ama bazı yerler ucuz olsun diye dövme boyaları yağ bazlı pigmentle çalışır bunlar ömür boyu çıkmazlar ve abdest geçirmez .

Canım limonu dilimle cildine sür renk eşitsizliğine birebir
Renk eşitsizliği ve cilt pürüzlüğü için dermepen, bb glow ve plazma işlemleri yapıyorum. Kaş, dudak ve eyeliner kalıcı uygulamalarıda yaptırarak her zaman fresh ve canlı durabilirsiniz.

Limonda bulunan sitrikasit cildimizde bulunan melanin sentezini inhibe ederek lekeleri azaltır aynı zamanda yüksek oranda C vitamini bulunur ciltte anti aganing etkiye sahiptir kırışıklara ve cilt pürüzlerine iyi gelir . Bal ve yoğurt ile karıştırarak sürebilirsiniz . İçine aleo vera bitkisi suyuda katarsanız mükemmel cildini olur. Ayrıca pirinç suyu kojikasit ihtiva eder be renk açar pirincş az suda haşlayın ve ezin cildinizde hem botox etkisi yaratacak hem de lekelere şyi gelecektir . Kore kadınlarının güzellik sırrı bu pirinç maskesinde gizlidir.

bende makyajsız sarilik gibiyim makyajlı harikayim yapacak bisey yok

Merhaba,bende makyaj yapmayan biriyim.Ama yüzümde ufak tefek siyah nokta problemlerim ve ton eşitsizliğim vardı.Bunun için eczaneye gittim.Bana sensilis marka yüz yıkama köpüğü verdiler.Sabah akşam düzenli kullanıyorum.Cilt tonumu dengeledi siyah noktaları giderdi yağlı görünüm azaldı.Maske vb. şeylere hiç gerek yok cildimiz iyi bir şekilde temizlenirse parlak ve duru görünebiliyormus.Tavsiye ederim:) onun dışında abartılı makyaj malzemelerini her gün suratınıza boca etmenize gerek yok.Kişisel temizlik,ter kokusunu önlemek vs bir bayanın rutin bakımıdır zaten bakımlı olan herkes makyaj yapmalıdır diye bir kaide yok sayın arkadaşım rahat ol :)

Bir dermatoloğa gidin bence bu kadar rahatsızsanız. Yüzünüze öyle herşeyi sürmeyin, tahriş eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…