mesleğim yokki vasıfsız elemanım temizlik çay fabrika 20 yere başvurdum yok çoguda asılıyor malesefCok üzüldüm gercekten adiniza ama mesleginizle ilgili bisi bulamiyorsaniz baska isler baksaniz ?
inşaAllah işe gidincede çocuğa kim bakacak sorunu var ama onu halledecem inşaAllahİnşallah en yakın zamanda iş bulursunuz
Çocuğunuzu kesinlikle bırakmayın. Annenizi bu konuda kesinlikle dinlemeyin. Ne demek o babasının soyu çok yanlış bi düşünce ya. Çok pişman olursunuz ileride.
yok malesef para sorunu yüzünden minübüse binip iş kura dahi gidemiyorum oğlum devlet ana okuluna gidiyor onun bile çoğu ihtiyacını alamadımBirikmişiniz varsa çocuğu yarım gün kreşe verip o arada meslek edinme kurslarına devam etseniz nasıl olur?
5 6 ay içinde fırsat imkan buldukça gittim ama olmadı .Allahım oğlumla ayırmasınAllah yardımcınız olsun geçmiş olsun evladınızı bırakmayın onun için kendinize sahip çıkın Allah a sığının. Siz ayakta durmak zorundasınız. İşkura fln baktınız mı?
Peki eşiniz nafaka veriyor mu?yok malesef para sorunu yüzünden minübüse binip iş kura dahi gidemiyorum oğlum devlet ana okuluna gidiyor onun bile çoğu ihtiyacını alamadım
İnşaAllah Rabbime sığındımSaniyormusunki yanlarina kalacak..
Allah hakemdir.
Kimsenin yanina birakmaz aldigi ahlari..
Insallah bir an once is bulursunuz.
Evladinizla birlikte mutlu olursunuz
İşkura internetten kayıt olabiliyorsunuz gitmenize gerek Yok oradan iş ilanlarını meslek kurslarını fln takip edin ailenizinde eşinizden aşşağı kalır yanı yokmuş vicdansızlıktayok malesef para sorunu yüzünden minübüse binip iş kura dahi gidemiyorum oğlum devlet ana okuluna gidiyor onun bile çoğu ihtiyacını alamadım
yok bana vermiyor maaşı hacizli bu kadının parasını yiyorPeki eşiniz nafaka veriyor mu?
önceden kayıt oldum şifreyi unutmuşum bir türlü düzeltilemediİşkura internetten kayıt olabiliyorsunuz gitmenize gerek Yok oradan iş ilanlarını meslek kurslarını fln takip edin ailenizinde eşinizden aşşağı kalır yanı yokmuş vicdansızlıkta
hiç bilmiyorum ki evde 6 7kişi var benden başka en yaşlı genç ergen çocuk vsBilmiyorum fikir olur mu size ama evden call center elemani olarak calisabilirsin . Onun icinde uni metzunu olman gerekmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?