- 27 Kasım 2018
- 580
- 809
- 23
İlgilenin bu konu ile oradan çok iş çıkar size göreönceden kayıt oldum şifreyi unutmuşum bir türlü düzeltilemedi
6 7 aydır ailemle bu konuyu konuşuyorum ve artuk anlatmaktan vazgeçtimGeçmiş olsun, zor bir süreç elbette. Ama çocuğunuzu bırakmak zorunda değilsiniz. Bu konuda lütfen annenizle konuşun ve bu bakış açısını değiştirmesini sağlayın. Bu da sadece sabırla ve mücadeleyle olur. Siz bıkmadan usanmadan doğru bildiğiniz yolda yürüdükçe inanın bir şeyler değişecek ve destek gelecek. Yeter ki bu olumsuzluklar sizin direncinizi kırıp pes ettirmesin. İş aramaya devam edin, annenizin desteğini alın ve güçlü olmaktan hiç vazgeçmeyin. İlerde işler yoluna girince bu mücadelenizle gurur duyacaksınız..
çok uğraştım ve hâla devam ediyorum vazgeçmiş değilim ama yoruldum birazİlgilenin bu konu ile oradan çok iş çıkar size göre
Allah razı olsunYanlış anlamayın da benim annem çocuğumu benden çok seviyor bile olabilir. Büyük konusmayim ama asla terk etmez çocuğumu. Bu büyük bir güvence. Artık ve anne babalar vardan sonra ne ananne,babanne varlara geçeceğiz sanırım. Allah yardımcınız olsun.
bizim aile yapısında kız dan olan pek sevilmiyormuş anlamış oldumYanlış anlamayın da benim annem çocuğumu benden çok seviyor bile olabilir. Büyük konusmayim ama asla terk etmez çocuğumu. Bu büyük bir güvence. Artık ve anne babalar vardan sonra ne ananne,babanne varlara geçeceğiz sanırım. Allah yardımcınız olsun.
İnanın heryerde içerde adamınız olması gerekiyor ama yine denerimSize bir sey soyleyeyim mi.Buyuk ilde tasiyorsaniz valilige ilcede yasiyorsaniz kaymakamliga gidin.İskurdan elinizin bos dondugunu aldatilma durumunuzu ce ailenizin cocugunuz ile ilgili sizi nasil zor duruma soktugunu anlatin.Size namuslu bir is bulunmadini isteyin.İnanin eliniz bos donmezsiniz.
Sağolun eski eş karakterinden tek istediğim oğlumun kafasını karıştırmaması ama mümkün gözükmüyorAllah yardımcınız olsun, tez vakitte güzel bir iş bulursunuz inşallah, aileniz oglunuzu bırakmanızı nasil isteyebiliyor hayret doğrusu, eski eşiniz kendi pisliginde boğulur umarım...
Herkes kendi derdinde kuzum insanlar sadece krndini düşünür olmuş malesef kadın olmak zaten zor bitde boşanmış olmak ...Bazen aklima, bu durumlari yasayan ve ayni ilde yasayan kk kadinlarinin tanisip ev arkadasi olmalari, ailelerin yapmadigini
Ayni acilarla sinanmis birbirini anlayat derttaslar olarak beraber yasamalari fikri geliyor.
Sacmada olsa ne biliyim, imkansizda degil hani
işte benim destekcim yokSizi çok iyi anlıyorum Ablamda işsiz ve çocuklarıyla ortada kaldı ki eşi çok zengindi ablamda lise mezunu hiç çalışmamış biriydi. Onun şansı eşinin babasının onlara ev vermesi oldu. Ama iş evle bitmiyor çok sıkıntılar çekti. Şimdi2 yıl sonunda toparlandı. Herkes o kadar hayran ki hayat mücadelesine. Ayakta inatla durmasına. Tabi bizlerde hiç yalnız bırakmadık yeğenlerimize sahip çıktık. Ablamda bi şirketin yemeğini temizliğini yapıyor evlerden de sipariş alıyor bizim desteğimizle de geçiniyor çocuklarının başında kocaya ihtiyacı yok ama biz ailecek vicdanıyız nasıl atsaydık evden
hayir hayir yaniliyorsunuz.Bu onyargiyi kirin lutfen.Ben univ. İken ev arkadasimla kavga ettim ve yurttan yer bulamadim.Gittim vslilige anlattim durumu.Onlarda kyk yurt bolfe mudurunu aramislardi.Gityim bolge muduru bana bayagi bir nasihat gerdikten sonra param olmadigi icin adimi soyleyip gec. Dedi.uzun bir sure bedava deblet yurdunda kalabildim.Derdinizi sikintinizi goren sizi bis gondermeyecektir.İnanın heryerde içerde adamınız olması gerekiyor ama yine denerim
inşaAllahhayir hayir yaniliyorsunuz.Bu onyargiyi kirin lutfen.Ben univ. İken ev arkadasimla kavga ettim ve yurttan yer bulamadim.Gittim vslilige anlattim durumu.Onlarda kyk yurt bolfe mudurunu aramislardi.Gityim bolge muduru bana bayagi bir nasihat gerdikten sonra param olmadigi icin adimi soyleyip gec. Dedi.uzun bir sure bedava deblet yurdunda kalabildim.Derdinizi sikintinizi goren sizi bis gondermeyecektir.
hayir hayir yaniliyorsunuz.Bu onyargiyi kirin lutfen.Ben univ. İken ev arkadasimla kavga ettim ve yurttan yer bulamadim.Gittim vslilige anlattim durumu.Onlarda kyk yurt bolfe mudurunu aramislardi.Gityim bolge muduru bana bayagi bir nasihat gerdikten sonra param olmadigi icin adimi soyleyip gec. Dedi.uzun bir sure bedava deblet yurdunda kalabildim.Derdinizi sikintinizi goren sizi bis gondermeyecektir.
hayir hayir yaniliyorsunuz.Bu onyargiyi kirin lutfen.Ben univ. İken ev arkadasimla kavga ettim ve yurttan yer bulamadim.Gittim vslilige anlattim durumu.Onlarda kyk yurt bolfe mudurunu aramislardi.Gityim bolge muduru bana bayagi bir nasihat gerdikten sonra param olmadigi icin adimi soyleyip gec. Dedi.uzun bir sure bedava deblet yurdunda kalabildim.Derdinizi sikintinizi goren sizi bis gondermeyecektir.
Bi aile nasıl destek olmaz berede annelik babalık Allah kalplerine merhamet versin sn çaresizken nasıl mutlular biz aç kalsak ta beraber kalalım derdik ki Allah a şükür durumumuz iyiydiişte benim destekcim yok
yığınlada rahatsızlığım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?