Kendimle yüzleşme ,hayat-benve oğlum -diğerleri

6 7 aydır ailemle bu konuyu konuşuyorum ve artuk anlatmaktan vazgeçtim

Yanlış anlamayın da benim annem çocuğumu benden çok seviyor bile olabilir. Büyük konusmayim ama asla terk etmez çocuğumu. Bu büyük bir güvence. Artık ve anne babalar vardan sonra ne ananne,babanne varlara geçeceğiz sanırım. Allah yardımcınız olsun.

Allah razı olsun

Size bir sey soyleyeyim mi.Buyuk ilde tasiyorsaniz valilige ilcede yasiyorsaniz kaymakamliga gidin.İskurdan elinizin bos dondugunu aldatilma durumunuzu ce ailenizin cocugunuz ile ilgili sizi nasil zor duruma soktugunu anlatin.Size namuslu bir is bulunmadini isteyin.İnanin eliniz bos donmezsiniz.

bizim aile yapısında kız dan olan pek sevilmiyormuş anlamış oldum

İnanın heryerde içerde adamınız olması gerekiyor ama yine denerim

Allah yardımcınız olsun, tez vakitte güzel bir iş bulursunuz inşallah, aileniz oglunuzu bırakmanızı nasil isteyebiliyor hayret doğrusu, eski eşiniz kendi pisliginde boğulur umarım...

Bazen aklima, bu durumlari yasayan ve ayni ilde yasayan kk kadinlarinin tanisip ev arkadasi olmalari, ailelerin yapmadigini
Ayni acilarla sinanmis birbirini anlayat derttaslar olarak beraber yasamalari fikri geliyor.

Sacmada olsa ne biliyim, imkansizda degil hani

Allah yardımcınız olsun, tez vakitte güzel bir iş bulursunuz inşallah, aileniz oglunuzu bırakmanızı nasil isteyebiliyor hayret doğrusu, eski eşiniz kendi pisliginde boğulur umarım...
Sağolun eski eş karakterinden tek istediğim oğlumun kafasını karıştırmaması ama mümkün gözükmüyor

Sizi çok iyi anlıyorum Ablamda işsiz ve çocuklarıyla ortada kaldı ki eşi çok zengindi ablamda lise mezunu hiç çalışmamış biriydi. Onun şansı eşinin babasının onlara ev vermesi oldu. Ama iş evle bitmiyor çok sıkıntılar çekti. Şimdi2 yıl sonunda toparlandı. Herkes o kadar hayran ki hayat mücadelesine. Ayakta inatla durmasına. Tabi bizlerde hiç yalnız bırakmadık yeğenlerimize sahip çıktık. Ablamda bi şirketin yemeğini temizliğini yapıyor evlerden de sipariş alıyor bizim desteğimizle de geçiniyor çocuklarının başında kocaya ihtiyacı yok ama biz ailecek vicdanıyız nasıl atsaydık evden

Herkes kendi derdinde kuzum insanlar sadece krndini düşünür olmuş malesef kadın olmak zaten zor bitde boşanmış olmak ...

işte benim destekcim yok
yığınlada rahatsızlığım var

İnanın heryerde içerde adamınız olması gerekiyor ama yine denerim
hayir hayir yaniliyorsunuz.Bu onyargiyi kirin lutfen.Ben univ. İken ev arkadasimla kavga ettim ve yurttan yer bulamadim.Gittim vslilige anlattim durumu.Onlarda kyk yurt bolfe mudurunu aramislardi.Gityim bolge muduru bana bayagi bir nasihat gerdikten sonra param olmadigi icin adimi soyleyip gec. Dedi.uzun bir sure bedava deblet yurdunda kalabildim.Derdinizi sikintinizi goren sizi bis gondermeyecektir.

inşaAllah

insanlar en yakınımlar o kadar kötü çıktı ki kimselere güvenemez oldum

insanlar en yakınımlar o kadar kötü çıktı ki kimselere güvenemez oldum

Bende bosaniyorum ve sanirim en buyuk sansim ailem..
Annemin destegi olmasaydi basaramazdim.
2 cocugum var bendeler, olurumde vermem onlari, onlar icin katlandim yillarca hoduge

Bu surecte okula basladim bide :) tasam azmis gibi vizelere hazirlaniyorum.
Is ariyorum diger yandan.
Aynen dedigin gibi, dayin olacak yoksa cok zor..
Seni cok iyi anliyorum.
Emin ol bugunlerde gececek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…