• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendinden 13 yaş büyük biriyle evlenmek

mihrr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
132
11
98
Gaziantep
Birini sevip sayiyorsaniz bile ileride 13 yas farki sorun olur mu ki? Tecrübesi veya fikri olanlar cevap verirse çok sevinirim.

senin yaşının kaç olduguna bağlı
ne kadar önemli olup olmadıgı :ssz: yaş kaç?
25 üstüysen eğer
sorun olmaz. ama daha küçüksen olur

Son düzenleme:
Ben 26 o 39 ben sorun olmayacagini dusunuyoru ama... Cevap için tesekkur ederim.

senin yaşının kaç olduguna bağlı
ne kadar önemli olup olmadıgı :ssz: yaş kaç?
25 üstüysen eğer
sorun olmaz. ama daha küçüksen olur
yasin kac

Birini sevip sayiyorsaniz bile ileride 13 yas farki sorun olur mu ki? Tecrübesi veya fikri olanlar cevap verirse çok sevinirim.
Kesinlikle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senin yasında 25 üstü olduğu icin, sorun olmaz, hatta daha iyi olur diye düsünüyorum. Malum adamlar zor büyüyen varliklar😉

18 yaşını geçtikten sonra hiçbir sorun yok bana göre :) Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ arasında 12 yaş var ama bak ne güzel bir çift. senelerdir öyle =)

Şöyle bir dezavantajı olabilir. Adam 70 yaşına geldiğinde artık hastalıkları başladığında sen 57 olucan. Senin de tam gezip tozma dönemlerin olucak normal şartlarda. Ama hayatın ne getireceği belli olmaz. Yine de bugün bakıyosun 70 yaşındaki adam 55 yaşındaki kadından dinç olabiliyor.

Şu an anlaşma açısından sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Adamın ilk evliliği mi çocuğu var mı falan bilmiyorum bunları da düşün. ama yaş dışında her şey mantıklıysa olabilir.

bi kere olgunluğun yaşla ilgisi yok . olgun olur diye düşünürsen çok beklersin . yaşı büyük diye kompelskli bile olabilir . baskıcı kıskanç olabilir . bütün bunları göze alırsan sorun olmaz . ama yaşıtlarının gibi bir evliliğin olmaz bence ..

Ben fazla oldugunu dusunmuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oladabilir olmayadabilir. Sana bagli. Benim esimle aramda 15 yas var

Soyleki es adayin bi sure uzun yada kisaligi kisiligine kalmis sana eziyet edebilir fazlaca kisitlayabilir yas farkindan oturu ama sonrasinda sabredersen rayina oturur cevremde biyle bi kac tanidigim var..

Adam dinc ve dinamikse olabilir bence sende ufak degilmissin

Back
X