Kendinden, erkeklerden utanmak

Hiç şeker, unlu gıdaları bırakıp denediniz mi? Tüyler şeker yemeye bağlı olarak bile değişebiliyor. Yediklerinizle bir bağı var mı; bakın isterseniz.

Söylediğim şeyi başka tarafından algılamışsın. Kendini beğenmene engel olduğunu düşündüğün bir durum yoksa sen zaten kendini çok rahat, mutlu ve güzel hissedersin. Ama anormal bir durum varsa bir sağlık sorunu olabilecek kadar anormal ya da hayatını ciddi ciddi etkileyen işte o noktada müdahale ettirebilirsin. Yoksa sen kendini seviyorsan kendini beğeniyorsan kimseye laf düşmez. Benim lafım ciddi manada kıl problemi yaşayan birisine “yokbir şey yaptırma kendini böyle sev, seni seven böyle sevsin” diyen insanla. Senin kendini daha iyi hissedeceğin bir versiyonuna dönüşmeni istemeyen kişiye kızıyorum ben. Oturmuş tek tek bedeninle ilgili paylaşımda bulunmuşsun. Bu söylediklerin seni sen kendini sevdikten sonra çirkin yapmaz. Ya da ciddi sağlık sorunu yaşatmıyorsa müdahale gerektirmez. Ama konu sahibi ciddi bir kıl sorunu olduğunu söylüyor. Belki hormonal bir durum var ya da farklı bir şey.

doktorlara guvenmiyorum
devlet hastanesinde her 10 dakikada bir yeni randevu veriliyor. soru soranlar, tahlil gösterenler vs de cabasi. hicbir doktorun yeterince ilgilendigine inanmiyorum .
hele kadin doguma gittim normalmis dedigin yerde.
ben de cok kadin doguma gittim mesela bekarken. duzenli smear testi yaptirdim, her gidişimde alttan muayane oldum hep "hersey cok guzel" dendi. hormon testi verdim adetlerimin süresi kisaldi diye doktorum "olur öyle, degerlerin gayet iyi" dedi. evlenmeden önce de cocuk düşünmeden kist mist bir problemim varsa halledeyim diye gittim doktorum yine bakti harika dedi yollamak istedi . hormon testi bile istemedi.
KKdan ogrendigin icin amh talep ettim, sonradan hormon testi yaptirdim.
bir baktim degerlerim oldukca kötü. birkac sene önce harika denen hormon testime baktim enabizdan tek tek inceledim, fsh 10mus mesela. Olmamasi gereken bir rakam ama ne beni uyarmis, ne ekstra bir sey bakmis yollamis.
daha bugun kkdan bir hanımefendiyle konustum. o da cok doktora gitmesine ragmen cocuk icin denedigi zamanlarda pcos oldugunu öğrenmiş, yasi 30lardayken.
yani "cok doktora gittim hormondan degil" diye düşünme
kendi kendinin doktoru ol. tahlil sonuclarini chatgptye yukle mesela tek tek sor killanmamla bu ilgili mıdır diye, neye baktirmaliyim diye o seni yonlendirir "şuna da baktir, şu bölüme git, şu testi talep et" diye belki cozebilirsin

Mutlaka yazilmistir butun yorumlari oluyamadim ama evde lazer cohazlarini denediniz mi? Ben onlarla epey azalttim, bir sure sonra tekrar cikar deniyordu, 9-10 sene oldu hala seyrek cikiyor. Ev tipi cihazlar o kadar yakmiyor

Kesinlikle katiliyorum yengec sana.
Yas 42 amh degerim 0.31 ve fsh, estradiol
, lh degerlerim sorgulattigimda menapoz donemine giriste oldugumu soyluyor
Doktora soruyorum hayir gayet iyi diyor :)
Takviye kullaniyorum ve haliyle menapoz oncesinde gerekli onemler neyse almak istiyorum cunku farkindayim kendimin.
Regl dongum kisalmaya basladi, kanama oranim daha azalmaya ve regl suremin de 8 gunden 5-6 gune dustugunu goruyorum doktora anlatiyorum olabilir diyor.
O sebeble ben kendi kendimin doktoru olmaya calisiyorum ve bu sureci rahat atlatmak icin arastiriyorum.

Ohoo benim 32 yaşında 2 gün gelmeye başladı.bazen düşünüyorum 3,5 sene sonra ne olacak diye? Ama doktora gidiyorum herşey çok ideal çıkıyor.kendim de araştirdim.erkek menapoz değerlerinden çok uzak.ben de anlamadım bu işi.

Amann ne kaçırdın sanki? Kocayı da bulmuşsun.

Az önce vücudum çatlatan geçilmiyor, her tarafım selülit dolu cart curt anlatan kadın hamileydi. sevmemişler mi sence? Benim vücudum çok güzeldir ne bir selülit ne bir çatlak, ne bir kararma süt gibi derler ya.böyle olmasını ben de istemezdim ama durumlar ortada yani.

Lazere git.Özellikle siyah ve sert kıllarda çok iyi sonuç alınıyor.Ben kumral ve açık tenliyim ama ilginçtir kıllarım koyu renk ve sertti.Çok etkili sonuç aldım.Tüylerim tamamen bitti.

Gözümün kenarında çıkmış bugün, sabah da onu öpüp gitti. Çatladın mı?

Konu sahibi çok fikrim yok konunuz hakkında ancak muhakkak fizyolojik bir sebebi vardır. Sadece teşhis edilememiştir. Üniversite hastanelerinden birine gitmenizi tavsiye ederim, sebebi bulup sorunu çözene kadar yakanızı bırakmıyorlar.

Konu sahibi merhaba, benim de göğüs ucu göbek sırt kalça vs saydığın yerlerde yoğun vardı.
PCOS var bende... Ev tipi lazer yapacaksın düzenli, hiçbir sıkıntın kalmayacak güven bana.
Bir de hayır erkekler kıl tüy konularına hiç takılmıyorlar buna da emin olabilirsin, sen kendini iyi hissetmek için temiz olmak kendini güzel görmek için yap... <3

Bence de öyle. Vücutta hiçbir şey sebepsiz olmuyor bir sebebi var ama ilk akla gelen seçenekler elendikten sonra araştırmaya devam eden doktor çok az.

fsh ve amh degerin ne, enabizdan bakip yazsana
ustte dedigim gibi ben de adet azalmasıyla gitmistim yillar once . orada kabak gibi fsh 10 yazmasina ragmen doktorum hersey cok guzel dedi yolladi

fsh ve amh degerin ne, enabizdan bakip yazsana
ustte dedigim gibi ben de adet azalmasıyla gitmistim yillar once . orada kabak gibi fsh 10 yazmasina ragmen doktorum hersey cok guzel dedi yolladi
Benim 7.13 falandı daha baktıralı çok olmadı.amh a bakmadı pahalı diye.internetten benim yaş aralığıma bakınca ortalama içinde görünüyor.o da normal çıkar ama bence çünkü diğer hormonlardan da aşağı yukarı anlaşiliyormuş.evlenmişsin çocuk düşünüyor musun?

devlet hastanelerinde bedava aslinda.
sadece sen talep edince yapıyorlar.
ben adetim azaldi diye gittigimde senin yaşındaydim. fsh 10 cikmisken "harika" demisti doktorum ki hic de harika degilmis.
ama seninki 7 iyi bir rakam.
daha yeni evlendim simdilik gundemimde yok ama düşünüyoruz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…