• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinden küçük erkekle evli olan var mı?

25-29 olsa olmazdı bence ama 35-39 normal. o yaşlarda karakter temelli oturmuş olur artık.
tabi başka etkenler de önemli.
kilo konusuna yorum yapamıycam yani şişman insan sevmiyosan yola devam etme. kilo vericem dedi diye biri ile evlenilmez.
25-29 olsa ne gibi sorun olacaktı?

Yanlış anlamayın da sizin önceki konunuzu hatırlıyorum. Neden daha tanımadan evlenmekten bahsettiniz ki? Önce bi tanıyın iyice, belki evlenmek istemeyeceksiniz. Daha kafanızda da tam oturmamış ki bueaya soruyorsunuz. Neyse umarım istediğiniz gibi olur. :)
Bence olur. Erkek arkadaşımla aramda 3 yaş var, gayet oluyor.

25-29 olsa ne gibi sorun olacaktı?

Bi sorun olacağını düşünmüyorum ben. 28-26 da olsa sorun olmaz, 29-26 da olsa sorun olmaz, 29-25 de. Bence 3-4 yaş o kadar büyük bir sorun yaratmıyor. Ben 29, sevgilim 26. Kesinlikle karaktere bakıyor bu işler.

Daha yüzyüze gelmediğin biriyle evlilik düşünmek hatta kilosuna kadar takmak ne kadar doğru ki?
kilo meselesini çözersiniz bir şekilde ama karakteri zayıfsa ona fayda yok işte..
yaş mesele değil kilosu varsa verir iyi bir destekle ama senin takacağın şeyler daha çok kişiliği vs olmalı.

39 yaşındaki hiç evlenmemiş bir kadın 35 yaşında yine hiç evlenmemiş kültürleri çok ta farklı olmayan bi erkekle sizce mutlu olabilir mi?

Daha cok tanımıyorum ama
Erkekte biraz kilo sorunu var, yeme problemi var galiba..zayıflayıp tekrar stres anında yiyerek kilo alanlardan...Şu an 111 kiloymuş vericem diyor

35 yaş erkek için kritik zaman, zira 30 yaş krizini aşamadıysa 35-37 arası tekrar vuruyor sıkıntılar. Kilo problemi olduğundan dedim bunu, bence biraz deşin 28-30 yaş arası neler yaşamış..

35 yaş erkek için kritik zaman, zira 30 yaş krizini aşamadıysa 35-37 arası tekrar vuruyor sıkıntılar. Kilo problemi olduğundan dedim bunu, bence biraz deşin 28-30 yaş arası neler yaşamış..

Annesi babası ayrı ama ne zaman ayrılmışlar sorayım..annesiyle yasıyor bu da sorun olacak gibi

Back
X