- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 44
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece erkek değil herkes için durum aynı aslında. Stres yönetimi olmayan insan da zor
25-29 olsa ne gibi sorun olacaktı?25-29 olsa olmazdı bence ama 35-39 normal. o yaşlarda karakter temelli oturmuş olur artık.
tabi başka etkenler de önemli.
kilo konusuna yorum yapamıycam yani şişman insan sevmiyosan yola devam etme. kilo vericem dedi diye biri ile evlenilmez.
valla benden daha aktif ha seks hayatımızda sıkıntı eşimin düşüncesizliğinden var yoksa kilosndan değil gayette o aktif ben daha hantalımSex te ve gunluk hayatta zor olmuyor mu? Aktif olamaz sonucta
25-29 olsa ne gibi sorun olacaktı?
39 yaşındaki hiç evlenmemiş bir kadın 35 yaşında yine hiç evlenmemiş kültürleri çok ta farklı olmayan bi erkekle sizce mutlu olabilir mi?
Daha cok tanımıyorum ama
Erkekte biraz kilo sorunu var, yeme problemi var galiba..zayıflayıp tekrar stres anında yiyerek kilo alanlardan...Şu an 111 kiloymuş vericem diyor
Yaş sorun değil canım. Beyefendinin boyu nekadar?
35 yaş erkek için kritik zaman, zira 30 yaş krizini aşamadıysa 35-37 arası tekrar vuruyor sıkıntılar. Kilo problemi olduğundan dedim bunu, bence biraz deşin 28-30 yaş arası neler yaşamış..
Tanımadıgınız bir erkekle evlilik dusunmenız enteresan degıl mı?
Anladım ama boyu nekadar kaç cm yani. Mesela 1,90 cm adamda o kilo farklı 1,70 cm de farklı ama yinede genelde çok fazla bir rakam.Benden uzun :)
Anladım ama boyu nekadar kaç cm yani. Mesela 1,90 cm adamda o kilo farklı 1,70 cm de farklı ama yinede genelde çok fazla bir rakam.
25 bi erkek için tam olgunluk yaşı olmaz genelde25-29 olsa ne gibi sorun olacaktı?
Odak noktanız karsı cins ve evlenmek, konularınız yorumlarınız hep bu yönde.Ya oyle değil...tanımaya değer mi zaman ayırıp onu danısıyorum...evlilik düşünüyorum demedim
25 bi erkek için tam olgunluk yaşı olmaz genelde
Odak noktanız karsı cins ve evlenmek, konularınız yorumlarınız hep bu yönde.
Umarım bir hata yapmazsınız
o zaman kimse 50 yaşından küçük erkekle evlenmesinBence erkekte olgunluk diye bişey yok hatta 45 e dogru artıp sonra tekrar 50den sonra cocukluga donuyorlar gibi geldi bana