- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi vesikaliyarim
İste bu gune dek yapmadığınız ıcın hata yapma sansınız daha cok gıbı. Yine de buyuk konusmayalımBugune dek yapmadıysam yine yapmam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İste bu gune dek yapmadığınız ıcın hata yapma sansınız daha cok gıbı. Yine de buyuk konusmayalımBugune dek yapmadıysam yine yapmam
o zaman kimse 50 yaşından küçük erkekle evlenmesin
Annesi babası ayrı ama ne zaman ayrılmışlar sorayım..annesiyle yasıyor bu da sorun olacak gibi
hmmm burcu ne biraz psikolojik analiz yapayım :)
HAHAHAHAAynı ben ve eşimi anlatıyorsunuz. Bizim de aramızda 4 yaş var (3,5 diyorum ben ona küçülterek, az ay farkı var da daha doğrusu 3,75). Biz de sizinle benzer yaşlarda tanıştık. Eşimde de kilo problemi vardı (hala var biraz) 106 kiloydu tanıştığımızda. O da aşırı karbonhidrat ağırlıklı beslenmeden o hale gelmişti. Evlenince 12 kilo falan verd ihiç rejim yapmadan. Bense aldım; ama biz çok mutluyuz. 4 yaş önemli bir yaş farkı değil aynı jenerasyonsunuz sonuçta yaşıt sayılırsınız.
Zamanında fazla kilolarımla bas etmiş biri olarak söylüyorum ; gercekten bu tamamen psıkolojık bir şey.
10 yılım bunları dusunerek geçti . Allaha şükür kurtuldum sayılır ama , cocuklugumun , genclıgımı cok etkiledi kilo mevzu.
Olay kiloda degıl aslında bu sebep, psıkolojısını bozan bir etki ettiğini sezdim , aday kişiyede . Yoksa 1 ayda verir , vermek problem degıl.
Psıkolojık olarak değerlendirip karar vermenizi öneririm.
Değil. Anne ve babası ayrı şehirde yaşıyor o üniversite zamanı evden ayrılmış o şehirden, ayrı yaşıyordu ailesinden, hep makarnayla besleniyordu :)Hadi yaa aynıymış..işte veremiyorlar kilolu olarak kabul etmek lazım...nası tanıdıysan oyle...
Bunun ana babası ayrıymış annesiye yasıyor...anneci mi seninki?
Valla burada en çok yazdığım yorum bu heralde; eşimden 4 yaş büyüğüm ve bir sorun olmuyor39 yaşındaki hiç evlenmemiş bir kadın 35 yaşında yine hiç evlenmemiş kültürleri çok ta farklı olmayan bi erkekle sizce mutlu olabilir mi?
Daha cok tanımıyorum ama
Erkekte biraz kilo sorunu var, yeme problemi var galiba..zayıflayıp tekrar stres anında yiyerek kilo alanlardan...Şu an 111 kiloymuş vericem diyor
ay eski eşim aslandı sevmiyorum pek aslanları
ayrıntılı yorum yazacağım sonra
2. Kocayı almışsın oh :))) ben daha 1 tane alcam die ugrasıom
ayy niye kızz 1 salak yüzünden aslanlara küsme benim de yükselenim aslanay eski eşim aslandı sevmiyorum pek aslanları
ayrıntılı yorum yazacağım sonra
Tesekkur30’lu yaşlarda bence normal. 20’li yaşlar olsaydı erkekte olgunluk olmayabilirdi ve sorun yaratırdı.
Birbirinizi tanıyın fiziksel özellikler boş. Hakkinızda hayırlısı olsun.
25-29 olsa olmazdı bence ama 35-39 normal. o yaşlarda karakter temelli oturmuş olur artık.
tabi başka etkenler de önemli.
kilo konusuna yorum yapamıycam yani şişman insan sevmiyosan yola devam etme. kilo vericem dedi diye biri ile evlenilmez.