• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinden küçük erkekle evli olan var mı?

Zamanında fazla kilolarımla bas etmiş biri olarak söylüyorum ; gercekten bu tamamen psıkolojık bir şey.

10 yılım bunları dusunerek geçti . Allaha şükür kurtuldum sayılır ama , cocuklugumun , genclıgımı cok etkiledi kilo mevzu.

Olay kiloda degıl aslında bu sebep, psıkolojısını bozan bir etki ettiğini sezdim , aday kişiyede . Yoksa 1 ayda verir , vermek problem degıl.
Psıkolojık olarak değerlendirip karar vermenizi öneririm.

Erkekte 115 kilo verilemeyecek bir kilo değil ki. Boyunun en az 1.80 olduğunu düşünerek söylüyorum bunu. 1,70 ise durum değişir. Kas kütlesi de önemli. 1.80'e 100 kilo kaslı bir tiple yağlı bir tip erkekte çok fark eder. Spor yapmışlığı kas yapmışlığı varsa diye düşünerek dedim verilemeyecek bir kilo olmaz o zaman.

HAHAHAHA :halay:Aynı ben ve eşimi anlatıyorsunuz. Bizim de aramızda 4 yaş var (3,5 diyorum ben ona küçülterek, az ay farkı var da daha doğrusu 3,75). Biz de sizinle benzer yaşlarda tanıştık. Eşimde de kilo problemi vardı (hala var biraz) 106 kiloydu tanıştığımızda. O da aşırı karbonhidrat ağırlıklı beslenmeden o hale gelmişti. Evlenince 12 kilo falan verd ihiç rejim yapmadan. Bense aldım; ama biz çok mutluyuz. 4 yaş önemli bir yaş farkı değil aynı jenerasyonsunuz sonuçta yaşıt sayılırsınız.
Hem erkekler geç olgunlaşır kadınlar erken olgunlaşır lafı bence bir yalan. Ben eşimden önce kendimden yaşça büyük erkeklerle çıktım olgun olur düşüncesiyle, yanlış bazı erkekler olgunlaşmıyor. Akıl yaşta değil baştadır. Olgunluk yaştan ziyade bir kişilik meselesidir. Anlaşıyorsanız sorun yok canım.

HAHAHAHA :halay:Aynı ben ve eşimi anlatıyorsunuz. Bizim de aramızda 4 yaş var (3,5 diyorum ben ona küçülterek, az ay farkı var da daha doğrusu 3,75). Biz de sizinle benzer yaşlarda tanıştık. Eşimde de kilo problemi vardı (hala var biraz) 106 kiloydu tanıştığımızda. O da aşırı karbonhidrat ağırlıklı beslenmeden o hale gelmişti. Evlenince 12 kilo falan verd ihiç rejim yapmadan. Bense aldım; ama biz çok mutluyuz. 4 yaş önemli bir yaş farkı değil aynı jenerasyonsunuz sonuçta yaşıt sayılırsınız.

Hadi yaa aynıymış..işte veremiyorlar kilolu olarak kabul etmek lazım...nası tanıdıysan oyle...
Bunun ana babası ayrıymış annesiye yasıyor...anneci mi seninki?

Zamanında fazla kilolarımla bas etmiş biri olarak söylüyorum ; gercekten bu tamamen psıkolojık bir şey.

10 yılım bunları dusunerek geçti . Allaha şükür kurtuldum sayılır ama , cocuklugumun , genclıgımı cok etkiledi kilo mevzu.

Olay kiloda degıl aslında bu sebep, psıkolojısını bozan bir etki ettiğini sezdim , aday kişiyede . Yoksa 1 ayda verir , vermek problem degıl.
Psıkolojık olarak değerlendirip karar vermenizi öneririm.

Aynen işte anne babası ayrı ondan mı diorum

Hadi yaa aynıymış..işte veremiyorlar kilolu olarak kabul etmek lazım...nası tanıdıysan oyle...
Bunun ana babası ayrıymış annesiye yasıyor...anneci mi seninki?
Değil. Anne ve babası ayrı şehirde yaşıyor o üniversite zamanı evden ayrılmış o şehirden, ayrı yaşıyordu ailesinden, hep makarnayla besleniyordu :)

39 yaşındaki hiç evlenmemiş bir kadın 35 yaşında yine hiç evlenmemiş kültürleri çok ta farklı olmayan bi erkekle sizce mutlu olabilir mi?

Daha cok tanımıyorum ama
Erkekte biraz kilo sorunu var, yeme problemi var galiba..zayıflayıp tekrar stres anında yiyerek kilo alanlardan...Şu an 111 kiloymuş vericem diyor
Valla burada en çok yazdığım yorum bu heralde; eşimden 4 yaş büyüğüm ve bir sorun olmuyor ;)

Görümceyle kaynana zamanında almıslar kendinden küçük erkekleri herifler 19 kendileri 23,24 yaşlarında parmaklarında oynatıyorlar ki siz 30 lu yaşlardasınız normal bence sorun yok ama sizi düşündüren kilo galiba

25-29 olsa olmazdı bence ama 35-39 normal. o yaşlarda karakter temelli oturmuş olur artık.
tabi başka etkenler de önemli.
kilo konusuna yorum yapamıycam yani şişman insan sevmiyosan yola devam etme. kilo vericem dedi diye biri ile evlenilmez.

Tamamiyle katiliyorum

Back
X