Kendine Güvenen Pkolu Hanımlar

canımcım hayırdır yoksa kıpırtılarmı varsırnaşık şey İnş....çatlatma ignesı nası cnm kolaymı o

kç gundur gıremedım ızak kaldım burdanda

bnde pko yum ama 42 kiloyum ballı polen karışımı,kecıboynuzu pekmezı,hergun ballı tarcın yiyom ama kılo mılo yok.bide 3 senelık evlıyım.ben zaten ıstemıomda cevremdekıler cok zayıfsın al biraz dıolar

kızlar ya bide ovülasyon testi dıe bişe varmış duydunuzmu.ben bu ay almayı düşünüyom.bu test ilişkiye girmemız gereken(yumurtanın catladıgı) zamnları gösterıyomuş mesela test hergun yapılıo çift çizgi cıktıgı günler ilişkiye gırılıo.şansın artıyokaydirigubbakcemile3
bılen gören yapan varmı?

canım çatlatma iğnesi yumurtanın çatlamasını sağlıyo yumurta takibi yapıyo doktor yumurta 18-22 ml olduğunda çatlatma iğnesi oluyosun veeeeee beklemeye başlıyosun sositosositobenim 4 kez oluşum ama bu ay daha değişik hayırlısı canım ya allahtan ümüt kesilmez allah hepimizin yardımcısı olsun

ben duydum ama görmedimde kullanmadımda ben tedavi olduğum için her ay ultrasyonda bakıyo doktor kaçırmamam gereken günleri:sm_cool: söylüyo doktorum :smiley-cool:

aşılama olan yokmuuuuuu kızlar yaaaaaaaaaaaa nereye saklandınız aşılama olanlar :1ninca:hadi çıkın gelin bana kim yardım edecek bacularımmmmmm

canım inşallah tutar aşılanmda bebişiene kavuşursun.bnm henuz tedavım olmadıgı için bı alıyım deneyım ovulasyon testını

aşılama olan yokmuuuuuu kızlar yaaaaaaaaaaaa nereye saklandınız aşılama olanlar :1ninca:hadi çıkın gelin bana kim yardım edecek bacularımmmmmm

iyi akşamlar arkadaşlar....

buse_burcu benim tüp bebekten önce negatif üç tane aşılamam oldu demiştim hatırlarsın belki....

kısaca anlatmaya çalışırım canım...ilk önce yumurtalarının gelişmesi için ilaç veya iğne kullanıyorsun yumurtalar istenen boyuta ulaştığında çatlatma iğneni oluyorsun ( aslında buraya kadar işlemler diğerleriyle aynı ) 36 saat sonra hastaneye gittiğinizde eşin sperm veriyor bitakım işlemlerden geçiyor spermler yıkama vs..daha sonra muayene olduğun pozisyonda ilk önce katater denilen aletle rahim ağzı açılıyor ve spermler enjekte ediliyor yarım saat dinlendikten sonra eve gidiyorsun canım korkulacak hiiiçç bişey yok... bu işlemin normal ilşkiden tek farkı spermlerin hastane ortamında yıkandıktan sonra enjekte edilmesi....

umarım yardımcı olabilmişimdir arkadaşım :1hug:

buse_burcu bu arada umarım aşılamaya gerek kalmadan bu ay hamileyiiiiiiiiimmmmm diye başlık açtığını görmek nasip olur :teytey:

merhaba arztez...

bende duydum ovulasyon testini ama almak kısmet olmadı bi türlü..adetlerinde düzenliyse bence çok işine yarar canım...çok fazla uğraşmadan en kısa zamnda hamilelik haberiyle gelmen dileğiylee...iyi geceler...

cimecıgım ah adetlerım cok duzenlı deıl işte şu tarcınla bal kaşımını yedıgımden beri 2 aydır düzenlii.inşalla byle gıderde.aminnn cnm aminnnn hepımız inşallah.kızlar ama kafanıza sakın takmayın ben iş düşünüyom iş arıom bakıom.sızde baska seyler düşününki.hayal kırıklıgı olmasın=)))))) amaaan bida denerim deyinn

çok saol bitanem çok yardımcı oldun iyiki varsınız arkadaşlar

canım adet düzensizliğin için soğan kürünü dene derim tabi içebilirsenkafamçokkarıştıben içtim adet düzensizliği için deil ama yumurtamın gelişmesi için faydasını gördüm kafanıza takmayın diyosun ben artık takmamaya çalışıyorum bide aöf sınavlarım var haftasonu ders çalışıyorum o yüzden pek aklıma takılmıyo bu aya kadar çok takıyodum ama kendimi çok umutlandırıyodum bu ay kesin hamileyim diye adetim oluncada çok kötü oluyodum en çok ta eşim için çok üzülüyodum çocukları çok seviyo seni baba yapamıycam falan diye saçmalıyodum tabi çok kızıyodu:mymeka:canımız saolsun artık öyle düşünmüyorum allahım ne zaman ol derse o zaman olur gün geçtikçe daha çok umutlanıyorum:içelim:

arztez canım tedaviye başlamadıysan ovülasyon testini al derim yumurtlama günlerini kaçırma umarım tedaviye gerek kalmadan bizi teyze yaparsın

kızlar ben üç ay önce memleketime gitmiştim bide orda muayne olayım dedim prof doktor tahlillerim sonuçlarımı gösterdim tedavi aşamalarımı kullandığım ilaçları iğneleri gösterdim bu tedaviyle hiç bi sonuç alamazsın dedi eşimin sperm tahlilini istedi benim rahim filmimi istedi tüplerin açık olup olmadığını öğrenmek için bide laporoskopi olacaksın kistleri temizlenecek sonra tedaviye başlayacaksın dedi bu ayda olmazsa aşılamaya geçmeden laporoskopi mi olsam ne dersiniz akıl verin bana canlarım

arztez canım tedaviye başlamadıysan ovülasyon testini al derim yumurtlama günlerini kaçırma umarım tedaviye gerek kalmadan bizi teyze yaparsın

cnm yaa sogan kürünü herkes dedıde içememki bi kere yaptım öğüre öğüre bi hal oldum bılıom ya sogan oldugunu suyuda bı acayıp.ııııııııııyhhhhhhhhh.bn tarcın bal yıyom şimdilik ıyı gıdıo bakalım nolcak.kıstelerı ptlatıomuş(inş)
tamm cnm alcam ovulasyon testı kesın alcam bu ay.tetıkte beklıyım=))
cnm bnm ya olcak hepımızın bebışlerı olcak eşlerımız baba olcak biz bebşlerimizin teyzelerı olcas;belkı ılerde buluşup konuşcaz toplancaz.bnde oyle umutlanıorum her ilişkide ama snra unutuyorum hemn.ne gusel bnde gırcem a.ö.s gırcem umrım form dagıtımı durmamıştır

arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım. üç aşılama ve bir de tüp bebek denemem var tabi ki hepsi de negatif. şuanda beklemedeyim. OHSS riskine karşı denemelerinizde dikkatli olmanızı, doktorunuzu iyi seçmenizi ve özellikle ilaç dozunun iyi ayarlanması konusunda dikkatli olmanızı öneririm.
deneme yapanların hayırlı sonuçlar almasını dilerim.

feriferi canım hoşgeldin aramıza canım inşallah sonucun pozitif olur bize hamile haberini verirsin canım ohss ne oluyo hiçbizaman umudunu yitirme 1. olmazsa 2.de oda olmazsa 3.de olacak gelecek yavrularımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…