Kendine Güvenen Pkolu Hanımlar

canım cevabın için çok teşekkür ederim şuan tedavi olmuyorum
bana laparoskopi yapacagını söyleyen doktoru bıraktım
başka bi doktora gidecegim oda önerirse mutlaka yaptırırım
laparoskopiyle kisterin alındıgını bilmiyordum aşılama öncesi yapılırsa sonuç alınabilir bi başka konuda kafama takılıyor ocak ayından sonra başayacagım tedaviye
aşılama mı tüp bebek mi yaptırsam diye düşünüyorum daha fazla zaman ve maddi yıpranmak istemiyorum kafam çok karışık 3 kez aşılama olmadıgında devlet yardımı alamıyoruz sanırım, 2kez çatlatma tedavisi gördüm onlarda aşılama tedavisi yerine geçmiyor degilmi sanki öyle bişey duymuştum bilgisi olan biri varsa bilgilendirrise çok sevinirim

canım aşılamada da şansını dene derim çatlatma iğnesi aşılama yerine geçmiyo bu farklı bir uygulama rahim filmi çekindinmi eğer bi sorun yoksa aşılamayı dene bakarsın bu yolla hamile kalırsın

rahim flimi çekildi canım hiç bi sorun yok şükürler olsun
aşılama deneyecegim sanırım ocakdan sonra başlayacagız o zamana kadar iice düşünüp taşınıp bi karar veririz biliyosunuz tedaviler insanı çok yıpratıyor ama bu yolda kolay bi yol degil mutlaka sıkıntılar çekicez

nasılsınız bayanlar ben glukofenle uğraşıyorum rüya aleminde gibiyim valla hep bi baş dönmesi hep bi göz kararması bugün sabah içmedim dışarı çıkmam gerekiyodu:umursamaz baş dönmesiyle bi yerde yıkılıp kalmayım diye içmedim:umursamaz: ama vicdanım sızladı sonradan offf geçsin artık bu yan etkileeeeerrrmafoldumben

ARKADAŞLAR BENDE PıCOLUYUM
5 AYDIR UGRAŞIYORUZ GEÇEN AY ÇATLATMA ıGNESı VURUNDUM REGLı GÜNÜM GELDı ÇATTI AMA BıŞEY YOK GıBı 1 HAFTA ÖNCEDEN BELıRTıLER OLDU GEÇTı BAKALIM HAYIRLISI NEYSE O OLSUN ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
BıDE ARKADAŞALR BEN BU AY ıLAÇSIZ ıLK ADETıMı OLCAM ACABA GECıKıRMı UMUTLANMASAMMI DıYORUM AMA 2 GÜN ÖNCE GEBELıK TESTı YAPTIM BıRı TAM DıGERı YARIM ÇIKTI SıLıK GıBı ıLK DEFA BÖYLE OLDU ACABA HAMıLEMıYıM

alkisalkisalkisiçimden bi ses hamilesin diyo tatlım inşallah hamilesindir :Saruboceq:bidaha yapsana test

elifim glukofeni bende kullanıyorum ben yatarken içiyorum o yüzden ilacın yan etkilerinden etkilenmiyorum doktorum gece yatarken iç demişti sende öyle yap bence çünkü ağır bir ilaç bünyenin alışması zor oluyor.

eşim çok istiyor 36 yaşında ne yapcam bilmiyorum

canım bizim istememizle olmuyo bazı şeyler yaradan ne zaman isterse hayırlısıyla zamanımız gelince yavrularımızı vericek bize eşininde sana destek olması lazım en ihtiyaç duyduğumuz şey moral stres kesinlikle olmamalı niye olmuyo diye canını sıkma olucak tabiki zamanı var demekki sabır çok önemli canım allahım hepimize çok aratmadan versin

canım inşallah o güzel haberi verirsin kanda baktır kesin çıkıyo allahım inşallah vermiştir bebişini gerçekten yürekten istiyorum dualarım seninle hadi hayırlısı

Merhaba kızlar,
Dularım seninle buse_burcu. Umarım bebişin 9 ay sonra kucağında olur.
Aranıza yeni katıldım ama benim PKO serüvenim oldukça eskiye dayanıyor, hatta ilk adetimden beri var düzensizliğim. PKO'nun taa anne karnında başladığını ve ömür boyu da devam ettiğini, yani kalıcı bir tedavisi olmadığını biliyorum. Maalesef kimimiz bu konuda şanssız doğuyoruz.. 10 aylık evliyim, henüz çocuk yapmaya tam karar verememiş olmama rağmen, sorun yaşayacağımı bildiğim için yinede tedavi olmaya başladım. 2 döngüden beri yumurta büyütücü tedavi görüyorum ama henüz sonuç alınamadı, 3. için de bekliyorum. Yine olmazsa iğne yöntemi ve o da olmazsa son çare tüp bebek dedi doktorum. Ama ben hiç karamsar değilim bu konuda. Yanlış anlaşılmasın yazacaklarım, ve Alah'ım inşallah her isteyenin kucağına en az bi tane bebiş versin ama her evli çift illa ki çocuk yapmak zorunda değil diye düşünüyorum. Hayatın tek amacı, ya da mutluluğun tek yolu bu çocuk değil bence. Böyle birşey gelmişse başımıza mutlaka bunun da bir nedeni vardır. Ben herşeyde bir hayır olduğuna inanan iyimserlerdenim :) Tabiiki ne gerekiyorsa yapacağız, tedavilerimizi olacağız ama olmuyorsa da hayatımızı karartmaya gerek yok değil mi? Lütfen umudunuzu ve hayat neşenizi asla kaybetmeyin. Çünkü hayat dediğimiz şey o kadar kısa ki, birgün bir bakmışsınız koca bir ömür anlamadan geçip gitmiş. Yapacak o kadar çoooooook şey var ki...

canım benim günde bir buçuk alıyorum ben o hapı birini gece yatarken diğerini de yarım olarak sabah alıyorum ama allaha şükür sanki daha iyiyim artık yan etkilerin çoğu gitti

aslında haklısın canım yarın yaşayacağımızı bilmeden hergün bi telaşına düşüyoruz hayatın ama insna oğlu da bişeylere bel bağlamayınca olmuyo anne olmak gibi bişey daha yoktur ki yer yüzünde tabiki yaşam amacımız da bu değil ama allahım herkese nasip etsin isterim ben o güzel duyguyuopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…