J
jasmin85
Ziyaretçi
- Konu Sahibi buse_burcu
-
jasmin85 hoşgeldin canım inşallah allah ım çok aratmadan verir bebişlerimizi laparoskopiyi sormuşsun benim gittiğim bi doktor laparoskopiyle kistler alınırsa şansımın daha çok olacağını söyledi bende bu ay aşılama olucam eğer bu ayda olmazsa ben de laparoskopi yaptırıcam canım doktorun önerdiyse fazla zaman kaybetme derim
canım aşılamada da şansını dene derim çatlatma iğnesi aşılama yerine geçmiyo bu farklı bir uygulama rahim filmi çekindinmi eğer bi sorun yoksa aşılamayı dene bakarsın bu yolla hamile kalırsın
ARKADAŞLAR BENDE PİCOLUYUM
5 AYDIR UGRAŞIYORUZ GEÇEN AY ÇATLATMA İGNESİ VURUNDUM REGLİ GÜNÜM GELDİ ÇATTI AMA BİŞEY YOK GİBİ 1 HAFTA ÖNCEDEN BELİRTİLER OLDU GEÇTİ BAKALIM HAYIRLISI NEYSE O OLSUN ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
BİDE ARKADAŞALR BEN BU AY İLAÇSIZ İLK ADETİMİ OLCAM ACABA GECİKİRMİ UMUTLANMASAMMI DİYORUM AMA 2 GÜN ÖNCE GEBELİK TESTİ YAPTIM BİRİ TAM DİGERİ YARIM ÇIKTI SİLİK GİBİ İLK DEFA BÖYLE OLDU ACABA HAMİLEMİYİM
eşim çok istiyor 36 yaşında ne yapcam bilmiyorum
nasılsınız bayanlar ben glukofenle uğraşıyorum rüya aleminde gibiyim valla hep bi baş dönmesi hep bi göz kararması bugün sabah içmedim dışarı çıkmam gerekiyodu:umursamazbaş dönmesiyle bi yerde yıkılıp kalmayım diye içmedim:umursamaz: ama vicdanım sızladı sonradan offf geçsin artık bu yan etkileeeeerrrmafoldumben
eşim çok istiyor 36 yaşında ne yapcam bilmiyorum
ARKADAŞLAR BENDE PİCOLUYUM
5 AYDIR UGRAŞIYORUZ GEÇEN AY ÇATLATMA İGNESİ VURUNDUM REGLİ GÜNÜM GELDİ ÇATTI AMA BİŞEY YOK GİBİ 1 HAFTA ÖNCEDEN BELİRTİLER OLDU GEÇTİ BAKALIM HAYIRLISI NEYSE O OLSUN ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
BİDE ARKADAŞALR BEN BU AY İLAÇSIZ İLK ADETİMİ OLCAM ACABA GECİKİRMİ UMUTLANMASAMMI DİYORUM AMA 2 GÜN ÖNCE GEBELİK TESTİ YAPTIM BİRİ TAM DİGERİ YARIM ÇIKTI SİLİK GİBİ İLK DEFA BÖYLE OLDU ACABA HAMİLEMİYİM
elifim glukofeni bende kullanıyorum ben yatarken içiyorum o yüzden ilacın yan etkilerinden etkilenmiyorum doktorum gece yatarken iç demişti sende öyle yap bence çünkü ağır bir ilaç bünyenin alışması zor oluyor.
arkadaşlar dün aşılamamı oldum dualarınızı bekliyorum...içimde garip bi huzur varzemuszemus
Merhaba kızlar,
Dularım seninle buse_burcu. Umarım bebişin 9 ay sonra kucağında olur.
Aranıza yeni katıldım ama benim PKO serüvenim oldukça eskiye dayanıyor, hatta ilk adetimden beri var düzensizliğim. PKO'nun taa anne karnında başladığını ve ömür boyu da devam ettiğini, yani kalıcı bir tedavisi olmadığını biliyorum. Maalesef kimimiz bu konuda şanssız doğuyoruz.. 10 aylık evliyim, henüz çocuk yapmaya tam karar verememiş olmama rağmen, sorun yaşayacağımı bildiğim için yinede tedavi olmaya başladım. 2 döngüden beri yumurta büyütücü tedavi görüyorum ama henüz sonuç alınamadı, 3. için de bekliyorum. Yine olmazsa iğne yöntemi ve o da olmazsa son çare tüp bebek dedi doktorum. Ama ben hiç karamsar değilim bu konuda. Yanlış anlaşılmasın yazacaklarım, ve Alah'ım inşallah her isteyenin kucağına en az bi tane bebiş versin ama her evli çift illa ki çocuk yapmak zorunda değil diye düşünüyorum. Hayatın tek amacı, ya da mutluluğun tek yolu bu çocuk değil bence. Böyle birşey gelmişse başımıza mutlaka bunun da bir nedeni vardır. Ben herşeyde bir hayır olduğuna inanan iyimserlerdenim :) Tabiiki ne gerekiyorsa yapacağız, tedavilerimizi olacağız ama olmuyorsa da hayatımızı karartmaya gerek yok değil mi? Lütfen umudunuzu ve hayat neşenizi asla kaybetmeyin. Çünkü hayat dediğimiz şey o kadar kısa ki, birgün bir bakmışsınız koca bir ömür anlamadan geçip gitmiş. Yapacak o kadar çoooooook şey var ki...
arkadaşlar dün aşılamamı oldum dualarınızı bekliyorum...içimde garip bi huzur varzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?