- Konu Sahibi buse_burcu
-
Merhaba kızlar,
Dularım seninle buse_burcu. Umarım bebişin 9 ay sonra kucağında olur.
Aranıza yeni katıldım ama benim PKO serüvenim oldukça eskiye dayanıyor, hatta ilk adetimden beri var düzensizliğim. PKO'nun taa anne karnında başladığını ve ömür boyu da devam ettiğini, yani kalıcı bir tedavisi olmadığını biliyorum. Maalesef kimimiz bu konuda şanssız doğuyoruz.. 10 aylık evliyim, henüz çocuk yapmaya tam karar verememiş olmama rağmen, sorun yaşayacağımı bildiğim için yinede tedavi olmaya başladım. 2 döngüden beri yumurta büyütücü tedavi görüyorum ama henüz sonuç alınamadı, 3. için de bekliyorum. Yine olmazsa iğne yöntemi ve o da olmazsa son çare tüp bebek dedi doktorum. Ama ben hiç karamsar değilim bu konuda. Yanlış anlaşılmasın yazacaklarım, ve Alah'ım inşallah her isteyenin kucağına en az bi tane bebiş versin ama her evli çift illa ki çocuk yapmak zorunda değil diye düşünüyorum. Hayatın tek amacı, ya da mutluluğun tek yolu bu çocuk değil bence. Böyle birşey gelmişse başımıza mutlaka bunun da bir nedeni vardır. Ben herşeyde bir hayır olduğuna inanan iyimserlerdenim :) Tabiiki ne gerekiyorsa yapacağız, tedavilerimizi olacağız ama olmuyorsa da hayatımızı karartmaya gerek yok değil mi? Lütfen umudunuzu ve hayat neşenizi asla kaybetmeyin. Çünkü hayat dediğimiz şey o kadar kısa ki, birgün bir bakmışsınız koca bir ömür anlamadan geçip gitmiş. Yapacak o kadar çoooooook şey var ki...
hayırlısı canım inşallah kavuşursun bebeğine bitanemmmm
İnşallah güzel haberlerini verirsin canım...
Hadi hayırlısı olsun:)
meraba arkadaşlar bende pkoluyum.6,5yıllık evliyim.1 yıl haricinde aralıklı son 2 yıldır aksatmadan tedavi gördüm.klomen kullandım en son günde 4 tane klomenle cevap alındı.ama tabi öylelikle klomen limitim doldurdum.bi kez aşılama yaptırdım.klomen+4gün iğne oldum fakat pkolu olduğum için aşırı uyarılma oldu iğnelerden dolayı ve aşılamam olmadı.1 ay dinlendik diğer aya doktor yeniden aşılama yapacaz ama bu defa 10 gün iğne olacan dedi.bizde 4 gün aşırı uyardı 10 gün daha kötü yapar dedik oda gülü seven dikenine katlanır dedi.bizde ara verdik.tabi ara verdiğimde adetlerim gecikti hormon tahlil yaptırdım ve hipertroid olduğumu öğrendim.şu an onun tedavisini görüyorum.genel cerrah değerlerimin çok yüksek olduğunu bu durumda hamile kalamayacağımı söyledi.dün yeniden tahlil yaptırdık değerlerim normale dönmüş.ama sonbahara kadar bebek tavsiye etmiyorum dedi.çünkü kullandığım ilaç zararlıymış birden kesme durumlarıda söz konusu değilmiş.herşeyde bi hayır vardır.onca tedavi boşa gitti anlayacağınız..nasip kısmet olmayınca bişey engel oluyor işte.rabbim kimsenin gözünde koymasın..
arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun rabbim dileklerimizi dualarımızı kabul etsin bu mübarek günün hatrına bize sağlıklı ahlaklı hayırlı evlatlar verir inşallah
canımsın ya işte budur her ne olursa olsun yılmak yok seni bu umut doılu düşüncelerinden dolayı kutluyorum kaydirigubbakcemile5
herşeyde vardır bir hayır canım rabbim hakkımızda en hayırlısını bilir hamile olup yayrularını kucağına alamayan arkadaşlar var o yüzden hayırlısı ne zamansa o zaman versin rabbim rabbim kimsenin emeğini boşa çevirmez biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi yaradana kalmış
merhaba arkadaşlar,
geçen yıl nisan ayında öğrendim pco olduğumu.2 yıldır hamile kalmak için uğraşıyordum ve gittiğim 3 ayrı doktor da eşimde de bende de hiçbir problem olmadığını söyleyerek bize vakit kaybettirmişti.Allah'tan doğru doktoru buldum ve ilaçlarımı(gonaphene,progestan ve glukofen) kullandığım ilk ay hamile kaldım.doktorumun kaza geçirmesi sebebiyle hamileliğimin ilk kontrollerini başka bir doktorda yaptırdım,ilaçlarımı bırakmama sebep oldu.sonuç: bebeğimin karnımda ölmesi ve kürtaj...
tekrar kendi doktoruma başladığımda öğrendim ki,vücudumuzdaki insülin dengesizliği düşüğe de sebep oluyormuş,o yüzden ilk 3 ay glukofen kullanılmalıymış.
yine aynı ilaçlarla hamile kaldım ve çok şükür ki herşey yolunda.artık gün sayıyoruz.Allah hepinize en kısa zamanda bu mutluluğu tattırsın.
elbette ki doktor değilim,benim sözümle hareket etmeyin ama sizden ricam,mutlu haberi aldığınızda glukofene devam etme konusunu doktorunuza danışın.
hepinize acil şifalar diliyorum,umudunuzu asla yitirmeyin.
senin de kandilin mübarek olsun.aşılama sonucun pozitif olur inşallah.
Allah kimseyi evlat hasretiyle ve evlat acısıyla sınamasın...
Sağol Busecimm :) sen de asla umutsuzluğa yer verme yüreğinde. Negatif düşünceler daha da olumsuz olayları kendimize çekmemize neden oluyor. Gerçekten ben bunu hayatımın birçok aşamasında yaşadım. Ne kadar olumlu olursan hayat da sana o kadar olumlu olur :)) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Herkesim mübarek kandilini kutlarım. Allah tüm hayır ve dualarınızı kabul etsin inşallah. :Saruboceq:
merhaba arkadaşlar,
geçen yıl nisan ayında öğrendim pco olduğumu.2 yıldır hamile kalmak için uğraşıyordum ve gittiğim 3 ayrı doktor da eşimde de bende de hiçbir problem olmadığını söyleyerek bize vakit kaybettirmişti.Allah'tan doğru doktoru buldum ve ilaçlarımı(gonaphene,progestan ve glukofen) kullandığım ilk ay hamile kaldım.doktorumun kaza geçirmesi sebebiyle hamileliğimin ilk kontrollerini başka bir doktorda yaptırdım,ilaçlarımı bırakmama sebep oldu.sonuç: bebeğimin karnımda ölmesi ve kürtaj...
tekrar kendi doktoruma başladığımda öğrendim ki,vücudumuzdaki insülin dengesizliği düşüğe de sebep oluyormuş,o yüzden ilk 3 ay glukofen kullanılmalıymış.
yine aynı ilaçlarla hamile kaldım ve çok şükür ki herşey yolunda.artık gün sayıyoruz.Allah hepinize en kısa zamanda bu mutluluğu tattırsın.
elbette ki doktor değilim,benim sözümle hareket etmeyin ama sizden ricam,mutlu haberi aldığınızda glukofene devam etme konusunu doktorunuza danışın.
hepinize acil şifalar diliyorum,umudunuzu asla yitirmeyin.
arkadaşlar yarın adet tarihim yüce rabbim inşallah dualarımı kabul eder buraya hamile olduğumu yazarım:Saruboceq::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?