- 13 Mayıs 2011
- 3.942
- 3.658
- 373
- Konu Sahibi greengirll
akşam da denedim. 1 hafta sürdüremedim :)İşte bundan bahsediyorum bende, yürümek mesela akşam iş çıkışı. Az da olsa yürümek hava almak. Bunu yapıyordum ama eşimin ailesi sağolsun kış geleli daha işten çıkmadan hadi yemeğe gelin (bahanaleri de yer geçersiniz oysa öyle olamıyor akşam en erken 9 a kadar orda oluyoruz ) deyince koştur koştur oraya gitmek zorunda kalıyorum.
Günüm sabah kalk koştur işe yetiş, öğlen biraz yemek ye işe yetiş, akşam çık eve yetiş, evde işlerini hallet yat sabah kalk aynı döngüye döndü ve hep kapalı alanlar artık bunalıyorum inanılmaz derecede.
eşim isyan etti, ben de kendime zaman ayıramıyorum diye :)
eşimin bu yoğun çalışmasına rağmen neredeyse her haftasonu kayınvalideye gitmemiz bekleniyor.
hatta şöyle bir durum var: kayınvalidem artık yoruldum vs diyerek ben çocuklarıma gitmek istiyorum diye de söyleniyor zaman zaman.
ben de hak veriyorum ve her söylenmesinin ardından aile bende toplanıyor.diğer çocuklardan tık yok:)
çalışan iki küçük çocuklu kadınım haftasonumu bana bırakmıyor eşim ve ailesi.
çocukların hastalığı bile engel değil.
bir program ayarlasam kendi ailem, akrabalarım veya arkadaşlarımla her detayından haberdar olmak o güne ait fotoları görmek isterler :)
sonra "aksi, huysuz, nalet" bir kadın olunca da..
"ay bu da iki çocuk yaptı ne hale geldi" diye homur homur homudanmaları da duyuyorum.