kendini ağırdan satmak

Kind_qiRL

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
337
0
0
Kahramanmaraş
ya kızlar bazı insanlar var cilvede 1 numara.. kendini ağırdan satıp vazgeçilmez oluyolar( ağırdan satmadan kastım cilve yapıp yüz vermiyolar, yoksa hafif değiliz çok şükür)...eski sevgilimle görüşüyoruz..ayrıldıktn 4 gün sonra aradı konuşmaya başladık ama çkmıyoruz..nereye kadar devam edicek bu görüşmeler adı olmadan? kendimi ağırdan satıp peşimden koşturtmak istiyorum.... fikir verin bana... bide şu cilve olayı nasıl oluyo?? aranızda varsa öle biri yazsn ltfn, harbidn mrk ettm

sen sevgilini peşinden koşturmakmı istiyorsun,onun kişiliğiylede alakalı biraz,sen taviz verip sevdiğine inandırmışsan nasıl olsa beni bırakmaz diyip koşmayabilir ama terside olabilir tabi,çok üstüne düşme farkı görüceksin zaten..yaş kaçtı bu arada

Cilve ayrı bir konu,kendini ağırdan satmak farklı.
Önce hangisini yapmak istediğinize karar verin.
Bu arada konu neden "eş ve ailesi"nde?

Telefonlarına her zaman cevap vermeyin ,siz istediğinizde size ulaşsın ,görüşmek istediğinde dediğinden birgün sonraya randevulaşın ama siz karar verin..

yalnız bişey atlıyorsunuz
bu cilve ve ağırdan satma mevzuları her erkekte işlemez:)
ters te tepebilir dikkatli olun..

haklısınn..anladm.. yş18

haklısınn.. cilvden anlamayn kütükler var

:))) evet aynen canım..benim çok yakınımda var mesela aynı yerde çalışıyoruz..karısı nasıl işveli nasıl hoş nasıl edalı ama adam tam bir beton:)))
başka adamların ağzının suyu akıyor kadına,ama eşi bunun farkında bile değil..bildiğin duvar..

kütük herif :)
bende yapıyodum sevgilime hemde fazlasıyla..başta sorun bende mi dedim sonra sorunun bende olmadığını anladım.. insanın zoruna gidiyo ama

karsindaki insani nasil gormek istiyorsan, ona oyle davran (kadin -erkek iliskisi bakimindan) telefonunu acmayarak, gec acarak, naz niyaz yaparak bir yere varamazsin.. is ciddiye bindiginden senden acisini fena cikarir bu hareketlerinin..
sana surekli birinin naz kapris, tavir yada cilve yaptigini dusun, ne kadar sikici olur.. insanin gercek yuzunu gorememek.. samimi, icten,sevecen kadinlari sever erkekler..

erkegi bu tarz methodlarla terbiye etmeye calismak cok yanlis.. bir sekilde ayaginiza dolanir..

kütük herif :)
bende yapıyodum sevgilime hemde fazlasıyla..başta sorun bende mi dedim sonra sorunun bende olmadığını anladım.. insanın zoruna gidiyo ama

bende severim nazlanmayı cilveyi süsü püsü..Allahtan eşimle aynı dili konuşuyoruz da tüm bu yaptıklarım havada kalmıyor..
ama senin daha yaşın küçük,ve karşındaki de anlamıyorsa tüm bunlar ona bişey ifade etmiyorsa hiç uğraşma bakalım..ne yapacak

haklısın bu konuda.. demek istediğim köpek gibi koşturmak değil, daha önce çıktığımız için böyle şeyler yapmam saçma ve anlamsız olur...

:) bende seviyorum napimmm her zaman şımarmam çocuklar gibi-yeri geldiğinde.. bide eşine, sevgiline cilve yapmazsan kime yapıcaksın Allah aşkına,yoldan geçen herife yapılmaz heralde!!! evet yaşm dha küçük... ha bu arada ona soğuk davrandığımda da bozuluyodu..cilve yaptığında karşılık vermez ama cilve yapmanı ister :S nasıl bişeyse..

haklısın bu konuda.. demek istediğim köpek gibi koşturmak değil, daha önce çıktığımız için böyle şeyler yapmam saçma ve anlamsız olur...

oncesinden birbirini taniyan bilen iki kisiyseniz, al karsina konus onunla.. eger seni hak eden ve hala seven bir adamsa, hic birsekilde seni red etmez.. ona acik ve samimi olman hosuna gider.. guvenini kazanirsin herseyden once..

ha seni red edersede bilirsin ki bu adam zaten naz ve cilveyle elde edemeyecegin bir adam.. insanlar birbirilerini severler yada sevmezler canim.. naz niyaz cilve olayin belki tadi tuzudur.. ama olayin ozunu degistirmez.. bunu bilip sende onune bakarsin.. ya arkanda birakirsin, ya koluna takip goturursun.. boyle arafta ya severse, cilveyle benim olursa diye ugrasip durmazsin..

Son düzenleme:

P.tesi konuşmayı düşünüyorum zaten... Az cilveli-çok cilveli vardır ya onu öğrenmek istedim sadece... hiç bi erkek cilveyle aşık ettirilemez zaten.. o kısım farklı boyutlara giriyo işte :)

19 yaşında... yaşla alakası olabilir diye düşünüyorum ama bilmiyorum yine de :S

çocuk daha sende küçüksün ama erkekler biraz daha hawai oluyo o yaşlarda kadınlar daha olgun ayrıntılı düşünebiliyor,sevgilinle bir sorununmu var onu bile bilmiyoruzki :)) kıyıdan köşeden bişeyler yazmışsın ama belli ki üzmüş zamanında seni,vazgeçilmez degiller ya olmuyosa olmuyordur :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…