kendini ağırdan satmak

Evet bnde küçüğm:) ya tam yazmadım..... aramızda büyük sorunlar yok sadece son bi ay anlaşamıyoduk, ayrılma kararı aldık.. ayrı kaldığımızda anladık birbirimizi sevdiğimizi şimdi görüşüyoruz.. öyle işte :) haklsnn erkekler bzm gbi değiller.. bnde biraz fazla abartıyorumm, fazla hassasım :S

her aradığında açma, meajlarına geç cevap ver, her istediğinde görüşme, müsait değilim de. birlikteyken de üstüne düşme, ilgilenmiyomuş gibi yap. ne olcak ki başka :26:

her aradığında açma, meajlarına geç cevap ver, her istediğinde görüşme, müsait değilim de. birlikteyken de üstüne düşme, ilgilenmiyomuş gibi yap. ne olcak ki başka :26:

hmm.. evet ilgilenmediğim zmaan yani üstüne pek düşmediğim zaman daha bi ilgili oluyoo.. onun dışında teli geç açtğmda faln bozuluyo bi ara 10 defa mı ne aramıştı kızdı, korkmuştu.. onu eleyelm.D fazla ilgili davranmamak en iisi

yalnız bişey atlıyorsunuz
bu cilve ve ağırdan satma mevzuları her erkekte işlemez:)
ters te tepebilir dikkatli olun..

Sonuna kadar katılıyorum.Ve bu süründürme,ağırdan satma muhabbetine de hiç aklım sarmıyor. İçimden geldiği gibi,doğru bildiğim gibi davranırım.Hiç de ters tepmedi şükür.Genellemelere takılma,onu en iyi tanıyan sensin.Ve son olarak da şunu söyleyeyim : Ağırdan satma,cilve yapmayı abartanlar ya da birlikte oldukları kişiyi iyi tanımayanlar için bu bi hüsran oluyor ne yazık ki.

Sevgiyle kal.

bimezmiyim ben de var ne cilve ne da erkek anlamadıktan sonra ben evliyim eşime sevgi notları bırakırım aynanın üzstüne sevgi mesajları yazarsım taabi evlendiimiz ilk yıllarda
baktım adam tııınnnnn
bende emekliliğimi verdim cilvelikten

yüz verme kesin çözüm bu galiba ben uyguluyorum başarılı oldum .eskisinde de aşkımdan öldüm bir sürü fedakarlık sonuç hüsran .artık akıllandım tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…