çocuk daha sende küçüksün ama erkekler biraz daha hawai oluyo o yaşlarda kadınlar daha olgun ayrıntılı düşünebiliyor,sevgilinle bir sorununmu var onu bile bilmiyoruzki :)) kıyıdan köşeden bişeyler yazmışsın ama belli ki üzmüş zamanında seni,vazgeçilmez degiller ya olmuyosa olmuyordur :S
Evet bnde küçüğm:) ya tam yazmadım..... aramızda büyük sorunlar yok sadece son bi ay anlaşamıyoduk, ayrılma kararı aldık.. ayrı kaldığımızda anladık birbirimizi sevdiğimizi şimdi görüşüyoruz.. öyle işte :) haklsnn erkekler bzm gbi değiller.. bnde biraz fazla abartıyorumm, fazla hassasım :S
her aradığında açma, meajlarına geç cevap ver, her istediğinde görüşme, müsait değilim de. birlikteyken de üstüne düşme, ilgilenmiyomuş gibi yap. ne olcak ki başka :26:
her aradığında açma, meajlarına geç cevap ver, her istediğinde görüşme, müsait değilim de. birlikteyken de üstüne düşme, ilgilenmiyomuş gibi yap. ne olcak ki başka :26:
hmm.. evet ilgilenmediğim zmaan yani üstüne pek düşmediğim zaman daha bi ilgili oluyoo.. onun dışında teli geç açtğmda faln bozuluyo bi ara 10 defa mı ne aramıştı kızdı, korkmuştu.. onu eleyelm.D fazla ilgili davranmamak en iisi
Sonuna kadar katılıyorum.Ve bu süründürme,ağırdan satma muhabbetine de hiç aklım sarmıyor. İçimden geldiği gibi,doğru bildiğim gibi davranırım.Hiç de ters tepmedi şükür.Genellemelere takılma,onu en iyi tanıyan sensin.Ve son olarak da şunu söyleyeyim : Ağırdan satma,cilve yapmayı abartanlar ya da birlikte oldukları kişiyi iyi tanımayanlar için bu bi hüsran oluyor ne yazık ki.
:))) evet aynen canım..benim çok yakınımda var mesela aynı yerde çalışıyoruz..karısı nasıl işveli nasıl hoş nasıl edalı ama adam tam bir beton:)))
başka adamların ağzının suyu akıyor kadına,ama eşi bunun farkında bile değil..bildiğin duvar..
bimezmiyim ben de var ne cilve ne da erkek anlamadıktan sonra ben evliyim eşime sevgi notları bırakırım aynanın üzstüne sevgi mesajları yazarsım taabi evlendiimiz ilk yıllarda
baktım adam tııınnnnn
bende emekliliğimi verdim cilvelikten