Kendini bir anda boşanmanın içinde bulmak

Kendi durumunuzdan örnek vererek açıklamanız benim için çok değerli teşekkür ederim.

Böylece İlk mesajınızdaki sert tavrınızın nedeni kendi durumunuzdan örnek vererek açıkladığınızda gayet iyi anladım, yaşanmışlıklarınız var ve bu yaşanmışlıklar nedeniyle siz kadınların DiŞLİ kuşlar olmasını istiyorsunuz.

Benim durumuma gelecek olursak eşim genel olarak herkes için yanlış olabilecek durumdaki yanlışlarının farkında değil; kendisini doğru görüyor. Verdiği tüm tepkilerinde doğru olduğunu düşünüyor. Benim kovması sonucu evden gitmem onu hiç etkilemiyor. Çünkü verdiği tepkiler sağlıklı tepkiler değil. Sağlıklı bir insan olsa bu noktaya kendisi getirmezdi ve sizin eşiniz gibi farkına varıp durumu düzeltmek için çabalardı.Sizin eşiniz sizin onu terk etme tepkiniz karşısında korkmuş ve tekrarını yaşatmamış nitekim sağlıklı bir insanın da bunu yapması beklenirdi.
 
Canim iyi de eşin sana bunlari yaparken hangi gerekçeyle onun seni sevdigini dusundun? Sevgi davranjşlarda can bulur. Ama anlattiklariniza gore sizi hep dişlamiş, size hiçbir şey kiymamiş maddi anlamda. Evden kovmuş. Seven insan bunlarin hangisini yapar? Gozlerinize bakarak seni seviyorum demekle sevgi olmuyor. Bunlari size hatirlatmamin nedeni geç de olsa gerçek yuzunu gormuş olmaniz. Belki daha çabuk atlatmanizda, neden boyle oldu diye aklinizin karişmamasi açisindan gerçekleri gormeniz daha iyi olur.
Dava açilmasi durumjnda çok çok aci olsa da yapacak birsey yok malesef. Çunki magdur olan sizsiniz ve yalvaracak degilsiniz. O sizi evden ilk kovdugunda sizin yapmaniz gerekeni yapmiş. O yuzden hep derim ki asla gururunuzu kendinizi ezdirmeyin. Kimyese ailenize bile. InsaAllah saglikli bir şekilde atlatirsiniz bu durumu(
 
Cümleleriniz merhem oldu teşekkür ediyorum.
 
Hiç beklemeden boşanın lohusa iken yaşanan bu travmadan sonra zaten sizde ileride bu adamdan iyice tiksinip kendiniz boşanmak isteyeceksiniz,çünkü ne sevgi kaliyor ne başka bişey lohusaliyken yaşanılan hiçbir kötü durum unutulmuyor size bunu bir bilen olarak söylüyorum. Sevginiz var olduğunu şuan düşünüyorsunuz ama inanın zerre sevginiz kalmayacak.kendinize geldiğiniz zaman ne dedigimi anlayacaksınız. O yüzden sakın sakın ağlayip sizlanmayin bu nankör insan karşısında,tamam deyin ve onaylayın . Ama maddi olarak kendiniz ve bebeğinizi düşünerek iyi bir avukat tutun
 
Lohusa olduğunjz için kırmadan yazmaya çalışacağım sizin eşiniz iyi bir eş değilmiş hiçbir zaman olmamış . Yukarda örnek vermişler. Seven ve eşine deger veren adam sunlari yapmaz . Onda birini bile . Hele ki gidip hemen boşanma davası açmaz .
Erkekler eşlerini aldatıyor sonra gelip karilarina yalvariyorlar lütfen ayrılmayalım diye sizinki ipleri tamamen koparmak istiyor . Lütfen kirilmayin ama bu gerçekle yüzleşmeniz lazım

Şimdi o eve giderseniz çok daha kötü şeyler yaşayacaksınız çünkü . Saygı tamamen bittiği için adam gözden çıkarma korkusu da yok . Ailenizin yanına gitseniz bir süre destek olsalar mesleğiniz de varmış kendinize hayat kurmanız lazım . Şu an hormonlardan dolayı su berrak gözükmüyor size ama panik olmadan bir düşünseniz anlayacaksınız .imkanınız varsabebeginizi bir süre buyutun ve bir işe başlayın . Allah yardımcınız olsun
 
Sizin aklinız yerinde mi eşinizin sizi sevdigini nerden cıkardınız. Acın gözünüzü gerçekleri gorün. Sanki herşey gullük gülistanlikken bosanma davası acmış gibi davranıyorsunuz. adam sizi lohusayken even kovmuş
 
Biraz yanlış yorumlanmış. Aslında yaşanmışlığımdan dolayı sert bir tepkim yok çünkü benim yaşadığım şey bunlarla kıyas bile edilemez eşim ilk seferinde salak mısın diye bağırdı. Uyardım. ikinci sinirlenmesinde deli deli davranma dedi. Uyardım. 3. De tartışma anında Sen bir psikoloğa git dedi. O sırada da ailemden gelen bir takıntı hastalığım vardı ve o nüksetmişti. Kavgamız o sebeplendi. Yani zayıf noktamı kavgada dile getirdi. Ondan sonra evi terkettim.
Başka yaşanan konu olmadı ama bunu bile kabul etmedim. Çünkü diyemez. Buradaki kadınlarla empati yapamıyorum bu yüzden. Sinirli olma sebebim kendimle özdeşim kurmam değil. Aile evine dönemeyen meslek sahibi olmayan kadınları bir nebze anlıyorum ama diğerlerine sadece sinirleniyorum kendilerine bunu yaptıkları için.
Herkes o zaman çok büyük tepki vermişsin dedi. İnsanlar konuşmaları atasında bile karı koca salak vs dedikleri için benim tepkimi anlayamadılar. Ama annem babam beni büyütürken ufacık bir şey bile dememişken elin oğluna o hakkı vermem. Ayrıca ufak şeyde verdiğim tepki ile şunu gösterdim ben zannettiğinden daha hassas biriyim. Dikkatlı olmalısın. Oda bu mesajı aldı. Küçük nasılsa diye alttan alsaydım daha da tekrarlanabilirdi çünkü eşimin ailesinde kızınca başkalarının arkasından da hakaret etme olayı var. Ailesinde görmüş yani ona korkunç olarak gelmiyor bir deli yada salak mısın lafı. Daha ileri gitmwz çünkü karakterine ters biliyorum ama ona bile izin vermedim. Bu yüzden dişli kuş olmamız gerektiğini düşünüyorum. Zamanında dişli kuş olunduğunda evliliğin iyi girme ihtimali bence daha yüksek. Başta düzeltiyor adam kendisini. Ama yıllardır alttan almış sıkıntıları çekilmiş bir adam kendini niye değiştirsin ki. Başta değiştirebilirdi ancak bence.
 
Lohusayım diyorum, kafam darmadağın diyorum, siz aklınız yerinde mi sizin diyorsunuz. Okumuyorsunuz sanırım. Aklım yerimde değil, duygularım tavan. Evet çok güzel geçen günlerim mutluluklarım güllük gülistanlık günlerim aylarım yılların vardı Ama bunlar durumu düzeltmeye yetmiyor demek ki. Bazı şeyleri çözemiyorsunuz fekarlıklarınız yetmiyor anlatmanız yetmiyor tepkileriniz sınır koymanız yetmiyor Sevdiğiniz bir anda sizi karşısına alıyor yanlış olan doğrularından vazgeçmiyor. Seven insan bunu yapmaz sözüne inanmıyorum. Sevsede yapabilir, gurur yapar, kibirlidir, inatçıdır vs. Bu sırf benim için değil herkes için geçerli karşılıklı karakter meselesi.
 
Olaylar kişiler karakterler farklı; sizin eşiniz sizi anlamayı bir daha tekrarlamamayı olayı büyütmemeyi seçmiş. Yani sizi seçmiş. Ben haklıyım doğruyum istediğimi derim deseydi durum bundan farklı olurdu. Ne güzel ki anlayışlı davranmış yanınızda durmuş, hatasını düzeltmek istemiş nitekim başarmış. Ne yaparsanız yapın kendi istemediği sürece farkındalığı oluşmadığı azda olsa esneyemediği yeni fikir ve düşüncelere açık olmadığı karşısındakinin penceresinden bakamadığı sürece kimseyi değiştiremezsiniz.
 
Nedeni ne biliyor musunuz? İlişkiler satranç hamlesi gibidir siz hamle yapmazsanız sizin sıranız ona geçer. Yaptıkları için cezalandırma ve gerekli tepkiyi verme hamlesini yapmamışsınız dolayısıyla sizin hakkı o kullanıyor..
 
Okuduğunuzu yanlış anlamışsınız Piraye hanım, geri dönmem hiç söz konusu olmadı.
Defalarca kovuldugunu yazmışsın ilk yorumunda, o zaman daha önce de eşin ciddiymis seni kovarken....keşke çocuk olmadan ilk kovdugunda ayrılıp davayı acsaydin. Şimdi herşey daha zorolacak senin ve bebeğin için. Allah yardımcınız olsun
 
Tatlım sen kocanı seviyorsun, çook seviyorsun belli orada sıkıntı yok ama o seni sevmiyor. Zaten bunu kabul edebilseydin adam en başından belli etmiş herşeyi....
 
Su cumle benim anlamam icin yetti canim. Yakisikli seni gece uyutmadi galiba.
Oy kuzum döndün mü? Çok sevindim kullanıcı adın değişmiş gece kim yazmış hiç dikkat etmedim yeni gördüm

Sincabının güzel gözlerinden öpüyorum

Tabi, evet konu sahibinin hatası hep beklemek olmuş ama adam her seferinde kovma girişiminde bulunmuş sonuç olarak aslında kovulmuş en sonunda gitmek zorunda kalmış.

Tabi alintiladığın cümlede kendisinin değilde kocasının blöf yaptığını düşündüğü için kendi takıntılı bağımlığına bahane bulmuş bu da üzücü..
 
neler yaşadığınızı anlatıp sonra nasıl bir anda oldu diyorsunuz ben de bunu hiç anlamıyorum
defalarca kovulup sakız gibi adamlara yapışanlarla dolu kk
şimdilik bunun sonucu kapının önüne konmak
ama çok yakında boşanmadığı için öldürülen kadınlar duymaya başlayacağız diye korkuyorum
 
Eşinize eskiden büyük hatalarınız mı olmuştu? Neden durduk yere böyle davransın ki? İnsan sevmese bile sakin olmaya çalışır, saygı gösterir karşısındakine. Böyle davranmasının altında sizin hatalarınız yoksa zaten sizin mutlu bir evliliğiniz hiç olmamış. Yaptığını birikimleri harcadığınızla kalmayın bari en azından onu anlaşmaya gidin. Ayrıca lohusayım diyorsunuz bebek tam olarak kaç aylık?
 
holymoly B Beyabaann T Tombulkedi V Visnekralicesi zillikedi cuytherock Tebdilimekan Ozge Citak sedoskoo A AyseeCann Cac M Mstfamls feruzecerci K KIR PAPATYASII M Mutluuu06 B Buyuk_umutlar sarilimoncuk U Uhibbuka
Bana yol gösteren, ılımlı yaklaşan, gerçekten empati kurarak içtenlikle yardımcı olmak isteyen, duygularımı bir kenara bırakıp gerçekte olanı daha net görmemi sağlayan bayanlar sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim. Dediklerinizi bir çok kez okudum. Bana iyi geldiniz. Duanıza beni ve yavrumu da katın bu süreci kolaylıkla atlatayım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…